Sziasztok! Nos lehetséges,hogy volt már kérdés,de ha nem bánjátok nem pörgetem vissza az egész fórumot ez után kutatva:D. Nos a lényeg, hogy miután letöltöttem egy mod packet ami remekül működik,történt valami amivel a saját ágyúm hangját nem hallom.
Valaki valamit tud erről? 
Nálam is ez vvolt/vvan.De csak ha event izével megyek,és azzal a mappon játszok,alapba nem.Lemezkarbantartot futasd le,mindent pipálj ki és töröld,utána nézd meg.
Más:Ts3at feltettem.Jol megszivatott az egész.Asus xonar d2 hangkarim van.Házimozi erösitö van kötvel a gépre,hátlapi hangkari kimenetre.Na már most,erösitön van ugye a vastag dugaszos csati fülesnek,minden ok vele,hátlapin is jó,ház elölapi kimenetelen is.Na már most,fülesen ott a mikrofon úgyebár,külön 2db 3.5mm es jack dugasz.Ha hátlapira teszem,füles szol,mikrofon akár hogy buzerálom nem jönn össze a hangkari programjával.órákat tököltem vele,minden beállitást néztem,semmi.Rákötöm elölapira,az meg úgye alaplapi hangkarit használja.Mikrofon jó,füles is,de füles csak zenénél és filmnél,se skype,se ts nem jó a füles.Rendszer pár napja let pakolva,legfrisseb driverek vannak fent.Tsen is néztem a füles és a mikrofon tesztet,egyok csatinál füles jó,mikrofon nem,másiknál mikrofon jó,füles nem.Igy meg sajnos ts-t nem tudom használni
ötlet????
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...