Sziasztok!
Kollegám átadta a fiókját.elég kezdő de sok a kifejlesztett tank.
Azt szeretném kérdezni melyik tier5-ös tankokat vegyem vissza,hogy tanuljam a játékot?
2-3000 csatát szándékozok csak tier5-brn tölteni
A fiók név zsole_2015.Nem pénzért van hanem csere ő megutálta a wotot,én meg átadtam a war thunderes fiókom.
Ja és minden tankosztályból 2 tankot fogok vissza venni!
A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni melyik tier5-ös tankokat vegyem vissza,hogy tanuljam a játékot?
A fiók név zsole_2015.Nem pénzért van hanem csere ő megutálta a wotot,én meg átadtam a war thunderes fiókom.
Ha nincs meg, akkor a T-34, T67 mindenképpen legyen benne a listába.
Sziasztok!
Ránéztem erre a fiókra. A legeslegjobb szándékkal mondom, hogy ott max gyakorolj, de ne az legyen a fő fiókod. Soha a büdös életben nem lesz ott normális statisztikád. Most persze lamentálhatunk azon, hogy fontos-e egyáltalán a statisztika? Lehet, hogy Neked egyáltalán nem. Na, de akkor is... majdnem sírtam, amikor megláttam, hogy mit művelt az ismerősöd. Egy jó 8-as prémtankja van, szerintem ez nem ér annyit.
ui.: kv-1, kv-1s, t34, svéd 5ös, lightozni a leopard, ezek jó tanuló tankok
Last edit: 8 éve 6 hónapja by Tomat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hunter9956, Ba_nshee, Von_Patrik_2017
Megnéztem a fiókon lévő tankokat, azt javaslom, hogy vegyél vissza minden tanktípusból egy-két tier V-ös szintűt, mondjuk nehézből jó lesz a KV-1, TD-ből az orosz SU-85, vagy a német Stug, vagy az amerikai T-67, könnyűből jó lesz a Chaffee, közepesből pedig a német PzIVH, PzIII/IV. Ezekkel szerintem jól meg lehet tanulni a játék alapjait, emellett olvasgasd az oldalon a leírásokat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Von_Patrik_2017
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja#234067Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Jah, IS6, T54prot, nem egy rossz alap az. Főleg, hogy kezdő nemzetnek szinte mindenki az oroszokat javasolja.
Ilyenkor Patrik megcsinálhatja, hogy lenyom pár ezer gyakorló kört, megnézegeti a tankokat, kitalálja, hogy melyik ágakkal fogja kezdeni, aztán rezeteli az accountot, nyolcas prémek megmaradnak, a lap meg üres, nem? Nem tudom, hogyan működik pontosan. (Névváltoztatás meg 2.500 gold, ha esetleg lenne jelentősége.)
Sziasztok!
Ránéztem erre a fiókra. A legeslegjobb szándékkal mondom, hogy ott max gyakorolj, de ne az legyen a fő fiókod. Soha a büdös életben nem lesz ott normális statisztikád. Most persze lamentálhatunk azon, hogy fontos-e egyáltalán a statisztika? Lehet, hogy Neked egyáltalán nem. Na, de akkor is... majdnem sírtam, amikor megláttam, hogy mit művelt az ismerősöd. Egy jó 8-as prémtankja van, szerintem ez nem ér annyit.
Hát kicsit elkeseredtem mert én egy jó fiókot adtam cserébe
Köszi a segítséget!
Hú a névváltás az drága,de a reset az jöhet csak,hogy kell?
Bazsi ötlete nagyon jó, nekem nem jutott eszembe.
Talán tényleg az lenne a legjobb, ha ezen a fiókon nyomnál mondjuk 2000 csatát gyakorlás céljából, ezt a statot már rontani úgysem tudod .
Utána pedig kérhetsz fiók resetet, akkor a prémium tankok megmaradnak.
Szerintem egy ticketet kell írni majd a wg-nek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee, Von_Patrik_2017
Sziasztok!
A statisztika szerintem csak akkor fontos, ha a későbbiekben szeretnél klánba lépni.Értelmes klán nem vesz fel ilyen stattal.Randomban max beszólnak, de a chatet ki lehet kapcsolni:)
Resethez kell:
számlakivonat prémiumtank vagy valaminek a vásárlásáról
melyik városban regisztráltál,internetszolgáltató stb.
Itt részletesen leírja a WG: eu.wargaming.ne...es/313
Last edit: 8 éve 6 hónapja by Hunter9956.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Tomat, Ba_nshee, Von_Patrik_2017
A névváltás, ha nincs rajta semmi gold, akkor 2500-3000 huf, a rajta lévő két prém 20-24k. Szóval .
Reset részét nem tudom.
User name változtatás 2500 gold-ba fáj az embernek, a prém tank nem értem, hogy jön ide...
Vagy lehet, félre értelek?
A saját számlán vagy ezt a számlát resetelve kezdje el, ha nem akar statelőzményeket.
Két prémiumot láttam rajta (IS6, T54prot).
Ha új accountot kezd, akkor nyilván nem költ a név kiválasztására, de nem lesz két értékes prém tankja a rezetelés után. Így az összemérés? A goldot meg próbáltam forintra váltani.
(De közben Hunti írja, hogy azért nem csak egy kattintás a nullázás.)
Last edit: 8 éve 6 hónapja by Ba_nshee.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Von_Patrik_2017
Hát sajna a resetet néztem nem fog menni nincs számlakivonat!
Erre a fiókra feljárok szórakozni és az én fiókom lessz komolyra véve.
Mert gondolom szakazba senki nem jönne ha meglátná a statomat
Az eredeti fiókoma rendszeresen hívnak meg zöld és kék játékosok
Gondolom a zsole fiókkal megyek szóba se állnak velem
El........ oda adtam a jó statal meglévő war th. fiókom ezért
Néztem a tankokat és csak a su-122-44 t54p amiről jó a véleményetek
Mit csináljak azzal a fiókkal ?
Ah idióta voltam a cserekor
Köszönöm a válaszokat!
Aszem lett egy próbafiókom privátba
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...