Jelenleg 125 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 21 perccel ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 7 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 13 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 15 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 15 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

Gépigény

10 éve 1 hete #148576 Írta: Golradir
Megválaszolva: Golradir
Sziasztok!

Nem tudom hogy a Trixxon féle dolgokban le van e írva ez, de tegnap találtam egy jó megoldást arra hogy a játék használjon 1 mag helyett 2őt több magos procik esetén, amit ki is próbáltam és legalább 10FPS növekedést kaptam átlagban, plusz sokkal simábban fut.

Játék indítása után alt+tab-al letenni tálcára, majd megnyitni a feladatkezelőt, megkeresni a worldoftanks.exe-t jobb gombbal rákatt, affinitás beállításánál 4 magos proci esetén ne legyen az összes mag bepipálva csak az alsó kettő (nálam pl van mag0 ,1,2,3 így csak a 2 és 3 maradt pipálva), le okézni, majd megint jobb kattintás és a prioritást normálról magasra állítani. Kicsit macerás mert mindig meg kell csinálni mikor újra indítod a játékot, de működik, teszteltem.

Bocsi ha volt már említve!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KingofDogs

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hete #148580 Írta: KingofDogs
Megválaszolva: KingofDogs
Van erre egy program is csak nem jut eszembe a neve.
Amúgy legjobb megoldás futó alkalmazások 3-4 mag wot 1-2

10 éve 1 hete #148584 Írta: Golradir
Megválaszolva: Golradir
Szia KingofDogs!

Azt hogy állítod be hogy a futó alkalmazások csak a 3-4 magot használják, ezzel a programmal?

Üdv!

10 éve 1 hete #148588 Írta: KingofDogs
Megválaszolva: KingofDogs
Igen úgy rémlik,a programmal lehet.Majd megkérdezem mi volt a neve

10 éve 1 hete #148613 Írta: TRIXXON
Megválaszolva: TRIXXON

Sziasztok!

Nem tudom hogy a Trixxon féle dolgokban le van e írva ez, de tegnap találtam egy jó megoldást arra hogy a játék használjon 1 mag helyett 2őt több magos procik esetén, amit ki is próbáltam és legalább 10FPS növekedést kaptam átlagban, plusz sokkal simábban fut.

Játék indítása után alt+tab-al letenni tálcára, majd megnyitni a feladatkezelőt, megkeresni a worldoftanks.exe-t jobb gombbal rákatt, affinitás beállításánál 4 magos proci esetén ne legyen az összes mag bepipálva csak az alsó kettő (nálam pl van mag0 ,1,2,3 így csak a 2 és 3 maradt pipálva), le okézni, majd megint jobb kattintás és a prioritást normálról magasra állítani. Kicsit macerás mert mindig meg kell csinálni mikor újra indítod a játékot, de működik, teszteltem.

A TRIXXON-MOD-ban benne vannak azok amikről írtál.

Az egyik, hogy a Windows 7 alapbeálításból 1 magot használ... ha a gépedben több mag van, akkor ezt át lehet állítani.
Pl. van 4 magod, akkor a Windows-ba épített egyik "szolgáltatás" lehetővé teszi, hogy kiválaszd, hány magot használjon a rendszer... a TRIXXON-MOD azt javasolja, a maximumot válaszd, pl. a 4-et., és azt képekkel illusztrálja, hogy csináld a lépéseket.

A TRIXXON-MOD-ban van egy fejezet, ami azt írja, hogy milyen lépéseket tegyél meg a W.o.T. indítása előtt, ha azt szeretnéd, hogy a W.o.T. hibátlanul fusson.
Ezt a listát (hogy milyen lépéseket tegyél meg, milyen sorrendben) egy melléklet tartalmazza, ami a TRIXXON-MOD honlapjáról letölthető.
Azért egy külön mellékletbe van írva, hogy ne kelljen a jelenleg 81 oldalas TRIXXON-MOD-ot lapozgatni, hanem egy rövid listát tehessél a billentyűzeted mellé, ha azt szeretnéd, hogy kéznél legyen.
Ennek a listának egyik javaslata, hogy minden garázsbalépéskor a Feladatkezelőben (jobb egér kattintás a Tálcára és a felugró listából kiválaszthatod a Feladatkezelőt) állítsd át a játék prioritását "Magas"-ra... és igen, ezt a beállítást a Windows nem jegyzi meg, ezért minden garázsba belépéskor meg csinálni (viszont addig megjegyzi amíg nem lépsz ki a garázsból, tehát nem kell minden csata előtt állítgatni).

10 éve 1 hete #148638 Írta: Okynawa
Megválaszolva: Okynawa
Sziasztok! Bedobok egy konfigot, KB 700-750€-t szánok rá, és kíváncsi vagyok a véleményekre, esetleg mit mire cserélnétek:

AMD FX 8350 proci
Cooler Master Hyper 212 Evo procihűttő
ASUS M5A97 R2.0 alaplap
Sapphire DUAL-X R9 270X 2GB GDDR5 OC videókari
HyperX 32GB (1866MHz, CL9) DDR3-RAM (4x8GB)
egy jól szellőző ház + 600as táp (minimum)

(mindig AMD és ASUS párti voltam, és maradok is :) )
(nem tervezem az elkövetkező 5-8 évben a cserét vagy a fejlesztését, max videókarit)

10 éve 1 hete - 10 éve 1 hete #148684 Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo
Mivel az AMD és az ASUS alapfeltétel :cheer: , ezért :

" ASUS M5A97 R2.0 "

Ezt lehetőleg cserélném. Az oka egyszerű , tápellátás 4+2.
Nem igazán szerencsés választás , ez miatt hajlamos a
CPU "akadni". Azaz mikrolaggolni fog a játék ha hirtelen
változik a CPU terhelése.
Valami komolyabb tápellátású lapot nézz hozzá , legalább
8+2-est.

