Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 3 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 5 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 5 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 17 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Gépigény

8 éve 1 hónapja #249220 Írta: laciqwer1
Megválaszolva: laciqwer1

miafenelegyen
miylen felszereltség? h110-es laphoz képest mivel tud többet egy b250 ? kb semmi, föleg nem 35e-ért mikor 40e ért kapnai z270-es lapot amibe már lehet tuningolni is K-s végü procit nah az már + felszreltségel van és ráadásul van raid is ha ez számit. az plusz felszereltség, aki gépet vesz intelt most, az b250-el ha nem tuningol ha kevés a pénze akkor h110-es lapot vesz ha tuningol akkor z270-eset, de itt a pénmz kevés igy h110 jobb választás mint 1 tulárazot b250-es

Mondjuk én maradnék a B250-nél (a 4 ram foglalat és a gyakori USB 3.1 miatt), csak valami ésszerűbbet választanék. pl. GIGABYTE GA-B250M-DS3H (~20K)

igen ezéárt is javasoltam a b250m mortar-t megbizhato és elégé elterjedt probléma mentes .

de árat nézve a h110m is játszik igaz enm sokkal olcsobb de aki kevés pénzböl akr gépet annak meg fellel.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 1 hónapja #249381 Írta: Ger0p
Megválaszolva: Ger0p
Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata egy "NVIDIA GeForce GTX1060 3GB" kártyával?

Milyen teljesítményt várhatok tőle a WOT-ban?

8 éve 1 hónapja #249384 Írta: Kesumisu
Megválaszolva: Kesumisu

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata egy "NVIDIA GeForce GTX1060 3GB" kártyával?

Milyen teljesítményt várhatok tőle a WOT-ban?

Hali!

Nekem a Gigabyte 6GB-os változat van. Tavaly cseréltem le egy GTX 760-as 2GB karit erre a csodára. Gyakorlatilag még nem volt ilyen jó grafikus kártyám. Full beállítással simán viszi a WOT-ot 1920x1080-as felbontáson átlagban 120 fps-el(eddig minden más játékot vitt akadás mentesen). A monitorom miatt 60fps-re van fixálva (vertikális szinkronizáció). Én úgy vettem észre, hogy a WOT mostani verziója kb. 1GB ram-ot eszik meg a videókariból, ezért simán jónak kell lennie a 3GB-os verziónak is szerintem. Ha majd bejön a pályák fejlesztett verziója, akkor sem hiszem, hogy kevés lenne a 3 GB.

Amúgy a GIGABYTE GTX 1060 WINDFORCE II 6GB verziónál nálam a "belső" ventilátor (a második) zörög (berregő hangot ad) kb. 70-75%-os fordulaton, ha azt átlépi elhallgat. Manuálisan beállítottam a ventilátor fordulatot , így azóta nem is hallottam a berregést. Utánanézve a neten, többen is így oldották meg ezt a "hibát", ami valószínűleg az össze felé forgó ventilátorok miatt van. Mivel ez típushiba, és a beállítás óta(december) nem is hallottam a zörgést, nem gariztattam. Nem sok értelme lett volna.

Nálam azóta ez a beállítás:

Remélem tudtam segíteni!
Mellékletek:

8 éve 1 hónapja #249386 Írta: Vasembör
Megválaszolva: Vasembör
Nekem pont ilyen van, ASUS 1060 GTX OC. 3GB-s. Tökéletes wotozni, minden fullon HD kliens 1920*1080 , monitor miatt 60 FPS-en, különben ki tudja, leesni nem szokott :)

Jólsolni nem akarok, de szerintem a HD-s változtatásokat is bírni fogja, jelenleg böven sok ;)
Ha mással is játszol, édemes megfontolni a a 6 GB-s, "nem lebutított" verziót.

8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #249393 Írta: Ger0p
Megválaszolva: Ger0p

Nekem pont ilyen van, ASUS 1060 GTX OC. 3GB-s. Tökéletes wotozni, minden fullon HD kliens 1920*1080 , monitor miatt 60 FPS-en, különben ki tudja, leesni nem szokott :)

Jólsolni nem akarok, de szerintem a HD-s változtatásokat is bírni fogja, jelenleg böven sok ;)

Köszönöm a választ, de egyelőre csak a Conan-nal játszok még, így elégnek tűnik a 3GB-s változat. A monitorom viszont 144-es lesz, így ki tudnám használni a + FPS-t.

