Helló!,,csak egy kérdésem van,,miért nem müködik,,az,,ha ctrl megnyomása és az egeret ráteszem a lőszerre,,nem válik kézzé,,,így nem is müködik,,,miért??
Helló!,,csak egy kérdésem van,,miért nem müködik,,az,,ha ctrl megnyomása és az egeret ráteszem a lőszerre,,nem válik kézzé,,,így nem is müködik,,,miért??
Tuti valami mod miatt nem működik. Nekem is olyan, bár engem nem érdekel, tudom hogy mit tudnak a lőszereim.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, jokka57
3.
A fentik ha nem lennének elegek, akkor töröld fenti könyvtáron kívül a teljes WoT játék könyvtárat is, és rakd újra nulláról a játékot, és nézd meg úgy hogy megy-e.
(Ha úgy se, akkor windows, driver, hardware stb hibák keresése jön...)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: jokka57
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja#205143Írta: Babylon56
Megválaszolva: Babylon56
Hali segítségeteket kérném! Több napja nagyon Lag-ol a játék ping is 400-600 között van lényegében játszhatatlan. Azt láttam mind két szerver nagyon le van terhelve folyton!
Lehet valamit azért tenni ne legyen ekkora a ping vagy legalább valamelyest játszható legyen a játék?
Előre is köszönöm segítséget!!!
Ezt a két modot használom csak:
Jacktor Mod Pack v11 - 0.9.15.1.1
Szinkronok - 0.9.15.1.1
A szerverek valóban le vannak terhelve, de ennek nem volna szabad folyamatos és ekkora mértékű lagot okoznia.
Amiket javasolni tudok:
1.
Próbáld ki a játékot modok nélkül "safe" módban indítva. Ha ekkor is megvan a lag, akkor mégis csak a modok. (Őszintén szólva ezt valószínűtlennek érzem, bár Jacktor XVM alapú és az XVM nekem régebben okozott gondokat.)
2.
Az én gyanúm az, hogy megy nálad valami a háttérben (amiről nem is tudsz) és az lassítja a gépedet.
Például ha valaki torrentezik, és uTorrent-et használ, az pld pont csinálhat ilyent... amikor frissíti magát, hajlamos beköltözni a "gép indításakor induló" programok közé, úgy kell mindíg kiirtani onnét... Ugye egy futó torrent kliens hajlamos lagot csinálni.
De vannak más hasonló szemét progik is, amik feltelepülnek és lassítanak..
3.
Más nem használja esetleg a neteted? (közös net, másik ember meg youtube videót néz, torrentezik stb rajta.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Babylon56
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja#205198Írta: TheMajor66
Megválaszolva: TheMajor66
Hogy lehet kikapcsolni hogy ha betölt az oldal, ne induljon el a videó magától??? Irritáló, hogy elkezd ordítani mikor idelépek......adminok, állítsátok már át hogy ne induljon AUT!!!
Last edit: 9 éve 1 hónapja by TheMajor66.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr
Üdv!
Valaki tudna nekem segíteni ebben a játékban?Akár hogy kínlódok,nem tudok nyerni,10-15 vesztes játékra jut egy győzelem!Nem akármilyen vereségek,nincs benne semmi szórakoztató számomra(számunkra) leszámítva az ellenfél játékosait!Nagyon sok esetben még lövést sem adtam le és már ki is lőttek!Csak kapkodom a tornyot hogy honnan lőttek!Tudom ebben nagyban közre játszik rutintalanságom.Csak küzdök és nem jutok előbbre!Ezért kérek segítséget!Köszönöm!
Üdv!
Valaki tudna nekem segíteni ebben a játékban?Akár hogy kínlódok,nem tudok nyerni,10-15 vesztes játékra jut egy győzelem!Nem akármilyen vereségek,nincs benne semmi szórakoztató számomra(számunkra) leszámítva az ellenfél játékosait!Nagyon sok esetben még lövést sem adtam le és már ki is lőttek!Csak kapkodom a tornyot hogy honnan lőttek!Tudom ebben nagyban közre játszik rutintalanságom.Csak küzdök és nem jutok előbbre!Ezért kérek segítséget!Köszönöm!
Ha a játékmenettel kapcsolatosan kérdezel vagy szituációkkal kapcsolatosan,akkor részletezd alaposan,hogy mire is gondolsz.Úgy biztosan fogsz segítséget kapni.
Üdv!
Mióta játszol egyáltalán?
Ha új vagy, akkor szerintem indulj el az orosz heavy vonalon a kv-1-ig. És utána kicsit időzz ott el, amíg a pályákat és az alapokat el nem sajátítod.
Ha az megvan, keress meg nyugodtan, mehetünk 1-2 gyakorló csatát, hogy lásd az alapokat. (Persze ehhez kell egy ingame név.)
Hogy lehet kikapcsolni hogy ha betölt az oldal, ne induljon el a videó magától??? Irritáló, hogy elkezd ordítani mikor idelépek......adminok, állítsátok már át hogy ne induljon AUT!!!
Úgy emlékszem, hogy a játék indításakor van egy nagyon kicsi ikon a jobb felső(?) sarokban és arra rákattintva letiltható az intro.
Úgy emlékszem, hogy a játék indításakor van egy nagyon kicsi ikon a jobb felső(?) sarokban és arra rákattintva letiltható az intro.
Szerintem a wotinfo-n megjelenő élő video közvetítésekre gondolt, nem a játékra.
Upsz, ja bocsi!
Jacktor régebben azt írta, hogy az új módszerrel (html5?) feltett videók jól mennek, de a régiek most autó indulnak, ott kézzel kell belenyúlnia. Gondolom ez ügyben is csak ő tud tenni bármit is. Írj az admin topikba..
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...