Több videósnál láttam hogy a zoom-oláskor a képp kicsit kékesre vált azt hogy lehet bekapcsolni?
Nekem magas grafikai beálításokon fut a játék de nem kék a zoom.
Álítólag már közepes beálításnál olyan lenne de nekem nem, mit kell beálítani?
Válaszokat köszönöm!
Üdv!
Körülbelül 1-2 hónappal ezelőtt egy kiválósági jelek témában, vagy versenyben be lett linkelve egy google doksi, amiben ki volt gyűjtve, hogy hányan rendelkeznek egy adott tanknál a harmadik kiválósági jellel. Ha valakinek megvan, be tudná újra linkelni, egy istennek nem találom sehol sem. Előre is köszönöm!
Nagy segítséget szeretnék kérni tőletek! Valaki el tudná nekem magyarázni azt hogy miért tűntek el a tankjaim?
Egy hosszabb ideig nem játszottam a WOT-al, és amikor pár héttel ezelőtt újra beléptem, nem volt meg az össze tankom. Ez miért van?
Valami olyat olvastam róla hogy 'ha valakinek eltűnt valami tankja vegye fel a kapcsolatot a WOT-al?'
Valaki írja már le e problémám megoldását hogy minden tankom visszakerüljön.
Nagy segítséget szeretnék kérni tőletek! Valaki el tudná nekem magyarázni azt hogy miért tűntek el a tankjaim?
Egy hosszabb ideig nem játszottam a WOT-al, és amikor pár héttel ezelőtt újra beléptem, nem volt meg az össze tankom. Ez miért van?
Valami olyat olvastam róla hogy 'ha valakinek eltűnt valami tankja vegye fel a kapcsolatot a WOT-al?'
Valaki írja már le e problémám megoldását hogy minden tankom visszakerüljön.
Esetleg a szűrő beállításokat megnézheted elsősorban,mert azt is újították,máshol meg valami modok miatt panaszkodtak hasonlóra,ha modok nélkül próbálod akkor nincsenek-e ott.Részemről ennyi jutott eszembe.
Megvan. De sajnos így sem adja be.
Fejlesztési panelnál is azt mutatja hogy újra ki kellene fejlesztenem azokat a tankokat amelyek megvoltak.
Akkor várd meg türelmesen,hogy jöjjön egy okosabb ember,mert nekem innentől nincs tippem sajnos,bár azt megkérdezném,hogy újraraktad a játékot?És a Documents and Settings mappából is kitörölted amit kell?
"Fejlesztési panelnál is azt mutatja hogy újra ki kellene fejlesztenem azokat a tankokat amelyek megvoltak."
Ilyen hiba nincs.
Azaz ez nem kliens oldali dolog, mivel ezek a dolgok szerver oldalon tárolódnak, és nem a kliens gépen.
Vagyis akárhol, akárkinek a gépén jelentkezek be a saját, az adott WOT-os acchoz tartozó email címemmel és az ehhez a WOT-os acchoz tartozó jelszavammal, ugyanazt fogom látni a garázsomban, a fejlesztési fán, a depoban, a barakkban.
Szerintem több accod volt és a másiknak a jelszavával jelentkeztél be.
Vagy valaki használta az accodat aki ismerte az acchoz tartozó email címet és jelszót... és resetelte az accot majd újrakezdte a fejlesztést... (?) Ez azért elég valószínűtlen dolog.
A problema az,hogy a modem az a foldszinten van,en pedig az emeleten.KIprobaltam odalent is a wifit,es ugy eleg turheto.
Szoval a repeater lehet a megoldas?Koszi.
Elvben segíthet vagy megoldhatja a problémát, ha a gép elbírja a játékot. Nekem is van egy repeater-em (szintén Angliában vagyok(és most ismét rákényszerültem a használatára)) ami veszi (erősíti és továbbítja) az 5G-s WiFI jelet és kábellel van csatlakoztatva a géphez, így egész jól használható (nekem most 80 FPS 30 Ping van játékban(közepesen erős gépen, magas-közepes grafikai beállításokkal, több moddal)). Arra mondjuk nem árt figyelni, hogy a router-ben lehetőleg legyen beállítava a repeater-nek egy állandó IP (pár kattintás), mert enélkül ledobálhat a netről, igaz nekem egy olcsó (£30 körül vettem újonnan) repeaterem van, de mint írtam a célnak megfelelhet ha a WiFi jó és megbízható. Lehet vele macera, mert néha újból be kell állítani (ha beállítasz neki egy állandó IP-t a router-ben akkor azon az IP-n fogod megtalálni a beállításait, de néha a gyári IP-n, ne lepődj meg) stb de ez lehet csak az olcsóbb repeatereknél van így (nem veszek másikat, mivel van normál netem is, csupán most költöztünk és kell pár hét mire átkötik ide (mert itt másféle kábel van), addig ismét ezt a módszert használom)
"Fejlesztési panelnál is azt mutatja hogy újra ki kellene fejlesztenem azokat a tankokat amelyek megvoltak."
Ilyen hiba nincs.
Azaz ez nem kliens oldali dolog, mivel ezek a dolgok szerver oldalon tárolódnak, és nem a kliens gépen.
Vagyis akárhol, akárkinek a gépén jelentkezek be a saját, az adott WOT-os acchoz tartozó email címemmel és az ehhez a WOT-os acchoz tartozó jelszavammal, ugyanazt fogom látni a garázsomban, a fejlesztési fán, a depoban, a barakkban.
Szerintem több accod volt és a másiknak a jelszavával jelentkeztél be.
Vagy valaki használta az accodat aki ismerte az acchoz tartozó email címet és jelszót... és resetelte az accot majd újrakezdte a fejlesztést... (?) Ez azért elég valószínűtlen dolog.
Ilyen hibát én is csak úgy tudok elképzelni, ha valaki tévedésből a teszt verziót tölti le és indítja el. Még azoknak tűnhettek el a tankjai így, akik 6 éve még a béta verzión játszottak és azóta nem léptek be.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...