(Választhattam, hogy 6GB-s kártya, de csak 60 FPS, vagy 3GB kártya, de 144 FPS)

8 éve 1 hónapja #249435 Írta: laciqwer1

Köszönöm a választ, de egyelőre csak a Conan-nal játszok még, így elégnek tűnik a 3GB-s változat. A monitorom viszont 144-es lesz, így ki tudnám használni a + FPS-t.

(Választhattam, hogy 6GB-s kártya, de csak 60 FPS, vagy 3GB kártya, de 144 FPS)

6gb kártya jobban megéri árban is, a msotani árakat nézve , + a 6gb erösebb is, nem csak vramban van több hanem majdnem minden másban is

3gbvramal sok mai játéknál már limitbe fogsz futni, persze a wot még az uj graf motoral is menni fog.

de 144hz-ez monitorhoz már biztosan kevés lesz ott azért kell a minimum 144fps hogy ki is használd a monitorodat máskép nincs sok értelme.

én ha tehetném helyedben a 6gb-osat venném inkább.

8 éve 1 hónapja #249449 Írta: Reka-Hunnia
Megválaszolva: Reka-Hunnia
Nem értem miért jó otthon szenvedni az innen-onnan összevadászott alkatrészekkel és PC-t legózni olyanoknak akiknek ez nem szakmája, és így nem jut hozzá olcsón-ingyen alkatrészhez?
Ez kb. annyira éri meg mint NEM AUTÓSZERELŐNEK alkatrészekből autót összerakni.

Lehet kapni 600 dollár körül komplett gamer pc-ket amik működnek is, ráadásul van legális Win10 rajtuk és nem egy orosz botnet tiszteletbeli tagjaként kezdesz a warezolt windózzal.

www.ebay.com/p/...398720

www.ebay.com/p/...394495

..legtöbbjét ingyen házhoz viszik és csak villanyt meg internetet kell adj neki.

De ha kísérteni akarod a sorsot, akkor itt van a tavalyi 600 dolcsis Best.:
www.xtremegamin...ng-pc/

Az Amazonról ömlesztve meg tudod venni....és szerelgetheted. :lol:

www.amazon.com/...ty.7=1

:P

8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #249450 Írta: crash
Megválaszolva: crash

Lehet kapni 600 dollár körül komplett gamer pc-ket amik működnek is, ráadásul van legális Win10 rajtuk és nem egy orosz botnet tiszteletbeli tagjaként kezdesz a warezolt windózzal.

Szerintem nem az véd meg a botnettől, hogy legalis windowsod van...aki kattintgat össze-vissza a weben mindenféle oldalon és az ads-okon/bannereken,esélyes hogy bekap majd valamit és azon a licencelt windows nem fog segíteni.
Amúgy sem a windows image-el van a probléma az említett esetben, mert azok már évek óta msdn-ről vannak, hanem a mellékelt aktivátorral. Ez alól kivételek a precracked példányok, amiknél szintén lehet olyan, hogy valami csúnyaság van benne, de olyan is, ami "clean".
Persze az a legjobb, amit írsz, de azért nem egyből igaz az, hogy botnet taggá válsz, mert nem legális a windowsod.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphus101

8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #249453 Írta: Kesumisu
Megválaszolva: Kesumisu

Nem értem miért jó otthon szenvedni az innen-onnan összevadászott alkatrészekkel és PC-t legózni olyanoknak akiknek ez nem szakmája, és így nem jut hozzá olcsón-ingyen alkatrészhez?

www.ebay.com/p/...398720

www.ebay.com/p/...394495

..legtöbbjét ingyen házhoz viszik és csak villanyt meg internetet kell adj neki.

www.xtremegamin...ng-pc/

www.amazon.com/...ty.7=1

Kedves Reka-Hunnia!

