Jelenleg 109 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 5 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 18 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 20 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

SEGÍTSÉG! [régi]

9 éve 2 napja #210569 Írta: boba_fett
Megválaszolva: boba_fett

Sziasztok! Nos lehetséges,hogy volt már kérdés,de ha nem bánjátok nem pörgetem vissza az egész fórumot ez után kutatva:D. Nos a lényeg, hogy miután letöltöttem egy mod packet ami remekül működik,történt valami amivel a saját ágyúm hangját nem hallom.
Valaki valamit tud erről? :)

Nálam is ez vvolt/vvan.De csak ha event izével megyek,és azzal a mappon játszok,alapba nem.Lemezkarbantartot futasd le,mindent pipálj ki és töröld,utána nézd meg.

Más:Ts3at feltettem.Jol megszivatott az egész.Asus xonar d2 hangkarim van.Házimozi erösitö van kötvel a gépre,hátlapi hangkari kimenetre.Na már most,erösitön van ugye a vastag dugaszos csati fülesnek,minden ok vele,hátlapin is jó,ház elölapi kimenetelen is.Na már most,fülesen ott a mikrofon úgyebár,külön 2db 3.5mm es jack dugasz.Ha hátlapira teszem,füles szol,mikrofon akár hogy buzerálom nem jönn össze a hangkari programjával.órákat tököltem vele,minden beállitást néztem,semmi.Rákötöm elölapira,az meg úgye alaplapi hangkarit használja.Mikrofon jó,füles is,de füles csak zenénél és filmnél,se skype,se ts nem jó a füles.Rendszer pár napja let pakolva,legfrisseb driverek vannak fent.Tsen is néztem a füles és a mikrofon tesztet,egyok csatinál füles jó,mikrofon nem,másiknál mikrofon jó,füles nem.Igy meg sajnos ts-t nem tudom használni :(

ötlet????
Téma zárolva.
9 éve 2 napja - 9 éve 2 napja #210573 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Sziasztok! Nos lehetséges,hogy volt már kérdés,de ha nem bánjátok nem pörgetem vissza az egész fórumot ez után kutatva:D. Nos a lényeg, hogy miután letöltöttem egy mod packet ami remekül működik,történt valami amivel a saját ágyúm hangját nem hallom.
Valaki valamit tud erről? :)

Nálam is ez vvolt/vvan.De csak ha event izével megyek,és azzal a mappon játszok,alapba nem.Lemezkarbantartot futasd le,mindent pipálj ki és töröld,utána nézd meg.

Más:Ts3at feltettem.Jol megszivatott az egész.Asus xonar d2 hangkarim van.Házimozi erösitö van kötvel a gépre,hátlapi hangkari kimenetre.Na már most,erösitön van ugye a vastag dugaszos csati fülesnek,minden ok vele,hátlapin is jó,ház elölapi kimenetelen is.Na már most,fülesen ott a mikrofon úgyebár,külön 2db 3.5mm es jack dugasz.Ha hátlapira teszem,füles szol,mikrofon akár hogy buzerálom nem jönn össze a hangkari programjával.órákat tököltem vele,minden beállitást néztem,semmi.Rákötöm elölapira,az meg úgye alaplapi hangkarit használja.Mikrofon jó,füles is,de füles csak zenénél és filmnél,se skype,se ts nem jó a füles.Rendszer pár napja let pakolva,legfrisseb driverek vannak fent.Tsen is néztem a füles és a mikrofon tesztet,egyok csatinál füles jó,mikrofon nem,másiknál mikrofon jó,füles nem.Igy meg sajnos ts-t nem tudom használni :(

ötlet????

A TS beállításainál nézd meg a Playback (lejátszás) és a Capture (felvétel) beállításokat, mindkettőnél nézd meg, hogy milyen eszköz (device) van beállítva.
A Skype-nál Eszközök->Beállítások->Hangbeállítások. Itt is kiválaszthatod a tetszőleges hangkártyát.

Amúgy a videókártyánál csak az alaplapihoz nem kell drivert felrakni (néha annál is érdemes).
Téma zárolva.
9 éve 2 napja - 9 éve 2 napja #210575 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
WIN10 probléma: sok minden lehet.

