Jelenleg 109 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 5 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 18 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 20 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

SEGÍTSÉG! [régi]

9 éve 1 napja - 9 éve 1 napja #210639 Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo

Kár, hogy a routert nem lehet pasztázni :trollol:

De ha eléggé nagy akkor rá lehet rakni pl. 4 sörös dobozra (Szigorúan csak üresre :P ) , oszt ventivel jól átfújatni ! :izmena:

Megjegyzés , ha fontos a lagmentes nettkapcsolat akkor irány a kőkorszak :woohoo:
Azaz vezetékes kapcsolódás minél kevesebb eszközön keresztül.
Modem - Router - Számítógép.
Esetleg a gépen még cFosSpeed vagy hasonló progi használata ping javításra beállítva.
(Ezt egyébként jópár alaplapgyártó adja a felsőbb kategóriás lapjaihoz saját fantázianéven is :whistle: )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: amper007, Szete58, Tomat
Téma zárolva.
9 éve 10 órája - 9 éve 10 órája #210824 Írta: scipi
Megválaszolva: scipi
Sziasztok.
Segitseg kellene,hatha valakinek van otlete.
Angliabol jatszom,es csak Wifit tudok hasznalni,de valahogy jo lenne felturboznom az internet speedet.
Sajnos csak wifi opciom van.
Esetleg van valami tenyleg hasznalhato program vagy ilyesmi?
Mert atlag 10 bol 1-2 csataban belaggolok,es onnantol kezdve tehetetlen vagyok a jatekban,ami nemcsak a csapat,hanem a sajat rovasomra is megy.
Elore is koszi a hasznalhato otletekert.
Téma zárolva.
9 éve 10 órája #210826 Írta: Kulikum
Megválaszolva: Kulikum

Sziasztok.
Segitseg kellene,hatha valakinek van otlete.
Angliabol jatszom,es csak Wifit tudok hasznalni,de valahogy jo lenne felturboznom az internet speedet.
Sajnos csak wifi opciom van.
Esetleg van valami tenyleg hasznalhato program vagy ilyesmi?
Mert atlag 10 bol 1-2 csataban belaggolok,es onnantol kezdve tehetetlen vagyok a jatekban,ami nemcsak a csapat,hanem a sajat rovasomra is megy.
Elore is koszi a hasznalhato otletekert.

Szerintem a speed az adott, turbózni nem tudod, max jobban kihasználni. Ha a jelerősséggel van gond, akkor egy wifi repaeter ( jelerősítő) megoldás lehet.
Téma zárolva.
9 éve 10 órája #210828 Írta: scipi
Megválaszolva: scipi
A problema az,hogy a modem az a foldszinten van,en pedig az emeleten.KIprobaltam odalent is a wifit,es ugy eleg turheto.
Szoval a repeater lehet a megoldas?Koszi.
Téma zárolva.
9 éve 10 órája #210830 Írta: Kesumisu
Megválaszolva: Kesumisu
Nekem UPC netem van, sajnos csúcsidőben sokszor szakadozik. Már nem foglalkozom vele, de kb. 1-2 éve sokat voltak nálam upc szerelők a nagy ping miatt. De nem tudtak semmit sem csinálni. Sőt azt mondták: mivel a faluban az oszlopokon régi "doboz" van, ha hirtelen időváltozás jön (lehűlés vagy felmelegedés) eltolódnak az értékek, ettől meg lesznek lag-ok.
Sajnos igazuk volt, tavasszal és ősszel jönnek sűrűbben a szakadások, 18-19 óra körül kezd szaggatni, ilyenkor fel-fel ugrik 600-700 ms-ra, de néha 999-re is felkúszik 2-3 másodperc erejéig. Fulladtam már meg párszor a lag miatt, tegnap is volt egy ilyen eset. Már figyelmeztetést is kaptam, hogy kiléptem a csatából, közben meg csak elment a net.
Legalább kevesebbet ülök a gép előtt.
Téma zárolva.
9 éve 10 órája #210835 Írta: INFARKTUS
Megválaszolva: INFARKTUS
Sziasztok.
Tanácsotokat kérem.Kb 1 hónapja lecseréltem a videokártyámat egy amd 7770 1gb-ra.Azóta küzdök a amd képernyőillesztő program nem válaszol-amd képernyőillesztő program újra helyreállt hibajelenséggel.És függetlenül attól,hogy épp videot nézek,játszok vagy csak egyszerűen valamit csinálok a gépen előjön.Új és régebbi video driver nem segített.Frissítettem az alaplapi hdmi drivert is-akkor sem volt változás.Az alaplap egy asrock p5b-de.Minden tanácsnak örülök.A neten is találtam a fórumok közt ilyen hibát,ahol vedd vissza videokártyát stb tanácsok vannak de nekem az sem segített.
Téma zárolva.
9 éve 9 órája #210843 Írta: boba_fett
Megválaszolva: boba_fett

