Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 5 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Gépigény

7 éve 5 hónapja #272398 Írta: freezer
Megválaszolva: freezer

Asztali:

Grafika: Ultra
FPS: maptól függően 140-200

Laptop:
Processzor: Intel Core i3 4000M
VGA: Intel HD Graphics HD4600
Felbontás: 1366x768
Grafika: standard - minimum, kivéve draw distance -> max
FPS: 100+ fix

Amúgy az az érdekes, h az előző laptopom I5ös proci és 635Mes VGA, és az előző játékverzióban szinte minimum grafikával tudtam csak 30 FPSt csinálni. Te beépített VGAval és I3assal az új grafon 100 FPS felett nyomod? Az durva, de lehet, h az új grafikát jobban optimalizálták a gyengébb gépekhez, de akkor meg nem tudom miért írja mindenki, h sokan abbahagyják. Fura...

Sok inteles laptopban van úgy, hogy az intelHD mellett van egy másik VGA is. A játékok a másikat (általában nvidiat) használják, de a rendszer az intelHD-t használja alapból.

De én arra gondoltam, h most azt mondják sokan hagyják abba, mert az új grafika nem megy, a régi meg ment.
Nekem a régi grafika i5ös procicval 635ös VGAval éppen h tudta min grafikán a 30 FPSt. Nem az intel VGAt használtam nyilván.
Serious laptopja pedig az új grafikát nyomja az intel VGAval 100 FPSsel. Ha ez így van, akkor ki hagyja abba olyan oknál fogva a játékot, h az új grafika nem megy neki a régi meg ment.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #272424 Írta: Mortein
Megválaszolva: Mortein
Nem rossz konfig bár nem tudjuk mennyi az ára pontosan, bár gyanítom kb ilyen 140k körül lehet kiindulva a konfigokból amiket linkeltél, de azért jobban lehetne véleményt mondani, ha pontosan leírnád az árat... Amúgy körbe néztem használt piacot futólag és kb úgy is jön ki árba ilyen 130-140k körül...
Milyen monitorral használnád?Válaszok után talán jobban tudunk segíteni. :)

7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #272426 Írta: norbi215
Megválaszolva: norbi215
Frissítés előtt sokszor kifagyott a gépem betöltés és kilépés előtt.... Most ez tűrhető, meg visszaszamlalas előtt bent vagyok... De azóta droppol egy idő után a vga...
Remek. Nézem a grafikont aktivitás 5%-100% között ugrál, hogy miért nem tudom, eddig nem volt ilyen.. Egy hiba megszunik más nő helyette...
Mellesleg aSniper ghost warrior 3 ultran fut a játékon, szinte teljesen kihuzza a gépet, de még az sem okoz ilyen problémát... Szégyen ez a játék... Évek óta problémákkal küzdenek az emberek....
Grafika minden szart fejlesztenek, de egy stabil szerver, vagy egy új szerver, az optimalizáció a játék minden területére nézve lehetetlen küldetés évek óta...
Mindig ahhoz nyúlnak, ami nélkül a játék kellemesen futna és talán senkit sem zavarna a hiánya, amikkel meg foglalkozni kellene leszarjak... Bármit ígérnek pl a mapok váltakozása csak ideig óráig tart.. Mellesleg bármihez nyúlnak, lehet megoldjak, de másik kettő lép fel... Egyre szarabb ez a játék, vagy csak nem azonos érdekek mozgatják a fejlesztoket, mint a játékosokat... Csak akkor minek ülnek ott..

7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #272509 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Desktop:
Intel i5 7600k @ 3.80GHz
nVidia GTX 980 Ti 6GB - SLI-ben 2 db
16GB RAM
Windows 10 Pro
WoT HD kliens, ját beállítás ultra, minden maxon
143 Hz-en megy a monitor és kliens is, vsync off
FPS: 190 - 260 között

Laptop:
ASUS ROG G750JZ
Intel i7-4700
nVidia GTX880M
8GB RAM
Windows 8.1
WoT HD kliens, ját beállítás ultra, minden maxon
60Hz-en megy a képernyő, vsync off
FPS: 120 - 160 között

7 éve 5 hónapja #272511 Írta: freezer
Én még mindig nem látom, h sikerült Seriousnak ezzel a laptoppal ez az eredmény:
Laptop:

Én megnéztem a régi laptopomat most:
Processzor: Intel(R) Core(TM) i5-3230M CPU @ 2.60GHz, 2601 Mhz, 2 mag, 4 logikai processzor
VGA: NVIDIA GeForce GT 635M
Grafika: teljesen minimum
FPS: 70-80

Tehát beépített VGAval, rosszabb processzorral sokkal jobban menne? Nem létezik.
Na mindegy...