Abban egyet értek, hogy 1 komplett gépet azonnal használatba lehet venni, s az op.rendszer telepítésével sem kell bajlódni. Viszont a komplett gépet általában kompletten kell szervizbe küldeni, ha valami nem jól működik. Még kiporólni sem lehet normálisan, mert ha megsérül a matrica, ugrott a gari...
Másrészről meg kb 1 óra alatt windows telepítéssel együtt össze lehet rakni egy pc-t. Én tavaly év végén cseréltem az alaplapot, a procit és a ram-ot. Gyakorlatilag lovat cseréltem a windows 10 alatt, nagyjából 20 perc kellett hozzá, pedig nem vagyok PC szerelő. Még újra telepíteni sem kellett, csupán belépni a Microsoft fiókomba. Így használtam közel két hónapig, aztán rászántam magam az újra telepítésre. Usb-ről kicsit több mint 10 perc alatt felment az OS. S simán aktiválódott az új konfighoz.
Kb. 6 éve vettem 1 win.7 Home OS-t (akkor 25e körül volt), majd frissítettem win 8 pro-ra akciósan kb.8e forintnyi euróért, utána jött az ingyenes win 10-es frissítés.

Szerintem ekkora összegből összerakott gép már megérdemel 1 eredeti op.rendszert. Most is lehet venni 30e alatt windows 10 pro telepítő lemezt, de sokkal olcsóbban (néhány ezer forint) digitális licenc-hez is hozzá lehet jutni. Lásd Hardverapró...

8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #249456 Írta: csuzda
Megválaszolva: csuzda

Erre a hozzászólásra egy kisregényt tudnék írni, de megpróbálom rövidre fogni :)

Vannak mindig pénztárcához ajánlott konfigurációk, érdemes általában azt megépíteni, illetve vannak fórumok ahol megkérdezhetsz másokat, hogy milyet rakj össze, vagy amit kigondoltál az jó-e (pl prohardver).

A legnagyobb előnye, ha saját magadnak építed a gépet, hogy tudod mi van benne, milyen állapotban és minden alkatrészedre KÜLÖN van garancia. Egybe gép esetén nem bonthatod meg a gépházat, mert ugrik a gari és 2-3 év alatt elég rendesen beporosodik a gép belseje. Sokkal olcsóbb ha magadnak építed és a saját igényeidre van szabva.

Mindent csak a saját helyére tudsz bedugni és csak csavart kell tudni behúzni a helyére, hogy összerakj egy gépet. Mindenhez van kézikönyv, le kell ülni és elolvasni. Minden szabvány szerint készül, alig van pár dolog amire figyelni kell, nem úgy mint a kocsiknál, hogy 1-2 dolog csak egy adott típushoz használható.

Az külön tetszik, hogy:
1. ebayről ajánlasz számítógépet. Most komolyan? Oké, hogy van felhasználó védelem, de Magyarországon a 3 vagy 14 napos vásárlástól elállási lehetőség, és a garancia megléte szerintem fontosabb.

2. Aztán érvelsz az eredeti windows 10-ről ami lehet, hogy egy tört windows 7ről lett ingyenesen upgradelve. Így ha előre telepített win van rajta, akkor éppen Te leszel a "orosz botnet tiszteletbeli tagja".

3. Mindkét linkelt számítógép elavult processzorral rendelkezik, amit 2017 végén biztos, hogy nem vennék. Számokban, 28nanométeres technológiával készültek ezek, a legújabb procik már 14nanométeresek. Ez a szám virágnyelven, hogy "mennyit fogyaszt százon az autó". Vagyis sokat fogyaszt, nem olyan erős, mint egy modernebb.

4. Az abszolút kedvencem pedig az "itt van a tavalyi 600 dolcsis Best". Az általad linkelt cikk 13 napja született és a processzor ezen a nyáron jött ki.

