A legutóbbi mikró frissítés óta nem latom a kiválóság jel százalékát. Hiába húzom rá az egeret a csőre a statisztika felületén, NEM JELENIK MEG SEMMI!!!
Mi lehet az ok mi a gyógyszer rá?
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat!
Üdv: : BrutalGyilok
Indítsd újra a játékot, ha eddig nem tetted meg, hátha az segít.
Sajna ezen túl vagyok... bár csak ilyen gond lenne....
Figyelj! Szerintem, ez nem annyira életbe vágó probléma, csak bosszantó. Talán a most jött frissítés csinált valamit, bár nem tudom, másnál sem működik-e. Az biztos, ha a wg rontott el valamit, akkor hamarosan jön majd egy újabb javítás, amivel ezt javítják. Addig meg, ha működik a játék, ne foglalkozz vele.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: BrutalGyilok
Srácok nektek rendesen működik a kliens?
A fejlesztési ágaknál nekem csak folyamatosan tölt, egyes nemzeteknél tök üres.
A kitüntetéseknél meg hiába viszem rá a kurzort, nem jelenik meg a kis leíró ablak.
Tegnap még működött. A mai patch lehet a hibás?
A kitüntetéseknél meg hiába viszem rá a kurzort, nem jelenik meg a kis leíró ablak.
Igen, a patch a "hibás", xvm frissítés megoldja.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Cortez31
nekem viszont olyan problémám van, hogy a kiválóság jel nem jelenik meg rendesen
2 csík helyett csak 1 látszik, pedig a garázsban az ikonnál ott a két sráf, a külső megjelenésben és csatában csak 1 van
Sziasztok! Lehet-e a supportnak olyat írni, hogy egy adott tankból töröljék a női legénységemet, mert szeretném inkább másba tenni? (Van egy 3 női legénységes Bulldogom, de végül mégsem abba szeretném tenni, hanem a svéd TD-kbe)
Sziasztok! Lehet-e a supportnak olyat írni, hogy egy adott tankból töröljék a női legénységemet, mert szeretném inkább másba tenni? (Van egy 3 női legénységes Bulldogom, de végül mégsem abba szeretném tenni, hanem a svéd TD-kbe
Szia!
Veletlenul se kuld el oket, csak a barakba. Nemzeten belul barmire atkepezheted, ha keveaen vamnak a kuldiknel meg szerzel mellejuk kiegeszited. A noi legenyseg kuriozum.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...