Írjuk már össze, h kinek milyen konfiggal mennyi átlag FPSsel megy a játék, hátha ez másoknak hasznos lehet. FRAPs nevű programmal 1 órás benchmark után. Fontos, h mérjük, mert ránézésre ugrál pl nekem is 120 és 50 FPS között.
Nekem:
Laptop:
Processzor: i7-7700HQ – 2,8/3,8 GHz
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB
Felbontás: Full HD
Grafika: Ultra
Annyira abbahagytam a WoT-ot hogy közben meg is feledkeztem a karácsonyi gépépítésből megmaradt két VGA-ról, amik eladók lettek.
1., ASUS STRIX GTX970 DirectCU II OC GDDR5 4GB (dobozában, úgy ahogy vettem)
2., GIGABYTE GV-N980G1 GAMING-4GD (nem találom a dobozát)
Mindkét kártya tökéletes állapotban, 90%-ban WoT ment rajtuk.
Akit érdekel, kérem írjon rám.
Üdv
Bio
Mennyi? Ár függvénye, hogy mit mond rá az ember, mert ez egy öreg konfig. Maguk az összetevők rendben vannak.
A 60 giga ssd-nek nem sok értelme van. Ha a windowst és az alap programokat felteszed( office, virusirtó, videókártya driver, médialejátszó, böngésző stb) hónapok múlva egy 120-ast is igényel, mert nem illik púpra pakolni az ssd-ket.
A gtx 760 ereje egy mai belépőszintű kétgigás gtx 1050-nek felel meg másfélszeres fogyasztással.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: JackassJana
Laptop:
Processzor: Intel Core i3 4000M
VGA: Intel HD Graphics HD4600
Felbontás: 1366x768
Grafika: standard - minimum, kivéve draw distance -> max
FPS: 100+ fix
Bocs, hogy beleszólok de ha 100 felett hoz a laptop miért minimumon játszol rajt? Ránézésre nem lehet egy patent képernyő, standard graf magasabbra állítva élsimítással meglenne a fix 60fps +vsync. Nem értem minek ennyi fps.
Nem vok grafikafan, de tisztább a kép standardon is magasabb textúrákkal.
Sziasztok...
Csak a gontosak:
I5-4440 3.2ghz
Vga rx470 4gb
8gb ram
Hdd
HD ultra 60-80 fps
HD max. 80-100 fps
Sd ultra 80 - 100 fps
Sd max 100-120fps
Ettől függetlenül csatabetoltesnel időnként kesik.
Sh-ban mindig kifagy a képernyő...
Gondolom az ssd hiány, de veszek kettőt jövőhéten.. Remélem megszunik a hiba...
Laptop:
Amúgy az az érdekes, h az előző laptopom I5ös proci és 635Mes VGA, és az előző játékverzióban szinte minimum grafikával tudtam csak 30 FPSt csinálni. Te beépített VGAval és I3assal az új grafon 100 FPS felett nyomod? Az durva, de lehet, h az új grafikát jobban optimalizálták a gyengébb gépekhez, de akkor meg nem tudom miért írja mindenki, h sokan abbahagyják. Fura...
Laptop:
Amúgy az az érdekes, h az előző laptopom I5ös proci és 635Mes VGA, és az előző játékverzióban szinte minimum grafikával tudtam csak 30 FPSt csinálni. Te beépített VGAval és I3assal az új grafon 100 FPS felett nyomod? Az durva, de lehet, h az új grafikát jobban optimalizálták a gyengébb gépekhez, de akkor meg nem tudom miért írja mindenki, h sokan abbahagyják. Fura...
Sok inteles laptopban van úgy, hogy az intelHD mellett van egy másik VGA is. A játékok a másikat (általában nvidiat) használják, de a rendszer az intelHD-t használja alapból.
Alaposan visszavettem a beállításokból, h tökéletesen mikro reccenés nélküli legyen a játék, most vsync-el fix 60 fps (vagyis semmilyen körülmények között nem esik be 58 alá, érzésre is sima mint a vaj).
-úgy látom az agresszív jpeg tömörítés miatt ez nem jön ki screenshoton, de amúgy elég jól néz ki így is a játék.
SRY, csak félig kapcsolódik a topikhoz a kérdésem...mostanában többet kellett Feladatkezelő-vel kilépnem programokból, ahol is mellékesen azt vettem észre, hogy a CPU majd' mindig 100%-hoz közel pörög (még az akadékoskodó programból való kilépés után is)...de mondom én nem nyúltam hozzá, biztos így van jól...ma azért csak rászántam magam, hogy rákeressek erre a fantasztikus
"hp touchpoint analitics client" nevű programra, hogy az most mi is akkor...erre egyik találat a másik után, hogy "HP által 'suttyomban' telepített kémprogram" Mondom WTF?
A kérdés az lenne, hogy kell-e az a gépre, vagy sem...mert eltüntetve szerintem sokat javulna ez a "túlpörgetett" helyzet...nem?
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja#272368Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
7 éve jelent meg az i5-2400, szóval 10éves azért nincs:P
Úgy saccoltam, hogy olyan 7 éve vettem, és az rémlett, hogy akkor épp típusváltás volt, tehát nem friss modell. De jó hír, ha rosszul emlékszem és nem annyira öreg, mint amennyit ledolgozott! : ))
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...