5. Amazonról rendelve pedig ha nincs postaköltség, akkor is a vámon megfogják és mivel 150 euró fölött vagy, akkor perkálhatod a kereskedelmi vámtarifát (0-12%) + ÁFÁt (27%) + 2500 forintot. Ezt elkerülve külön rendelheted, de akkor is ha a felét fogják meg a rendeléseidnek akkor is tárgyanként 27% ÁFA + 2500 forint. Esetleg német amazonról rendelheted, de ott is rá kell számolni a német és magyar ÁFA közötti különbséget.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, Tomat, Morphus101, Kulung69

8 éve 4 hete #249506 Írta: Hunwarlord
Megválaszolva: Hunwarlord
Sziasztok!
A következő gépet néztem ki magamnak. Elfutna rajta wot? Ha maxon nem is de egy közepes grafika jó lenne.
Processzor: Intel Core i9 7900X 3,3 GHz
RAM: 64 GB DDR4 2400 MHz
Videókáryta: Asus Gtx Titan 12 GB ddr5
1 Tb ssd

8 éve 4 hete #249507 Írta: csuzda
Megválaszolva: csuzda
Nem fog elfutni rajta, mert nincs benne alaplap és gondolom árammal megy a számítógép, nem levegővel. Következőleg adj bele többet a trollkodásba.

8 éve 4 hete - 8 éve 4 hete #249508 Írta: laciqwer1

Sziasztok!
A következő gépet néztem ki magamnak. Elfutna rajta wot? Ha maxon nem is de egy közepes grafika jó lenne.
Processzor: Intel Core i9 7900X 3,3 GHz
RAM: 64 GB DDR4 2400 MHz
Videókáryta: Asus Gtx Titan 12 GB ddr5
1 Tb ssd

ennyi pénzért elég tré gép
minimum 3200mhz ddr4 ramok
és titan xp ami gddr5x-es
amúgy elfutna rajta, ha még azokat amiket csuzda irt benne lennének minimum.

8 éve 4 hete #249509 Írta: Reka-Hunnia
Megválaszolva: Reka-Hunnia
Hát akkor csak abban értünk egyet, hogy nem értünk egyet!

1, :lol: Messze jobbak a külföldi eladók a hazainál. Idehaza sokkal rosszabb kondíciók közt dolgoznak a kereskedők, ezért még NÉHA a szlovákoktól is jobban megéri pl. videokarit venni (heureka.sk) mint itthon. Ami nálunk 71 ezer az náluk 215 euro.
Értelmes ember sírva röhög ha te az ebayt a hazai kereskedelem mögé sorolod. Viszont nem kellene ennél leragadj. Éppenséggel egyéb oldalról is vásárolhat, én az ebay-t példának szántam. Írhattam volna épp az AliExpress-t vagy az AliBaba-t vagy épp az Indiamart-ot.... vagy bármit.
Amúgy meg sok itthon vett termékre is EU garanciát kapsz. Amivel meg akkor szembesülsz, ha bedöglik a készülék....
Szóval szerinted egy német boltban vett termékre rosszabb a garancia érvényesítés mint egy magyar bolt estében? Mondjuk ettől újra bootolt az agyam. :d2: Millió fórumon ömlik a panasz, hogy szívatnak meg ha elromlik valamid és járhatod le utána a lábad és fenyegetőzhetsz a fogyasztóvédelemmel.

És a 14 napos vásárlástól való elállást is az EU "kényszerítette" ránk. Mielőtt magyar találmányként ünnepled:
magyarefk.hu/hu...g.html

2, hja..."lehet" ...
idehaza meg nincs "lehet"...?
Én arról érveltem, hogy ha egyszerre/egyben veszel több terméket, akkor több a kedvezményed. Ergo visszaosztva olcsóbb mintha külön-külön vennéd meg..és pláne külön külön fizetgetnéd a postaköltségeket. Mi ebben az érthetetlen?

3, Srác...visszaolvasod magad, vagy csak írsz? Nem az volt a link lényege hogy TE milyent vennél, vagy hogy MA mi a menő, hanem hogy mit lehet kihozni 160 ezer alatt.

