Sziasztok! olyan problémám lenne: elindítom a játékot be is logol a garázsba és mikor rámegyek a csata kezdésre elkezd töltőképernyőre rakni utána kidob a windowsba hiba üzenet nélkül. eddig játszottam ezzel és ment módokat nem használok. Nem tudom pontosan az új patch miatt vagy az újra telepítés lehet az oka. Válaszotok előre is köszönöm!
Én is új fiú vagyok, és a legelején megakadtam. Telepítettem a laptopomra a WOT-ot, engedélyeztem mindent amit kért, fél délután alatt le is futott rendben a telepítes (látszólag), viszont a "játék"-ra kattintáskor a következő hibaüzenetet kapom:
" A program nem indul el, mert d3dx9_43.dll hiányzik a számítógépről. A probléma megoldásához próbálja meg újratelepíteni a programot."
Ezt is megtettem, de ugyanaz.
Tud valaki segíteni a probléma orvoslásában?
Én is új fiú vagyok, és a legelején megakadtam. Telepítettem a laptopomra a WOT-ot, engedélyeztem mindent amit kért, fél délután alatt le is futott rendben a telepítes (látszólag), viszont a "játék"-ra kattintáskor a következő hibaüzenetet kapom:
" A program nem indul el, mert d3dx9_43.dll hiányzik a számítógépről. A probléma megoldásához próbálja meg újratelepíteni a programot."
Én nem javaslom semmilyen dll fájl letöltését az internetről, nem biztonságos. Egyszerűbb feltelepíteni egy Directx9-et.
Link: www.microsoft.c...d=8109
Ha ezután is ezt írja ki, a gépeden megkeresed a fájlt, és bemásolod a WOT mappájába
Ez az acc halott - nem töltenék vele egy percet se, hacsak nem kizárólag fun célból játszol a WoT-al. Inkább neki kellett volna fizetni neked hogy ezt átvedd.
Sorry, de tényleg így gondolom....
Sziasztok!
Kollegám átadta a fiókját.elég kezdő de sok a kifejlesztett tank.
Azt szeretném kérdezni melyik tier5-ös tankokat vegyem vissza,hogy tanuljam a játékot?
2-3000 csatát szándékozok csak tier5-brn tölteni
A fiók név zsole_2015.Nem pénzért van hanem csere ő megutálta a wotot,én meg átadtam a war thunderes fiókom.
Ja és minden tankosztályból 2 tankot fogok vissza venni!
A válaszokat előre is köszönöm!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Von_Patrik_2017
Sikerült eljutnom az "örülsz" fázisig, köszönöm segítséget mindenkinek!
Jöhet a tanulás része a dolgoknak, ennek jegyében párszor már ki is lövettem magam
Sikerült eljutnom az "örülsz" fázisig, köszönöm segítséget mindenkinek!
Jöhet a tanulás része a dolgoknak, ennek jegyében párszor már ki is lövettem magam
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja#234583Írta: Rohamnyuszi
Megválaszolva: Rohamnyuszi
Szaktanácsadást kérnék:
Mit csinálok rosszul?
Tudom, hogy egy nap adatai nem mérvadóak, de lévén az elmúlt egy hétben 54.20-ról sikerült 54.02-nél tartani (winrate), sejtem okkal van jelen a tendencia és okos függőként elsőként magamban keresem a hibát.
Tény, hogy korábban nem a preferált tankjaimmal játszottam, de pont ennek okán vetettem ma bele magam a kedvenc hármasba, ahol mégsem volt eredményes a winrate növelés.
Sem egyénileg, sem szakaszban...
Talán a tapasztaltabb emberek látnak ebben valamit, ami segítségemre lenne.
Tudom, hogy egy nap adatai nem mérvadóak, de lévén az elmúlt egy hétben 54.20-ról sikerült 54.02-nél tartani (winrate), sejtem okkal van jelen a tendencia és okos függőként elsőként magamban keresem a hibát.
Tény, hogy korábban nem a preferált tankjaimmal játszottam, de pont ennek okán vetettem ma bele magam a kedvenc hármasba, ahol mégsem volt eredményes a winrate növelés.
Sem egyénileg, sem szakaszban...
Talán a tapasztaltabb emberek látnak ebben valamit, ami segítségemre lenne.
Hetvege van + maraton. A jatekosallomany tudod jol, hogy nagyon felhigul ilyenkor. A csatak sokkal kiszamithatlanabbak, mert a jatekosok egy reszenek fogalma sincs hogyan hasznalja az adott tankot, adott map-on, igy nehez az adott szituacioban helyes dontest hozni.
Tier 10 medekkel kell csapatni, nekem azokkal megy most egyedul, kisebb tierekben nem igazan.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Rohamnyuszi
Segítséget kérnék.
Az utóbbi időben egyre gyakrabban nem enged be a csatába a játék.
Letöröltem az xvm-et de azóta egy kísérletből egy sikertelen lett.
Nemrég letöltöttem a Rosszpénz videóiban látható álcafestést a tankomra, lehet hogy ez az oka?
Azóta egyébként vettem rá 7 napos álcafestést de azóta is kékben pompázik a gépem.,
Csak ma 3-szor dezertáltam, ennek bannolás lesz a vége előbb-utóbb.
Előre is köszi a segítséget
Minél több mod van fent a gépeden annál nagyobb az esélye, hogy keresztbe áll valami a játékban. Próbáld meg a modokat teljesen leszedni és úgy kipróbálni. Ha akkor nem jelentkezik a probléma akkor valószínűleg valamelyik mod a hibás. Ezek után egyesével felrakva azokat rájöhetsz hogy melyik.
ui.: ne használj modokat felesleges
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pancelos1967
Csak az XVM volt fenn és az az álcafestés de az XVM már el lett távolítva bár úgy érzem nem az a ludas mert a törlése után azonnal nem engedett be . Próbálkozom
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...