Sziasztok! Nálam olyan probléma lépett fel hogy amikor egy bokron nézek keresztül az fps 10-20 közé csökken sniper nézetben. 1.0 előtt nem volt ilyen problémám stabilan ment alacsony beállítással 1920x1080-as felbontáson 50-70 fps között az sd kliens. Videokártya egy gt 730 2gb öreg darab tudom. Kérdés hogy ha kártyát cserélek megoldódik vagy más is lehet a hiba? Válaszokat köszönöm.
Nekem is ilyen kártyám van, mondjuk én 1360x768-as felbontásban játszom (ennyit visz a TV-m) és semmi gondom vele. Straubbazsi írt ilyesmiről, beszélj vele, ő megoldotta.
Last edit: 7 éve 5 hónapja by f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14.
Nagyban megy a reklám az új kliensről, gondoltam, megint leülök játszani, miben változott. Most nézem a dátumot, napra pontosan két éve nem játszottam. Az automata frissítés miatt nem is volt dolgom a játékkal. Na de a tapasztalat az 1.0-ról. Az első indítás minimum 10 percig tartott, többször not responding jelzéssel. A játékhoz nem nyúltam, ugyan az a minimum beállítás volt mint régen viszont a képminőség vetekedett a Doommal. Nem viccelek, minden csak paca volt, a bokrok, fák.. Próbáltam valamit változtatni a beállításokon, azóta el sem indul a játék. nagyon hosszú próbálkozás után kiírja, valószínűleg videókártya driver hiba lépett fel. Játékot leszedtem, újratelepítettem, a registryt is töröltem, driverek törlése, javítása, újratelepítése megtörtént, de nem indul. Ez még egy régebbi hp Pavilion g6 laptop. Szóval nem tudom mi történt az elmúlt két évben, de már el sem tudom indítani. Úgyhogy már nézem az új gépet
7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja#274803Írta: ttaamm74
Megválaszolva: ttaamm74
Sajnos nem nagyon értek a pc-hez ,ezért kérnék segítséget,hogy ez a konfig elég-e a wot-hoz közepes beállításra (sd)?Mivel játék közben leállt a gép,ha tálcára letettem,akkor is!Túlmelegedésre gyanakodtam!Teljes tisztítás megtörtént,újra pasztázva!Ready boost alkalmazva (8gbpendrive,NTFS),háttérben nem fut ,fogja a gépet semmi.Hőmérséklet sehol nem kimagasló játék közben sem ,folyamatosan figyelve(open hardware monitor)!Van egy Intel® Core™2 Quad Q8300 proci,az segítene?(Táp 500w atx power)Előre is köszönöm!
Sajnos nem nagyon értek a pc-hez ,ezért kérnék segítséget,hogy ez a konfig elég-e a wot-hoz közepes beállításra (sd)?Mivel játék közben leállt a gép,ha tálcára letettem,akkor is!Túlmelegedésre gyanakodtam!Teljes tisztítás megtörtént,újra pasztázva!Ready boost alkalmazva (8gbpendrive,NTFS),háttérben nem fut ,fogja a gépet semmi.Hőmérséklet sehol nem kimagasló játék közben sem ,folyamatosan figyelve(open hardware monitor)!Van egy Intel® Core™2 Quad Q8300 proci,az segítene?(Táp 500w atx power)Előre is köszönöm!
elvielg necesen de elég kell legyen, proci az mivela wot sajnos 2magot használ 1 grafika 1 hang, igy a 4magossal nem sokkal több fps-t érnél el kb 5-el többet.
vga téren viszont egy ujjabb vga pl 1050-es már sokat dobna, + nem ártana még 4gb ram, tudom ezek a legdrágábbak de ezzekel lenne javulás a játék terén. vagy egy totál uj konfig, 120-140körül összerakhato alapjátszos gép NEM GAMER de azért elfutnak játékok rajta persze nem very high ultra 4k-ban. de játszható akár 60fps meg lenne.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ttaamm74
Az lehet, hogy csak 2 magot használ a WOT de annak a 4 magos procinak erősebb a magonkénti ereje mint annak a duonak... Videó kártyát meg hiába tesz bele 1050 szerintem a proci ami most van nem tudja kihasználni rendesen.. 4gb ram is kevésnek tűnik de nem tudom mennyi kell minimum mindenesetre +4gb jót tenne.
