Köszi! Nem hiszem, egyetlen sebző találatot sem kaptam. Én 4000-es játékos vagyok, a velem csapatban lévő 6-7 ezres játékosok 5-6 pontot kaptak pluszban és én sebeztem a legtöbbet a csapatban. Ismét egy X akta. Milyen e-mail címen lehet írni a wg-nek (egyáltalán érdemes)? Nem szívesen hagyom annyiban ezt a dolgot!
Köszi! Nem hiszem, egyetlen sebző találatot sem kaptam. Én 4000-es játékos vagyok, a velem csapatban lévő 6-7 ezres játékosok 5-6 pontot kaptak pluszban és én sebeztem a legtöbbet a csapatban. Ismét egy X akta. Milyen e-mail címen lehet írni a wg-nek (egyáltalán érdemes)? Nem szívesen hagyom annyiban ezt a dolgot!
Csak en nem ertem mirol beszelsz? Milyen szemelyes ertekeles? Personal Rating? Azt nem igazan fogja 1 csata befolyasolni szerintem...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feketea76
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja#233139Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
Most én úgy látom, hogy 4150 körül van a PR értéked. Sajna azt másra nem tudom megnézni, hogy hogyan változtak a mutatói x nap/csata alatt, csak a sajátot hozza. Viszont ez a hivatalos app amiről a képet küldöd? Nekem másképpen néz ki a felület.
Lehet az appal van a gubanc. Én az elmúlt 13 napban mentem 310 csatát és 10-zel mozdult meg a PR. Igaz nagyjából 2x több csatám van, de akkor sem gondolnám, hogy 1 csata képes lenne érdemi PR változtatásra az esetedben.
Last edit: 8 éve 6 hónapja by Hunyadi_Loveszdandar.
Pontosan ez a problémám. Ez a hivatalos app. De magában a játékban is tisztán látszott, hogy egy csata alatt 170 körül esett az érték, mivel csata után megnéztem a szolgálati feljegyzésem (kíváncsi voltam, hogy csapatcsatánál mennyit válkozik a PR). Megvan maga a meccs is ami után ennyit esett. Ezért kérdezem, hogy hova lehetne írni a WG-nek és, hogy érdemes-e. Én 170 PR emelkedésért hónapokig küzdök (nem mintha ezen múlna az életem), csak kíváncsi lennék a WG véleményére!
Pontosan ez a problémám. Ez a hivatalos app. De magában a játékban is tisztán látszott, hogy egy csata alatt 170 körül esett az érték, mivel csata után megnéztem a szolgálati feljegyzésem (kíváncsi voltam, hogy csapatcsatánál mennyit válkozik a PR). Megvan maga a meccs is ami után ennyit esett. Ezért kérdezem, hogy hova lehetne írni a WG-nek és, hogy érdemes-e. Én 170 PR emelkedésért hónapokig küzdök (nem mintha ezen múlna az életem), csak kíváncsi lennék a WG véleményére!
Belépsz a wg oldalára, és megkeresed a mellékelt ábrán látható support elérhetőséget, és nyitsz egy ticketet.
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feketea76
Hali!
Írtam a kedves WG-nek válaszul az jött, hogy a csapatcsatákban elért PR eredmények bonyolult számítási folyamatokkal jönnek létre, de nyugodtan játszak tovább és majd egyszer idővel meglátom kompenzálni fogja a játék azt a nagy pontszám veszteséget. Hát köszi szépen a megfoghatatlan nagy semmit. Írtam még néhány levelet ez ügyben (végefelé már kissé fenyegetőzve is, hogy soha többé nem költök a játékra), de ahelyett, hogy megvizsgálták volna az adott csatát vagy hozzám vágtak volna X PR pontot megírták, hogy részükről az ügy lezártnak tekintve!
Hali!
Írtam a kedves WG-nek válaszul az jött, hogy a csapatcsatákban elért PR eredmények bonyolult számítási folyamatokkal jönnek létre, de nyugodtan játszak tovább és majd egyszer idővel meglátom kompenzálni fogja a játék azt a nagy pontszám veszteséget. Hát köszi szépen a megfoghatatlan nagy semmit. Írtam még néhány levelet ez ügyben (végefelé már kissé fenyegetőzve is, hogy soha többé nem költök a játékra), de ahelyett, hogy megvizsgálták volna az adott csatát vagy hozzám vágtak volna X PR pontot megírták, hogy részükről az ügy lezártnak tekintve!
Szia!
Nem tudom, hogy miért aggódsz annyira 170 személyes értékelés miatt. Tudtommal sehova sem számít, a klánok a wn8 értékelést szokták nézni. Akkor meg miért olyan fontos?
Hali!
Ha már most ezen idegeled magad, akkor van egy rossz hírem: később még rosszabb lesz.
Engem egészen addig b*szott fel a játék, míg rájöttem hogy pont lesz*rom a statot (a sok cw már úgy is elcsinálta) utána sokkal szórakoztatóbb lesz, engedd el, csak játssz
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, tiger, guzu99, Sics, Tomat, Frankenstein Bourne, Rohamnyuszi
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...