Igazándiból megvenni szeretném,de se bankkártyám,se Paypalom
Családban sincs senkinek?
De van,csak ez sajnos egy hosszú történet,hogy mért nem akarok avval vásárolni.
Akkor várj még,valaki csak jön akinek van ötlete,hogy kártya nélkül hogy lehet vásárolni.
Lehet fizetni
PaySafeCard
-al is. Így kp-ért lehet vásárolni a shopban.
Ez szép,és jó,de én azt szeretném,ha valaki(aki már jártas benne) az venné meg.
Mármint mit?
Az újságosnál megvenni a pinkódot, vagy a WG oldalán beírni?
A linkelt oldalon szép világosan le van írva a PaySafeCard használata. Kéred, fizeted, és kapsz egy szép hosszú papírcsíkot, rajta a PIN kóddal.
A WG oldalán kiválasztod a terméket, kiválasztod a fizetési módnál a PaySafeCard opciót, ami átvisz a megfelelő oldalra. Ott begépeled a papírcsíkon lévő kódot, és kész a vásárlás.
Ha marad még pénzed, akkor a következő vásárlásnál is fel tudod használni. Egy vásárlás során max 10 kódot adhatsz meg.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _Szazados_
Akkor várj még,valaki csak jön akinek van ötlete,hogy kártya nélkül hogy lehet vásárolni.
Lehet fizetni
PaySafeCard
Szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha valamelyik haverod, vagy családtagod kezébe nyomnád a kp-t. Nem biztos, hogy jó ötlet "idegenekkel" ilyen bizniszbe bele ugrani
Last edit: 9 éve 1 hónapja by Frankenstein Bourne.
Lehet fizetni
PaySafeCard
Szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha valamelyik haverod, vagy családtagod kezébe nyomnád a kp-t. Nem biztos, hogy jó ötlet "idegenekkel" ilyen bizniszbe bele ugrani
A Session Statistics Battle Results mod statisztáját fordítgatom, de két dolgot nem tudok értelmesen lefordítani.
Az egyik a Damage Dlt ez a {{avgDamage:7}} macro-t logolja.
A másik a Damage Rec ez a {{avgDamageRec:7}} macro-t logolja.
(Ez a stat mod már több ikont használ az alapjátékból, ezért nem kell a tankikonokat sem kimenteni, így kb 10megával kisebb lehet...)
Sziasztok valaki tudna nekem abba segíteni, hogy miért szoktak elmenni a legénységi hangok? Valahol már olvastam korábban, hogy valami preferences fájlt kellene törölnöm "Próbáld meg kitörölni a preferences.xml fájlt. Újratelepítéskor ez a fájl nem törlődik, de a játék csinál helyette másikat, ha nem találja. Többek között ebben vannak a grafikus beállítások eltárolva.
A fájlt az alábbi helyen találod:
C:/users/<a te neved>/appdata/roaming/wargaming.net/worldoftanks/preferences.xml" de nekem nincs olyam appdata mappám szóval nem találtam valamint olyan gond szokott még fellépni, hogy megyek a tankkal és az ellenfél játékosai hirtelen bukkannak fel a tankom előtt a semmiből...és mire felbukkannak már meg is halok... lehetséges hogy moddal lenne probléma? (csak damage panel meg hit log van nekem telepítve) válaszotokat előre is köszönöm!
1.
Van olyan mappád (ha csak nem macintoshon jáccol) csak rejtett mappa, elő kell csalogatni. Vagy megtanulsz számítógépet használni "haladó felhasználó" szinten vagy keresel vkit aki ért hozzá és megcsinálja neked...
2.
Hogy késve jelenítődnek meg ellenfelek ez a WoT hibája, elvileg a legutóbbi patch javított rajta valamennyit de még mindíg megvan csak kicsit tán ritkábban jön elő.
Töröltem a mappát a problémám a hanggal még mindig fen áll, pedig csak 1 damage panel meg egy egyszerű hitlogom van telepítve, esetleg valami más megoldás?
Próbáld ki a játékot "safe" módban indítva... a nagy narancs színű indítási gombon van egy lefele mutató > jel, azt kell böködni hozzá, akkor jön elő "a játék indítása biztonságos módban" opció. ( Így indítva a játékot a modok nem futnak.)
Ha modok nélkül is fennál a problémád, akkor több minden lehet... de kezdjük ezzel, zárjuk ki biztosra a modokat.
( Sajna a modok kizárása után csúfabb dolgok jönnek, driverprobléma, játék újratelepítés nulláról, ilyesmik. Az én személyes tippem hogy ez utóbbi fog majd kelleni, de gőzöm sincs miért )
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...