Figyelem: Spoiler!

10 éve 1 hete - 10 éve 1 hete #148703 Írta: Okynawa
Megválaszolva: Okynawa
köszi :) ezt is néztem :)

10 éve 3 napja #149541 Írta: Oszlopontosz1
Megválaszolva: Oszlopontosz1
Sziasztok!

Igértem hogy jelentkezem,bár kicsit késve ...
Nálam full grafika 70-100fps modokkal.I5 proci 8gb ram 120gb ssd(nagyon ajánlom)
Asus R9 270x videókari(szintén nagyon ajánlom ) eddig semmi sem fogott ki ezen a konfigon.

Köszönöm a segitségeteket!

10 éve 3 napja #149542 Írta: Oszlopontosz1
Megválaszolva: Oszlopontosz1
Majd elfelejtem 450-es táp viszi simán!

10 éve 3 napja #149549 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Sziasztok!

A TRIXXON-MOD-ban benne vannak azok amikről írtál.

Az egyik, hogy a Windows 7 alapbeálításból 1 magot használ... ha a gépedben több mag van, akkor ezt át lehet állítani.
Pl. van 4 magod, akkor a Windows-ba épített egyik "szolgáltatás" lehetővé teszi, hogy kiválaszd, hány magot használjon a rendszer... a TRIXXON-MOD azt javasolja, a maximumot válaszd, pl. a 4-et., és azt képekkel illusztrálja, hogy csináld a lépéseket.

A TRIXXON-MOD-ban van egy fejezet, ami azt írja, hogy milyen lépéseket tegyél meg a W.o.T. indítása előtt, ha azt szeretnéd, hogy a W.o.T. hibátlanul fusson.
Ezt a listát (hogy milyen lépéseket tegyél meg, milyen sorrendben) egy melléklet tartalmazza, ami a TRIXXON-MOD honlapjáról letölthető.
Azért egy külön mellékletbe van írva, hogy ne kelljen a jelenleg 81 oldalas TRIXXON-MOD-ot lapozgatni, hanem egy rövid listát tehessél a billentyűzeted mellé, ha azt szeretnéd, hogy kéznél legyen.
Ennek a listának egyik javaslata, hogy minden garázsbalépéskor a Feladatkezelőben (jobb egér kattintás a Tálcára és a felugró listából kiválaszthatod a Feladatkezelőt) állítsd át a játék prioritását "Magas"-ra... és igen, ezt a beállítást a Windows nem jegyzi meg, ezért minden garázsba belépéskor meg csinálni (viszont addig megjegyzi amíg nem lépsz ki a garázsból, tehát nem kell minden csata előtt állítgatni).

Tuti lehet ezt paraméterezni valahogy a link meghívásánál.

9 éve 11 hónapja #152369 Írta: csacsi77
Megválaszolva: csacsi77
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni, mert nem nagyon értek a gépekhez illetve a gépigényekhez.
Van egy AMD Athlon 64 x2 Dual core processor 4800+ 2,63 GHz Ram 4GB Gép, aminek a videokártyája Geforce 8600GT
Ez milyen teljesítményű illetve hogyan menne rajta a játék.. esetleg mit kellene kicserélni benne, hogy viszonylag jól menjen.. vagy esetleg mit tudok ajánlani?!
Előre is köszönöm a válaszotokat!

9 éve 11 hónapja #152397 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash
Mind prociban mind vga kártyában a felejthető kategória.

30-40 fps biztosan lenne rajta, minimum grafon, hd közeli felbontással. Bokros részen, akció közben viszont lehet leesik 20 alá is akár.

A vga kártya 9 éve jelent meg, és akkor is valahol a belépőszint és a középkategória közé lett belőve.

Az ilyen gépek kb. 25-30 ropi körül mennek a használtpiacon, ha jól sejtem.

Egy darabig még elég lesz yt videót nézni, netezni, általános feladatokra. Játékra sosincs elég erős gép :)

Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni, mert nem nagyon értek a gépekhez illetve a gépigényekhez.
Van egy AMD Athlon 64 x2 Dual core processor 4800+ 2,63 GHz Ram 4GB Gép, aminek a videokártyája Geforce 8600GT
Ez milyen teljesítményű illetve hogyan menne rajta a játék.. esetleg mit kellene kicserélni benne, hogy viszonylag jól menjen.. vagy esetleg mit tudok ajánlani?!
Előre is köszönöm a válaszotokat!

9 éve 11 hónapja #152405 Írta: csacsi77
Megválaszolva: csacsi77
Köszönöm a választ.
Mit ajánlasz.... mit mire kellene kicserélni esetleg h "jobb" legyen a játékélmény?

9 éve 11 hónapja - 9 éve 11 hónapja #152456 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
800 megát alig használ RAM-ból a WoT nálam. A kérdés az, mért nem használja kissé jobban ki minthogy a procit pörgeti .

Figyelem: Spoiler!

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 10 órája 35 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 12 órája 6 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.