7 éve 5 hónapja #272517 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat
Többféle kérdésem is lenne hozzátok, elsősorban a Gigabites internettel rendelkezőknek és a 144Hz-es monitorral tankozóknak.
A kettőre összesen lenne 100e Ft-om, szóval olyan 20e menne a routerre és 80k a monitorra.
Ti miket ajánlotok.
A routerhez nem fontos a wifi gigabit, elég ha a wan porton támogatja.
A monitorhoz ami kitétel lenne, hogy lehetőleg FHD IPS panel legyen, alacsony válaszidővel.

Előre is köszi a tippeket!

7 éve 5 hónapja #272518 Írta: uuee
Megválaszolva: uuee

Én még mindig nem látom, h sikerült Seriousnak ezzel a laptoppal ez az eredmény:
Laptop:

Én megnéztem a régi laptopomat most:
Processzor: Intel(R) Core(TM) i5-3230M CPU @ 2.60GHz, 2601 Mhz, 2 mag, 4 logikai processzor
VGA: NVIDIA GeForce GT 635M
Grafika: teljesen minimum
FPS: 70-80

Tehát beépített VGAval, rosszabb processzorral sokkal jobban menne? Nem létezik.
Na mindegy...

A HD4600 erősebb mint a 635m

7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #272530 Írta: Jocek89
Megválaszolva: Jocek89

Többféle kérdésem is lenne hozzátok, elsősorban a Gigabites internettel rendelkezőknek és a 144Hz-es monitorral tankozóknak.
A kettőre összesen lenne 100e Ft-om, szóval olyan 20e menne a routerre és 80k a monitorra.
Ti miket ajánlotok.
A monitorhoz ami kitétel lenne, hogy lehetőleg FHD IPS panel legyen, alacsony válaszidővel.

144hz monitorok tudtommal tn és va panellel vannak 1080p-ben. Ips panellel 1440p-nél és 27 colnál kezdődnek, és nem 80 hanem 180ezer ft. 80-ért tn panelest találsz, ha mindenképp kell a 144hz.

Én a helyedben az aoc g2460pg-t választanám. Tn paneles, viszont kb a legolcsóbb gsync monitor, 105ezer pénz, és nagyon jól menne a gtx 1070-hez. Freesynceseket adbak 70-80-90 körül, de geforce kártyával jobban jársz a gsynccel szerintem, 25 ropit kéne hozzátenned a kerethez.

Ami kifér 80-ból, az ennek a monitornak a freesynces tesója, az aoc g2460pf.
Mindkét aoc modell 144hz tn panel 1ms gaming cucc, a syncben térnek el.

90ezerért már ívelt samsung S25HG50FQU kapható, ha tetszik az új ívelt trend, szintén tn panel, 25 col 1ms 144hz és freesync. 100ért lenne samsung ívelt de már menő qled kijelző, és Va panel.
Lg és Acer modellek vannak még a 80as árban illetve 1 benq, mind freesnyces.

Mindezek miatt én a fenti gsync aocot javasolnám a gtx kártyához. Menő dolog a 144hz de ha beesel 144fps alá, akkor jól jön valami szinkronizálás, márpedig ha nem akarsz radeon kártyát a közeljövőben, akkor gsyncre érdemes gyúrni. Az 1070 bitang jó kártya de mai AA címekben már nem fog 144fps felett hozni ultrán , inkább alatta jóval. Kérdés mikkel játszanál.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Filler1, Serious_Threat

7 éve 5 hónapja #272531 Írta: freezer
Elvileg nem erősebb, a 635M erősebb:

www.notebookche...0.html

Class 3as, a 4600 pedig class 4es.

7 éve 5 hónapja #272540 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat

Ti miket ajánlotok.

144hz monitorok tudtommal tn és va panellel vannak 1080p-ben. Ips panellel 1440p-nél és 27 colnál kezdődnek, és nem 80 hanem 180ezer ft. 80-ért tn panelest találsz, ha mindenképp kell a 144hz.

Én a helyedben az aoc g2460pg-t választanám. Tn paneles, viszont kb a legolcsóbb gsync monitor, 105ezer pénz, és nagyon jól menne a gtx 1070-hez. Freesynceseket adbak 70-80-90 körül, de geforce kártyával jobban jársz a gsynccel szerintem, 25 ropit kéne hozzátenned a kerethez.

90ezerért már ívelt samsung S25HG50FQU kapható, ha tetszik az új ívelt trend, szintén tn panel, 25 col 1ms 144hz és freesync. 100ért lenne samsung ívelt de már menő qled kijelző, és Va panel.

Mindezek miatt én a fenti gsync aocot javasolnám a gtx kártyához. Menő dolog a 144hz de ha beesel 144fps alá, akkor jól jön valami szinkronizálás, márpedig ha nem akarsz radeon kártyát a közeljövőben, akkor gsyncre érdemes gyúrni. Az 1070 bitang jó kártya de mai AA címekben már nem fog 144fps felett hozni ultrán , inkább alatta jóval. Kérdés mikkel játszanál.

