Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 23 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Gépigény

7 éve 5 hónapja #274536 Írta: dudi10
Megválaszolva: dudi10
Köszönöm a választ bár nem a játék helyigényére voltam kíváncsi.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #274538 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Sziasztok! Nálam olyan probléma lépett fel hogy amikor egy bokron nézek keresztül az fps 10-20 közé csökken sniper nézetben. 1.0 előtt nem volt ilyen problémám stabilan ment alacsony beállítással 1920x1080-as felbontáson 50-70 fps között az sd kliens. Videokártya egy gt 730 2gb öreg darab tudom. Kérdés hogy ha kártyát cserélek megoldódik vagy más is lehet a hiba? Válaszokat köszönöm.

Nekem is ilyen kártyám van, mondjuk én 1360x768-as felbontásban játszom (ennyit visz a TV-m) és semmi gondom vele. Straubbazsi írt ilyesmiről, beszélj vele, ő megoldotta.

7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #274542 Írta: Lord_Loga
Megválaszolva: Lord_Loga
Ejjdenagyonhülyevagyok :)

Nekem ezen a konfigon tökéletesen fut, full ultrán:

Szerintem az NCORE segíthet, bár többen mondták, hogy a teszten jól szerepelt a vas, a játék már nem annyira ok.
Mellékletek:

7 éve 5 hónapja #274543 Írta: dudi10
Megválaszolva: dudi10
Köszönöm! shaking

7 éve 4 hónapja #274556 Írta: Levintyo
Megválaszolva: Levintyo
Sziasztok!

Nagyban megy a reklám az új kliensről, gondoltam, megint leülök játszani, miben változott. Most nézem a dátumot, napra pontosan két éve nem játszottam. Az automata frissítés miatt nem is volt dolgom a játékkal. Na de a tapasztalat az 1.0-ról. Az első indítás minimum 10 percig tartott, többször not responding jelzéssel. A játékhoz nem nyúltam, ugyan az a minimum beállítás volt mint régen viszont a képminőség vetekedett a Doommal. Nem viccelek, minden csak paca volt, a bokrok, fák.. Próbáltam valamit változtatni a beállításokon, azóta el sem indul a játék. nagyon hosszú próbálkozás után kiírja, valószínűleg videókártya driver hiba lépett fel. Játékot leszedtem, újratelepítettem, a registryt is töröltem, driverek törlése, javítása, újratelepítése megtörtént, de nem indul. Ez még egy régebbi hp Pavilion g6 laptop. Szóval nem tudom mi történt az elmúlt két évben, de már el sem tudom indítani. Úgyhogy már nézem az új gépet :)

7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #274617 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Alapvetően a preferences.xml-t kellett volna törölni :D ... meg hát még azt se tudjuk hogy milyen konfig az amint nem megy a játék... :D

Esetleg érdemes lehet a directx és a .net törlése-újrainstallálása is. (?)

7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #274803 Írta: ttaamm74
Megválaszolva: ttaamm74
Sajnos nem nagyon értek a pc-hez ,ezért kérnék segítséget,hogy ez a konfig elég-e a wot-hoz közepes beállításra (sd)?Mivel játék közben leállt a gép,ha tálcára letettem,akkor is!Túlmelegedésre gyanakodtam!Teljes tisztítás megtörtént,újra pasztázva!Ready boost alkalmazva (8gbpendrive,NTFS),háttérben nem fut ,fogja a gépet semmi.Hőmérséklet sehol nem kimagasló játék közben sem ,folyamatosan figyelve(open hardware monitor)!Van egy Intel® Core™2 Quad Q8300 proci,az segítene?(Táp 500w atx power)Előre is köszönöm!
Mellékletek:

7 éve 4 hónapja #274820 Írta: laciqwer1
Megválaszolva: laciqwer1

Sajnos nem nagyon értek a pc-hez ,ezért kérnék segítséget,hogy ez a konfig elég-e a wot-hoz közepes beállításra (sd)?Mivel játék közben leállt a gép,ha tálcára letettem,akkor is!Túlmelegedésre gyanakodtam!Teljes tisztítás megtörtént,újra pasztázva!Ready boost alkalmazva (8gbpendrive,NTFS),háttérben nem fut ,fogja a gépet semmi.Hőmérséklet sehol nem kimagasló játék közben sem ,folyamatosan figyelve(open hardware monitor)!Van egy Intel® Core™2 Quad Q8300 proci,az segítene?(Táp 500w atx power)Előre is köszönöm!

elvielg necesen de elég kell legyen, proci az mivela wot sajnos 2magot használ 1 grafika 1 hang, igy a 4magossal nem sokkal több fps-t érnél el kb 5-el többet.
vga téren viszont egy ujjabb vga pl 1050-es már sokat dobna, + nem ártana még 4gb ram, tudom ezek a legdrágábbak de ezzekel lenne javulás a játék terén. vagy egy totál uj konfig, 120-140körül összerakhato alapjátszos gép NEM GAMER de azért elfutnak játékok rajta persze nem very high ultra 4k-ban. de játszható akár 60fps meg lenne.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ttaamm74

7 éve 4 hónapja #274821 Írta: Mortein
Megválaszolva: Mortein
Az lehet, hogy csak 2 magot használ a WOT de annak a 4 magos procinak erősebb a magonkénti ereje mint annak a duonak... Videó kártyát meg hiába tesz bele 1050 szerintem a proci ami most van nem tudja kihasználni rendesen.. 4gb ram is kevésnek tűnik de nem tudom mennyi kell minimum mindenesetre +4gb jót tenne.