Az lehet, hogy csak 2 magot használ a WOT de annak a 4 magos procinak erősebb a magonkénti ereje mint annak a duonak... Videó kártyát meg hiába tesz bele 1050 szerintem a proci ami most van nem tudja kihasználni rendesen.. 4gb ram is kevésnek tűnik de nem tudom mennyi kell minimum mindenesetre +4gb jót tenne.
téynlegg eröjah várj nem
a mostnai 2magos procija 3,16ghz-en megy alapon,
a 4magos amit irt az 2,5ghz-en?
magonként a 2magos igy erösebb, csak wot-ott nézve.
a sima 1050-et kitudná hajtani persze legjobb az lenne ha gyüjtene és gépcsere, ahogy irtam is.
bár abban egyet tudok érteni, hogy a 4magos igy 2magal tudná kezelni a windos-és egyébb dolgokat és tisztán 2mag jutna a wot-nak , de itt vga és ram problémák nagyobbak mint a proci.
bár 2magot is a wot akkor használ amikor dx11-ben fut,
Last edit: 7 éve 4 hónapja by laciqwer1.
Köszönöm szépen a válaszotokat !!!Akkor lényegében proci ,alaplap,ram ami szükséges lenne lecserélnem,de vajon a táp és vidikari maradhatna?(rendkívül költséges majdnem egy új gépet kreálnom,ahogy a neten nézegettem!)Csak a wot-ot nyomom mint játék, meg alap netezésre használom a gépet ,így hasraütésre nagy vonalakban mit ajánlatok?:táp ,vidikari,proci,ram,táp...?...és kb árban mire készüljek fel?
7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja#274828Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Én használt cuccokból építgetem a gépem, úgy másfél éve beleraktam egy régi (második generációs) i5-ös procit és alaplapot 8 giga DD3 rammal .... került bele még egy a tiedhez hasonló teljesítményű videokártya ... meg egy normálisabb táp, bár az se volt új ... és szépen elketyeg a WOT.
35 volt az alaplap+proci+ram+videokártya... amikor az a kártya megdöglött akkor még egy 10-es a mostansá benne levő kártya ... és szintén egy tizes a táp.
Szóval másfél-két év alatt ráköltött kb 55 ezerből raktam össze azt amit most használok. ( Winyó ház stb nyilván nem változott.)
Last edit: 7 éve 4 hónapja by Sics.
Köszönöm szépen a válaszotokat !!!Akkor lényegében proci ,alaplap,ram ami szükséges lenne lecserélnem,de vajon a táp és vidikari maradhatna?(rendkívül költséges majdnem egy új gépet kreálnom,ahogy a neten nézegettem!)Csak a wot-ot nyomom mint játék, meg alap netezésre használom a gépet ,így hasraütésre nagy vonalakban mit ajánlatok?:táp ,vidikari,proci,ram,táp...?...és kb árban mire készüljek fel?
most egy ad-hoc-ba összedobtam 1-et
proci ryzen3 1200-as 26e
alaplap 16e
ram 8gb kit 28e
vga: 1050ti 58e
táp fsp 400w 13e
142e-re jött ki
ez zsir ujan beépitve a mostani házadba,
késöbb frejleszthető
ha használtatt nézel akkor kb 80e legalább egyböl, és akkor is ajánlott tápbol boltban zsir uj minimum 80+ bronze minösitésüt venni, 400w-os böven elég, mostanid szerintem már elég öreg 6-7éves arra nem épitenék se használt konfigot se ujjat.
elözö uj ajánlásomat böviteném alaplap 20e proci 28e és akkor vga nélkül , integrált használva, igy 60e sporolnál tehát 80e böl kijönne és késöbb bövithetö vga-val is, meg proci stb.-
Last edit: 7 éve 4 hónapja by laciqwer1.
Köszönöm a felvilágosítást!Mivel "közepes" a költségvetésem a használt cuccos felé orientálódom,de számba veszem a másik lehetőséget is! Akkor még a négymagvast elültetem ,kipróbálom, és farmolok egy kis forintott!
7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja#274941Írta: ttaamm74
Megválaszolva: ttaamm74
Nos,itt a végeredmény:a négymagvast elültettem,meggyökeresedett,kihajtott A bioshoz nem kellet nyúlnom befogadta,nyomttaamm egy hardverváltozás hibajavítást,mappa ürítés játékban alap beállítás visszanyerése céljából és go game.A wot amit ajánlott, közepes grafikájával nyomom,döccenő mentesen,cpu 80-85%,gpu70-80% ,fps 60-70,hőmérséklet átlagos nincs sehol kritikus hőmérséklet emelkedés!Átmenetileg ez így megfelelő nekem,működik amíg nem tudok másik gépre szert tenni.(...a mérésre a feladatkezelőt tettem ki,(remélem valós,pontos, azt látom folyamatosan) ,játékban az ellen neve úgysem érdekel ,valahogy így...)Még egyszer köszi srácok!
Mellékletek:
Last edit: 7 éve 4 hónapja by ttaamm74.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, Sics
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...