WoT, Fortnite, hébe-hóba PUBG. Időnként kis Forza Horizon 3.
Utánajárok ennek a G-Sync-es AOC-nak, köszönöm szépen a javaslatot!

7 éve 5 hónapja #272548 Írta: shermanpershing333
Megválaszolva: shermanpershing333
Sziasztok
nekem most egy ilyen gépre lenne lehetőségem(és kreditem :D )

PROCESSZOR (CPU):Intel Core i5 3570 (6.0 MB L3, Socket 1155)PROCESSZOR SEBESSÉG:4 x 3400 MHz(max órajel: 3800 MHz) MEMÓRIA TULAJDONSÁGAI:4096 MB DDR3 PC memória (DIMM RAM) (2 slot)MEREVLEMEZ (HDD):500 GB SATA3 HDDOPTIKAI MEGHAJTÓ (ODD):SATA Optika nélkül (normál, nincs)ALAPLAPI CHIPSET:Intel Q77ALAPLAPI VIDEO VEZÉRLŐ:Intel HD Graphics 2500 (1 x D-SUB (15 pin), 1 x DisplayPort)ALAPLAPI HANGVEZÉRLŐ:Realtek ALC662 (2 csatornás)ALAPLAPI HÁLÓZATI VEZÉRLŐ:Intel 82579 Gigabites sebesség

mennyire bírkózna meg az 1.0val?

7 éve 5 hónapja #272553 Írta: Jocek89
Megválaszolva: Jocek89

Sziasztok
nekem most egy ilyen gépre lenne lehetőségem(és kreditem :D )

PROCESSZOR (CPU):Intel Core i5 3570 (6.0 MB L3, Socket 1155)PROCESSZOR SEBESSÉG:4 x 3400 MHz(max órajel: 3800 MHz) MEMÓRIA TULAJDONSÁGAI:4096 MB DDR3 PC memória (DIMM RAM) (2 slot)MEREVLEMEZ (HDD):500 GB SATA3 HDDOPTIKAI MEGHAJTÓ (ODD):SATA Optika nélkül (normál, nincs)ALAPLAPI CHIPSET:Intel Q77ALAPLAPI VIDEO VEZÉRLŐ:Intel HD Graphics 2500 (1 x D-SUB (15 pin), 1 x DisplayPort)ALAPLAPI HANGVEZÉRLŐ:Realtek ALC662 (2 csatornás)ALAPLAPI HÁLÓZATI VEZÉRLŐ:Intel 82579 Gigabites sebesség

mennyire bírkózna meg az 1.0val?

Monitorod mekkora? Jól látom, hogy integrált kártyával rendelkezik csak a build? Elindulni elindul minimumon, de siralmas. 1280x1024-es ősi felbontáson, 19es monitoron is ilyen maximum 30-35 fps alacsony beállításokon. Természetesen a játék kezdetekor tapasztalt grafikai szint, semmi csicsa. 1.0-nak nem is érdemes nevezni amit látni fogsz, inkább wot 2011. Én inkább még gyűjtenék. Ez egy irodai gép szint így. Sőt tippelek ez egy irodai gép, valami hp compaq nem? 8300 talán.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: shermanpershing333

7 éve 5 hónapja #272554 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Én hagynám ezt a szinkronizásiós dolgot - 4 monitor van itthon, mindegyik 144 Hz-en megy, kettő közülük gsyns-es. Semmi, hangsúlyozom semmi különbség látványban közöttük, viszont a gsync-es jelentősen drágább volt.
Ha azt írta volna, van keret bőven nyilván én is azt mondanám vegye azt amelyikben van ilyen funkció - de a 100e-es határ azérterősen limitálja a lehetőségeket (a nem gsync-es gamer BenQ monitor 125e volt, a gsync-es 156e önmagában)

Ti miket ajánlotok.

7 éve 5 hónapja #272556 Írta: shermanpershing333
igen,amugy valóban irodai gép.az a vicc(de én inkább sírok) hogy a mostani gép ugyancsak egy irodai,sokkal gyengébb HW cuccokkal-Intel(R) Q45/43 chipset- és azon az előző patchek "töksimán" gurultak.bár nem vagyok egy WoT legenda de egész jól ment a játék-ha jó napom volt :D
de az 1.0 ugy lenullázta hogy muszáj újítani.franc gondolta hogy ennyire sci-fi lesz.

7 éve 5 hónapja #272560 Írta: shermanpershing333
Ja amugy nem HP. Lenovo TC M92p :D

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 2 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 6 órája 26 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 5 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 18 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.