7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #274823 Írta: laciqwer1

Az lehet, hogy csak 2 magot használ a WOT de annak a 4 magos procinak erősebb a magonkénti ereje mint annak a duonak... Videó kártyát meg hiába tesz bele 1050 szerintem a proci ami most van nem tudja kihasználni rendesen.. 4gb ram is kevésnek tűnik de nem tudom mennyi kell minimum mindenesetre +4gb jót tenne.

téynlegg eröjah várj nem
a mostnai 2magos procija 3,16ghz-en megy alapon,
a 4magos amit irt az 2,5ghz-en?
magonként a 2magos igy erösebb, csak wot-ott nézve.
a sima 1050-et kitudná hajtani persze legjobb az lenne ha gyüjtene és gépcsere, ahogy irtam is.

bár abban egyet tudok érteni, hogy a 4magos igy 2magal tudná kezelni a windos-és egyébb dolgokat és tisztán 2mag jutna a wot-nak , de itt vga és ram problémák nagyobbak mint a proci.
bár 2magot is a wot akkor használ amikor dx11-ben fut,

7 éve 4 hónapja #274825 Írta: ttaamm74
Köszönöm szépen a válaszotokat !!!Akkor lényegében proci ,alaplap,ram ami szükséges lenne lecserélnem,de vajon a táp és vidikari maradhatna?(rendkívül költséges majdnem egy új gépet kreálnom,ahogy a neten nézegettem!)Csak a wot-ot nyomom mint játék, meg alap netezésre használom a gépet ,így hasraütésre nagy vonalakban mit ajánlatok?:táp ,vidikari,proci,ram,táp...?...és kb árban mire készüljek fel?

7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #274828 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Én használt cuccokból építgetem a gépem, úgy másfél éve beleraktam egy régi (második generációs) i5-ös procit és alaplapot 8 giga DD3 rammal .... került bele még egy a tiedhez hasonló teljesítményű videokártya ... meg egy normálisabb táp, bár az se volt új ... és szépen elketyeg a WOT.

35 volt az alaplap+proci+ram+videokártya... amikor az a kártya megdöglött akkor még egy 10-es a mostansá benne levő kártya ... és szintén egy tizes a táp.

Szóval másfél-két év alatt ráköltött kb 55 ezerből raktam össze azt amit most használok. ( Winyó ház stb nyilván nem változott.)

7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #274830 Írta: laciqwer1

Köszönöm szépen a válaszotokat !!!Akkor lényegében proci ,alaplap,ram ami szükséges lenne lecserélnem,de vajon a táp és vidikari maradhatna?(rendkívül költséges majdnem egy új gépet kreálnom,ahogy a neten nézegettem!)Csak a wot-ot nyomom mint játék, meg alap netezésre használom a gépet ,így hasraütésre nagy vonalakban mit ajánlatok?:táp ,vidikari,proci,ram,táp...?...és kb árban mire készüljek fel?

most egy ad-hoc-ba összedobtam 1-et
proci ryzen3 1200-as 26e
alaplap 16e
ram 8gb kit 28e
vga: 1050ti 58e
táp fsp 400w 13e
142e-re jött ki
ez zsir ujan beépitve a mostani házadba,
késöbb frejleszthető
ha használtatt nézel akkor kb 80e legalább egyböl, és akkor is ajánlott tápbol boltban zsir uj minimum 80+ bronze minösitésüt venni, 400w-os böven elég, mostanid szerintem már elég öreg 6-7éves arra nem épitenék se használt konfigot se ujjat.

elözö uj ajánlásomat böviteném alaplap 20e proci 28e és akkor vga nélkül , integrált használva, igy 60e sporolnál tehát 80e böl kijönne és késöbb bövithetö vga-val is, meg proci stb.-

7 éve 4 hónapja #274831 Írta: ttaamm74
Köszönöm a felvilágosítást!Mivel "közepes" a költségvetésem a használt cuccos felé orientálódom,de számba veszem a másik lehetőséget is! :thx2: Akkor még a négymagvast elültetem ,kipróbálom, és farmolok egy kis forintott! :d3:

7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #274941 Írta: ttaamm74
Nos,itt a végeredmény:a négymagvast elültettem,meggyökeresedett,kihajtott :d2: A bioshoz nem kellet nyúlnom befogadta,nyomttaamm egy hardverváltozás hibajavítást,mappa ürítés játékban alap beállítás visszanyerése céljából és go game.A wot amit ajánlott, közepes grafikájával nyomom,döccenő mentesen,cpu 80-85%,gpu70-80% ,fps 60-70,hőmérséklet átlagos nincs sehol kritikus hőmérséklet emelkedés!Átmenetileg ez így megfelelő nekem,működik amíg nem tudok másik gépre szert tenni.(...a mérésre a feladatkezelőt tettem ki,(remélem valós,pontos, azt látom folyamatosan) ,játékban az ellen neve úgysem érdekel ,valahogy így...)Még egyszer köszi srácok!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, Sics

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 14 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 3 órája 5 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 15 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.