1.
Ha a gép "nem mai gyerek" vagy ha van benne valami régi és/vagy ritka hardware aminek driver kéne ... és ez a driver WIN10 alá ... hát, szerencsées esetben csak a WIN10 "nem tudja" de kézzel bírod telepíteni, kevésbé szerencsés esetben esetleg régebbi cucchoz nem is létezik WIN10 driver.

2.
Tűzfal kiengedi a WOT-ot?

3.
Amit már írtak: a WoT beállításait tartalmazó file sőt könyvtár törlése ... vagy akár ennek és a teljes WOT könyvtárnak a törlése és fullos újratelepítés.

4.
Ja meg ott van még a szokásos directx probléme: a WIN10 alapból felrak egy újabb directx-et, DE a WOT-nek egy régebbi kell, tán 9.0c ... tehát az is FEL KELL RAKNI.
Téma zárolva.
9 éve 2 napja #210576 Írta: tankos78
Megválaszolva: tankos78
Helo tankosok Szeretnek kerdezni egy dolgot .Most nyertem e meg egy nagy csatat rengeteg kituntetessel hogyan lehet leszedni a erol rogzitett felvetelt elore is koszi
Téma zárolva.
9 éve 2 napja #210578 Írta: Rohamnyuszi
Megválaszolva: Rohamnyuszi

Helo tankosok Szeretnek kerdezni egy dolgot .Most nyertem e meg egy nagy csatat rengeteg kituntetessel hogyan lehet leszedni a erol rogzitett felvetelt elore is koszi

Elsőként is, található egy "Segítség" szekció a fórumban, a jövőben a kérdéseidet oda érdemes feltenni. Egyrészt ott gyakrabban kapsz választ, másrészt a moderátoroknak is időt spórolsz.

A kérdésedre a válasz.

A játékban be tudod állítani, hogy az utolsó vagy minden replay-t mentsen-e. Ha szerencséd van, akkor mindet menti, ha csak az utolsót és azóta már játszottál, akkor sajnos ment a levesbe a kör.

Amennyiben megvan a mentés (World of tanks mappa a gépen, abban a replay mappa) akkor egyszerűen megnyitod ezt a linket:

wotreplays.com/

Utána beloggolsz és értelemszerűen az upload replay-re kattintasz.

Ott megkeresed a nevezett replay-t és feltöltöd.

Ott kapsz egy linket is, ahol meg lehet a későbbiekben tekinteni.

Remélem tudtam segíteni.
Téma zárolva.
9 éve 2 napja #210579 Írta: tankos78
Megválaszolva: tankos78
koszonom
:banana:
Téma zárolva.
9 éve 1 napja #210583 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Nálam is volt gond az új win 10 Build-el amit a héten kaptunk,egy napig szenvedtem win gombra ,ha le vittem az asztalra a játékot le fagyott,már nem tudtam vissza lépni...Iobit Gamebooster-t használtam ,az nem volt kompatibilis,most MSI Afterburnert használok a hőmérséklet kijelzésére nincs vele gond sőt jobb is :woohoo:
Téma zárolva.
9 éve 1 napja #210592 Írta: Chaos_42
Megválaszolva: Chaos_42

Win 10el sehogysem akar menni a játék... miért???

DirectX! Ha nem telepítetted a játékkal akkor a köv. verziók kellenek DirectX9_25-41 DirectX10_43
Azaz DirectX9c full telepítő meg valami korai Dx10.
Minden másra ott a Google
Téma zárolva.
9 éve 1 napja #210593 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Igen, ez mondjuk egy elég nagy gyengesége a telepítőnek, konkrétan hogy nem rakja fel automatikusan a szükséges DX-et, ráadásul be sincs pipálva alapértelmezetten. Így a gyanútlan játszani akaró csak tovább és továbbnyomja, utána meg csodálkozik hogy nem indul el a játék (és hibaüzenet sincs, vagy legalábbis akkor még nem volt mikor én futottam ebbe bele :P ).
Téma zárolva.
9 éve 1 napja #210595 Írta: I_W_Y_Tanks
Megválaszolva: I_W_Y_Tanks

Sziasztok!
Az utóbbi pár hétben a játék során folyamatosan ingázik a válaszidőm, s sokrszor ugrik fel 4-500-ra ami már-már játszhatatlan. Néha csaták közben is másodpercekig vagy akár 1-1 csata végéig, s így esélytelen vagyok segteni a társaknak, mert csak bolyongok. Mivel nem vagyok jártas ilyen dolgokban, ezért kérdezlek titeket, mi oka lehet ennek? Mivel lehet ez összefüggésben?