4, Szövegértés egyes! Lehet a kedvenced de akkor olvasgasd is. Ez egy elég régi cikk sorozat, ahonnan a név bennmaradt. Volt korábban ilyen konfig is i5-el:
www.xtremegamin...build/
Szóval nem a 2016 számnál kellene leragadnod, hanem a konfig összetevőit kellene jellemezd. Mi is a baj az alkatrészekkel? ;)

5, ..legyen igazad. Mi épp most rendeltünk az Amazonról egy 300 dolcsis HP Gen 8 mikroszervert mert a NAS kiöregedett. Semmiféle egyéb költség nincs. Weboldalon pay-pal fizetve lett és ingyen szállítással kihozták. (jó, volt kuponunk is, ennyivel olcsóbb is volt)
Való igaz, hogy a .com kicsit olcsóbb, de még az esetek 90%-ban mindig olcsóbb+jobb volt az Amazon a hazaiaknál (szlovák-magyar ÁFA-csaló cégeket nem számítva) ha másért nem mert nálunk ha a szomszéd utcából rendelsz, minimum egy ezres a szállítás és nem jellemző a "FREE Delivery".

Viszont a komplett gépet általában kompletten kell szervizbe küldeni, ha valami nem jól működik.

És ez benne a jó. Ugye az megvan, hogy pl. az nVidia az jobban működik Intel alatt mint AMD alatt? És van ilyen bőven, abból eredően, hogy melyik cég kivel fejleszt együtt. Persze a kompatibilitás....rege a csodaszarvasról. Mindenki hallott róla, de még senki sem látta. RAM összeférhetetlenségek, alaplapi sebesség nem megfelelő kihasználtsága.stb. A Prohardver fórum ezekkel van telesírva. Komplett gépnél létező dolog a KELLÉKSZAVATOSÁG, vagyis ha nem hozza az elvárt teljesítményt akkor vissza mindent. Ha te rakod össze akkor ez csak alkatrészekre szól. És nem terjed ki az alkatrészek jó együttműködésére.

Végül meg hiába akarjátok rámverni hogy PC építés ellenes vagyok. Messze nem így van. Pusztán reálisabban ítélem meg a témát. Sok barkácsolgatás...sok hibalehetőség és sok elcseszett idő+pénz mire a tapasztalat leülepszik. :thx3:

Ui: valahol olvastam, hogy sok lakótelepi garázs-PC szerviz abból él, hogy a CPU pasztával telenyomkodott gépeket kipucolja, és az össze-vissza RAM-okat odaillőkre cseréli. ezzel nem benneteket minősítelek, csak létezik ilyen is. Bármily hihetetlen ez is egy szakma. és nem véletlen tanulják 4 évig.

na én írtam kisregényt shaking

8 éve 4 hete #249510 Írta: Jocek89
Megválaszolva: Jocek89

www.ebay.com/p/...398720

www.ebay.com/p/...394495

www.xtremegamin...ng-pc/

www.amazon.com/...ty.7=1

A garancia és a megrendelés hátulütőit már előttem leírták. Egy sokkal egyszerűbb gondolatot szeretnék még hozzátenni. A legnagyobb baromságnak tartom az előre összerakott konfigot, mert mint a laptopoknál, a pc-k esetében sincs hibátlan párosítás. Szinte lehetetlen olyat találni ami az összes komponens terén a neked kellő márkát és teljesítményt biztosítja. A csúcsváltozatokat sem venném meg, mert annyi pénzért jobbat csinálok. Prociknál, kártyáknál az altípus altípusa sem mindegy, és erre ritkán figyelnek.
Egyébként semmit sem kell érteni hozzá, az illető itt vagy más oldalakon megkérdezi egyesével a komponenseket, aztán valamely hazai oldalon a gépösszerakó legördülő menüjéből kiválasztja, alul bepipálja, hogy kér összeszerelést kb 1500ft-ért, majd kihozatja és bedugja. Elküldik az összes dobozt és egyesével garizod rajtuk keresztül a problémás dolgaid. Ennél egyszerűbbet nem lehet kitalálni. Az ebay meg vicc kategória, párezer forint megspórolásáért abszolút nem éri meg a hosszú várakozás és a problémás gari. Gondolom Angliában vagy nyugaton dolgoztál, dolgozol, az olyan illetők szokták ezt a hülyeséget ajánlgatni, hogy ebay, meg a magyarba értékhatárosan szállító amazon. Itthon a laikusnak az a legegyszerűbb, ha neten összepárosítja amit tanácsolnak neki, és kihozatja, és nem húzza le egyetlen sarki számtech bolt sem némi felárral a személyes kapcsolatért.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, Sics, Tomat, Admiral_von_Yorck

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 26 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 órája 58 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.