Sziasztok.
Tanácsotokat kérem.Kb 1 hónapja lecseréltem a videokártyámat egy amd 7770 1gb-ra.Azóta küzdök a amd képernyőillesztő program nem válaszol-amd képernyőillesztő program újra helyreállt hibajelenséggel.És függetlenül attól,hogy épp videot nézek,játszok vagy csak egyszerűen valamit csinálok a gépen előjön.Új és régebbi video driver nem segített.Frissítettem az alaplapi hdmi drivert is-akkor sem volt változás.Az alaplap egy asrock p5b-de.Minden tanácsnak örülök.A neten is találtam a fórumok közt ilyen hibát,ahol vedd vissza videokártyát stb tanácsok vannak de nekem az sem segített.

Hali.Hány slot van az alaplapon??Mármint pci-e csatlakozo.Az se mindegy melyikbe teszed,na meg biosba mire van állitval,alaplapira vagy pci-e.Jaa..és mekkora tápegységed van???oprendszer milyen konkrétan???na meg függ attól mekkora beállitásra tetted.De ksimillió lehetöség lehet,hiába driver hibát ir ki.Aida64-et szed le,és pl nézd meg a videokari hömérsékletét is.Monitornak mennyi a max felbontás???
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: INFARKTUS
Téma zárolva.
9 éve 9 órája - 9 éve 9 órája #210851 Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo
Hát ,az alaplap nem éppen új darab , de ugye mindenki azzal főz ami van , ehhez legalább Win7 esetében már nem kell chipset drivert keresned.
A Lan és a VIA Audio driverre lehet hogy még szükséged lehet , bár elég régi 2009-es van fenn a honlapon ezekből is.

Az amd 7770 gondolom a HD 7770 akart lenni.
Ehhez elvileg jó a " Crimson Edition 16.7.3 " , de ha biztosra akarsz menni akkor innen szed le az "Automatically Detect and Install Your Driver" részen lévő progit.
Ez letölti és feltelepítí a megfelelő drivert.
Vagy meglesed hogy melyiket választotta és leszeded manuálisan.

Mivel már kipróbáltál néhány verziót ezért javaslom hogy még ez elött szed le ezt a programot ,
AMD Clean Uninstall Utility​​
És pucold le vele a fent lévőt és minden szemetet ami egyébként fent maradna.

Ez után telepítsd fel a VGA drivert.
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #211109 Írta: Jimmy1977
Megválaszolva: Jimmy1977
Elindítom pöttyös, kilépek, újraindítom jó. Geforce game ready driver illesztőprogram lett telepítve és azóta csinálja ezt.
Valaki tudna segíteni ebben?
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #211114 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad

Elindítom pöttyös, kilépek, újraindítom jó. Geforce game ready driver illesztőprogram lett telepítve és azóta csinálja ezt.
Valaki tudna segíteni ebben?

előfordul ,hogy az új illesztő program hibás,tedd vissza az előbbi verziót.
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #211120 Írta: dotty
Megválaszolva: dotty

Sziasztok.