Előre is köszönöm a válaszokat.

Állhat mögötte egy mod/elavult hálózati illesztőprogram/szolgáltatóhiba, nehéz ezt így megmondani. Csak a WoT alatt ugrik fel a pinged?

Más játékkal nem játszom, de az általános működést figyelembe véve a válasz szerintem igen.
Téma zárolva.
9 éve 1 napja #210597 Írta: kissla74
Megválaszolva: kissla74
Sziasztok!

Nem tudom miért, de az utóbbi időben, azaz nagyjából mióta az utolsó patch kijött, rendszeresen laggol a játék. Nem nagyon, de ahhoz épp eléggé, hogy élvezhetetlen, sőt idegesítő legyen (ping: 90-100). Ez tart 1-2 csatán keresztül (cca 10 perc), aztán megszűnik. Korábban sosem volt ilyen.
Tapasztalta más is ezt? És vajon mi lehet az oka?
Ellenőriztem az internet kapcsolatomat, de teljesen rendben van (100/100 Mbit/s).
Téma zárolva.
9 éve 1 napja #210606 Írta: Ender
Megválaszolva: Ender

Sziasztok!

Nem tudom miért, de az utóbbi időben, azaz nagyjából mióta az utolsó patch kijött, rendszeresen laggol a játék. Nem nagyon, de ahhoz épp eléggé, hogy élvezhetetlen, sőt idegesítő legyen (ping: 90-100). Ez tart 1-2 csatán keresztül (cca 10 perc), aztán megszűnik. Korábban sosem volt ilyen.
Tapasztalta más is ezt? És vajon mi lehet az oka?
Ellenőriztem az internet kapcsolatomat, de teljesen rendben van (100/100 Mbit/s).

Más játékkal nem játszom, de az általános működést figyelembe véve a válasz szerintem igen.

Ha van fölös fél órátok, rakjátok újra a játékot. Ha már régóta csak frissítitek, hajlamos pofátlanul elhízni a játék.
Téma zárolva.
9 éve 1 napja - 9 éve 1 napja #210607 Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem

Ha van fölös fél órátok, rakjátok újra a játékot. Ha már régóta csak frissítitek, hajlamos pofátlanul elhízni a játék.

Előtte nézzetek be a WoT/Updates mappába, ha van ott valami töröljétek, majd töredezettség mentesítés (ha nem SSD-n van a WoT) ;)

3 éves telepítés:

(A dátum azért friss, mert kiszedtem belőle a screenshots, replays és res_mods mappát)
Mellékletek:
Téma zárolva.
9 éve 1 napja #210629 Írta: amper007
Megválaszolva: amper007

Sziasztok!

Internet szakadozási problémák miatt írok.
Egyszerűen nem jövök rá, hogy hol lehet a hiba. A problémát kb. 1-1,5 hete tapasztaljuk otthon, random levág minden felhasználót a net (tök jó tankozás közben ;) ), van, hogy 1-2 óráig minden rendben. Eddig csak úgy fordult elő a probléma, hogy éppen valaki tankozott (na jó! én).
Kb. 1 hónapja vettem egy új wifi sticket az asztali gépemhez (az előzőn felröhögött a szerelő, amikor meglátta). Jó cucc, minden sokkal gyorsabb (főleg a net :D), nem tudom hozzá kötni a problémát. (Mindenesetre: www.arukereso.h...40806/ )
Az asztalin kívül két laptop szokta használni a netet. A routerünk ősrégi, de eddig nem volt vele gond (Cisco gyártmány, kb. 10 éves, fekete, antenna nélküli - most nem tudom megnézni ennél pontosabban).
Az egyik laptopon valami szuper céges szaki állított valamit, mert a tulaját folyton ledobta a céges net.

