Sziasztok!
Nem tudom hogy a Trixxon féle dolgokban le van e írva ez, de tegnap találtam egy jó megoldást arra hogy a játék használjon 1 mag helyett 2őt több magos procik esetén, amit ki is próbáltam és legalább 10FPS növekedést kaptam átlagban, plusz sokkal simábban fut.
Játék indítása után alt+tab-al letenni tálcára, majd megnyitni a feladatkezelőt, megkeresni a worldoftanks.exe-t jobb gombbal rákatt, affinitás beállításánál 4 magos proci esetén ne legyen az összes mag bepipálva csak az alsó kettő (nálam pl van mag0 ,1,2,3 így csak a 2 és 3 maradt pipálva), le okézni, majd megint jobb kattintás és a prioritást normálról magasra állítani. Kicsit macerás mert mindig meg kell csinálni mikor újra indítod a játékot, de működik, teszteltem.
Bocsi ha volt már említve!
A TRIXXON-MOD-ban benne vannak azok amikről írtál.
Az egyik, hogy a Windows 7 alapbeálításból 1 magot használ... ha a gépedben több mag van, akkor ezt át lehet állítani.
Pl. van 4 magod, akkor a Windows-ba épített egyik "szolgáltatás" lehetővé teszi, hogy kiválaszd, hány magot használjon a rendszer... a TRIXXON-MOD azt javasolja, a maximumot válaszd, pl. a 4-et., és azt képekkel illusztrálja, hogy csináld a lépéseket.
A TRIXXON-MOD-ban van egy fejezet, ami azt írja, hogy milyen lépéseket tegyél meg a W.o.T. indítása előtt, ha azt szeretnéd, hogy a W.o.T. hibátlanul fusson.
Ezt a listát (hogy milyen lépéseket tegyél meg, milyen sorrendben) egy melléklet tartalmazza, ami a TRIXXON-MOD honlapjáról letölthető.
Azért egy külön mellékletbe van írva, hogy ne kelljen a jelenleg 81 oldalas TRIXXON-MOD-ot lapozgatni, hanem egy rövid listát tehessél a billentyűzeted mellé, ha azt szeretnéd, hogy kéznél legyen.
Ennek a listának egyik javaslata, hogy minden garázsbalépéskor a Feladatkezelőben (jobb egér kattintás a Tálcára és a felugró listából kiválaszthatod a Feladatkezelőt) állítsd át a játék prioritását "Magas"-ra... és igen, ezt a beállítást a Windows nem jegyzi meg, ezért minden garázsba belépéskor meg csinálni (viszont addig megjegyzi amíg nem lépsz ki a garázsból, tehát nem kell minden csata előtt állítgatni).
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...