Ugyanilyen HD7770 kártyám volt kb. 1 évvel ezelőttig. Pontosan ezekkel a jelenségekkel találkoztam, mikor elkezdtem wotozni. Próbáltam a windowst többször újra rakni, kipróbáltam mindenféle optimalizáló programot miegymást. A vidókártya driver legalább százszori újratelepítése. Semmi nem segített. Hozzáteszem minden más játék hiba nélkül futott. Mikor már nem volt ötletem, levittem egy régen nem látott ismerősöm számítógépes boltjába. Hátha be lehet vizsgálni hibás-e. Letesztelte nekem és a kártya teljesen jó volt. Ő mondta, hogy egy-két ember már járt nála panaszért, aki HD7770 szerelt gépet vett nála, a wotra hivatkozva, hogy hibás a kártya. Nem tudta megmondani miért csinálja, mert a játékot nem ismeri és nem is tesztelte a wot közbeni hibák mivoltát. Ezután még 1 hónapig szenvedtem vele, aztán emiatt kényszerből eladtam és lecseréltem másra. Azóta ilyen gondom nincs. Igaz ez a történet lassan egy éves. Holnap hazafelé benézek a sz.boltba és rákérdezek, úgyis útba esik. Talán azóta már ő is többet tud erről.
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #211237 Írta: bittus
Megválaszolva: bittus
Némi infó: ha valaki accountot resetelne, ne tegye, most épp ez sem működik jól a WGnél:

eu.wargaming.ne...es/313

Az idevágó rész belőle:

Update: 24/09/2016

We would like to inform you that due to ongoing technical issues, account wipe procedure will not reset all account stats shown on your profile. This might also affect your stats on other 3rd party websites and/or modifications. We are currently working on a solution but we are not able to promise you an exact date at the moment and the fix on the stats can take longer than expected.

Therefore, if you still would like to have your account wiped, please provide us with your confirmation that you understand and accept that account wipe procedure may cause stats issues on your profile. We will update this message once the problem is completely fixed.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #211238 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU
Hat ez az info mar 1 eve vagy tobb igy van fenn a honlapon. Kb 1 eve reseteltem egy accot es valoban a wotlabs hibasan irja ki az overallt, mert a regi es az uj wn8 summajat szamolja. De pl wotinfo teljesen jol szamolja es az XVM is a jatekban szoval aki a jatekban akarja a lila statjat nezegetni azt ez ne tartsa vissza. :)
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #211239 Írta: bittus
Megválaszolva: bittus

Hat ez az info mar 1 eve vagy tobb igy van fenn a honlapon. Kb 1 eve reseteltem egy accot es valoban a wotlabs hibasan irja ki az overallt, mert a regi es az uj wn8 summajat szamolja. De pl wotinfo teljesen jol szamolja es az XVM is a jatekban szoval aki a jatekban akarja a lila statjat nezegetni azt ez ne tartsa vissza. :)

Érdekes amit írsz, mert facebook csoport adminként szoktam nézni a cikket, mikor linkelem kérdésre, és a dőlt betűs rész nem szokott ott lenni az elején. Meg update dátumnak is 2016.09.24-ét írnak...
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #211243 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU

Érdekes amit írsz, mert facebook csoport adminként szoktam nézni a cikket, mikor linkelem kérdésre, és a dőlt betűs rész nem szokott ott lenni az elején. Meg update dátumnak is 2016.09.24-ét írnak...

Biztosan régebben is kint volt, emlékszem, hogy én is olvastam, mielőtt megigényeltem, ahogy írtam annak az accnak most is hibás az overall wn8 számítása a wotlabson. Ettől függetlenül én nem nézem sűrűn, szóval lehet időközben sokáig jó volt és most került elő a probléma megint.
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 4 órája 26 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 17 órája 11 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 9 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.