Röviden ennyi.
Okozhatja az elavult router ezt a problémát?
Okozhatja-e a wot, hogy egyszerre mindenkit ledob a net?
Lehet-e szolgáltatói hiba (Digi)?
Be lehet-e állítani azt az ominózus laptopot úgy, hogy mindenki mást kitúr a netről? (mert kb. az állítgatás óta fura a dolog, de lehet, hogy csak túldimenzionálom)
Egyszerűen előfordulhat-e olyan, hogy túl sok adatforgalom miatt miatt történik a netszakadás?

Nagyon szépen köszönöm, ha valamilyen ötletet, gondolatot megosztotok velem.

Androids telora van olyan , hogy "wifi analyzer" ezt szedd le mutatja a wifi jelerősségét. Ha megszakad elmegy vagy valami zavarja pl másik wifi router jele akkor azt mutatja.10 éves cucc számtechben öskövület még ha cisco is a dolog.Kondik kiszáradnak és könnyeben csinál gubancot a tápfeszben egyebekben. Routerben van log funkció. Meg kell nézni esetleg kinyomtatni, és az elmondja: disconnekt volt vagy wifi jel vesztés.Vagy soft reboot a routeren.
Nagyjábol ennyi így Gyurcsók módra. Esetleg égess füstölőt és járd el a nagy wifi táncot. Lehet az hatásosabb mert számtechben vannak csodák...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tomat
Téma zárolva.
9 éve 1 napja #210635 Írta: Tomat
Megválaszolva: Tomat

Sziasztok!

Internet szakadozási problémák miatt írok.
Egyszerűen nem jövök rá, hogy hol lehet a hiba. A problémát kb. 1-1,5 hete tapasztaljuk otthon, random levág minden felhasználót a net (tök jó tankozás közben ;) ), van, hogy 1-2 óráig minden rendben. Eddig csak úgy fordult elő a probléma, hogy éppen valaki tankozott (na jó! én).
Kb. 1 hónapja vettem egy új wifi sticket az asztali gépemhez (az előzőn felröhögött a szerelő, amikor meglátta). Jó cucc, minden sokkal gyorsabb (főleg a net :D), nem tudom hozzá kötni a problémát. (Mindenesetre: www.arukereso.h...40806/ )
Az asztalin kívül két laptop szokta használni a netet. A routerünk ősrégi, de eddig nem volt vele gond (Cisco gyártmány, kb. 10 éves, fekete, antenna nélküli - most nem tudom megnézni ennél pontosabban).
Az egyik laptopon valami szuper céges szaki állított valamit, mert a tulaját folyton ledobta a céges net.

Röviden ennyi.
Okozhatja az elavult router ezt a problémát?
Okozhatja-e a wot, hogy egyszerre mindenkit ledob a net?
Lehet-e szolgáltatói hiba (Digi)?
Be lehet-e állítani azt az ominózus laptopot úgy, hogy mindenki mást kitúr a netről? (mert kb. az állítgatás óta fura a dolog, de lehet, hogy csak túldimenzionálom)
Egyszerűen előfordulhat-e olyan, hogy túl sok adatforgalom miatt miatt történik a netszakadás?

Nagyon szépen köszönöm, ha valamilyen ötletet, gondolatot megosztotok velem.

Androids telora van olyan , hogy "wifi analyzer" ezt szedd le mutatja a wifi jelerősségét. Ha megszakad elmegy vagy valami zavarja pl másik wifi router jele akkor azt mutatja.10 éves cucc számtechben öskövület még ha cisco is a dolog.Kondik kiszáradnak és könnyeben csinál gubancot a tápfeszben egyebekben. Routerben van log funkció. Meg kell nézni esetleg kinyomtatni, és az elmondja: disconnekt volt vagy wifi jel vesztés.Vagy soft reboot a routeren.
Nagyjábol ennyi így Gyurcsók módra. Esetleg égess füstölőt és járd el a nagy wifi táncot. Lehet az hatásosabb mert számtechben vannak csodák...

Köszi szépen!
Kár, hogy a routert nem lehet pasztázni :trollol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Sics
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 4 órája 26 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 17 órája 11 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 9 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.