Elég nagy gondom van. Átadtam 1 másik tagnak a vezetést, de nem akartam. Mit tudok tenni?
Nem tudom haladtok e még, de amennyiben igen, akkor próbáld az úton tartani a járművet az ő segítségével, majd megpróbálhatsz lehajolni valahogy a pedálokhoz és szépen lassan benyomni a féket a megfelelő sáv megtartása mellett.
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogy hosszas levelezést követően sikerült a support segítségével megváltoztatnom a WOT regisztrációs e-mail címemet. Az új e-mail-ra érkezett egy levél, amelyben a reset password alkalmazását kérték tőlem. Ezt követően nem tudok új jelszavam beállításához hozzájutni, az új jelszó beállításához szükséges e-mail nem érkezett meg. Próbálkoztam ticket küldésével, illetve az új e-mail címemre kapott - reset password alkalmazására felkérő - e-mail-re válaszolva segítséget kérni a support-tól, de semmi reakciót nem tapasztaltam. Van valakinek ötlete, hogyan férhetnék újra hozzá a játékhoz?
Köszönettel: Shep20
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogy hosszas levelezést követően sikerült a support segítségével megváltoztatnom a WOT regisztrációs e-mail címemet. Az új e-mail-ra érkezett egy levél, amelyben a reset password alkalmazását kérték tőlem. Ezt követően nem tudok új jelszavam beállításához hozzájutni, az új jelszó beállításához szükséges e-mail nem érkezett meg. Próbálkoztam ticket küldésével, illetve az új e-mail címemre kapott - reset password alkalmazására felkérő - e-mail-re válaszolva segítséget kérni a support-tól, de semmi reakciót nem tapasztaltam. Van valakinek ötlete, hogyan férhetnék újra hozzá a játékhoz?
Köszönettel: Shep20
Első körben türelem, a support lassan, de biztosan dolgozik. Lehet, hogy már válaszoltak is, nézd meg.
Az elfelejtett jelszót visszaállító (Reset Password) oldaltól megkapod az e-mailt? Elvileg ennek meg kéne oldani a problémát és küldenie kellene egy e-mailt az újonnan beállított címedre. Ha még nem tetted meg, állítsd vissza és várd az e-mailt. Ha nem érkezik meg, az e-mail szolgáltatód a hibás (pl. spam mappa), ez esetben csak a support tud segíteni.
Valami alap videokártyát tudnátok ajánlani? Amivel normálisan elfut a játék. Sajnos jelenleg a keret is nagyon szűkös és inkább olyanra gondoltam hogy ideiglenes megoldás lenne amíg nem kuporgatok egy normális kártyára. Vagyis minnél olcsóbb kellene
Valami alap videokártyát tudnátok ajánlani? Amivel normálisan elfut a játék. Sajnos jelenleg a keret is nagyon szűkös és inkább olyanra gondoltam hogy ideiglenes megoldás lenne amíg nem kuporgatok egy normális kártyára. Vagyis minnél olcsóbb kellene
Ne vegyél újonnan semmit, a belépő kártyák egyszerűen nem érik meg (rx460/gtx950 alatt a teljesítmény/forint arány pocsék). HD5850/GTX460 1Gb-al a megfelelő beállításokkal már folyik a játék, ezek használtan 15 alatt beszerezhetőek (persze ezek is csak átmeneti kártyának ma már szerintem). Az említett GT730 még a felét sem tudja teljesítményben egy GTX460 1Gb-nak
Jó, jó nekem bevállt amire kell Az illető belépő szintűt keres, ez az, amig szétnyűvi tud minőségire gyűjtenni.Aláirom persze h rengeteg jobb van ebben ár kategoriában.
Hali.
Tegnap valamit meg akartam nezni a barakkban,majd meglepodve tapasztaltam,hogy
az osszes legenysegem felszivodott.Kiveve azokat,akik a tankban ulnek.
Ez mar csak azert is szivas,mert Is4, e 50 m stb legenyseg 2-3 skillel figyeltek odabenn.
Mar mindenhol megneztem,meg mielott asszondana vki hogy kattintsak a csak barakkban levokre.
Nem emlékszem hogy olyannyira reszeg lettem volna,hogy szelnek eresztettem volna mindet.
Plane mert akkor meg szamokat is be kellene irni,hogy biztos vagyok e benne.
Accountfeltoresre gondolok,de hogy tudnam ezt kivizsgaltatni?
Hát, elvileg vannak olyan faszfejek akik mások accjába belépkedéssel és ott dolgok eladásával és legénység feloszlatással szórakoznak.
Amit lehet tenni ha ilyesmi történt az accodon:
1.
írni a supportnak és "roll back"-et kérni, azaz az accounk visszaállítását egy korábbi időpontra. (Amit közben kifejlesztettél farmoltál stb azt elbukod, viszont a cuccok visszakerülnek ... közben ha vettél prém tankot stb azzal nem tudom mi van)
A lényeg: írni a supportnak.
2.
Azonnal jelszót változtatni. Esetleg ha gyanús hogy az emailedhez is hozzáférhetnek akkor email accon is jelszót változtatni.
Általánosságban meg:
- jelszót nem megadni SENKINEK aki ma barát az holnap már nem biztos hogy az
- ha "idegen" gépről léptél be az accodra ne ments el ott a jelszót ( franc tudja, lehet h abban megbízol akié a gép, de ... lásd fenn, meg azt ne tudod, hogy legközelebb ki fér még hozzá az adott géphez)
- ha mégis beengedtél valakit az accodra vagy ha idegen gépről léptél be accra vagy akár csak webfelületre utána változtass jelszót otthoni gépről vagy telefonról.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...