Srácok itt mi lehet a probléma?Az összes tanknál ez fogad,semmiféle mod nincs még fenn.Sehol sem látom a legénységet
Így elsőre azt mondanám, hogy töröld ki a preferences.xml-t, vagy a teljes mappát, amiben van. Lehet, hogy a verzió váltástól elszállt valami beállítás, de talán ez segít.
Valaki tudna nekem segíteni???
Próbálok belépni a fegyverraktár menübe játékon belül, de mindig lefagy!!!
Nem tudom használni! Valaki segítsen pls!!!!!
csak pörög, hogy bolt frissítése, de nem csinál semmit! Már többször újraraktam, modok sincsenek fent!
Valaki?
Valaki tudna nekem segíteni???
Próbálok belépni a fegyverraktár menübe játékon belül, de mindig lefagy!!!
Nem tudom használni! Valaki segítsen pls!!!!!
csak pörög, hogy bolt frissítése, de nem csinál semmit! Már többször újraraktam, modok sincsenek fent!
Valaki?
Most, hogy van opció a becserélésre, végre hasznát venném a T28 Concept-nek, de halvány lila gőzöm sincs, melyik tier 8 játékban kapható prémiumot lenne érdemes megvenni helyette.
Most, hogy van opció a becserélésre, végre hasznát venném a T28 Concept-nek, de halvány lila gőzöm sincs, melyik tier 8 játékban kapható prémiumot lenne érdemes megvenni helyette.
Előre is köszi
Azt nem irtad mi van t8ba meg neked prémböl Amit megéri szerintem,löwe,strv s1.Ez a 2 t10be is jól darál.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rohamnyuszi
Előre is köszi
Várj vele szerintem holnapig, lehet bővűl kinálat amire cserélhetted. ( T28 Concept-et cserélné le asszem)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rohamnyuszi
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja#239187Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy
Van valakinek valami tippje??
Nem tudom a beállításokat használni két napja még működött most meg ez fogad ha ráklikkelek a beállításokra:
Nem reagál semmire csak a windows gombbal tudok kilépni a játékból és utána leállítás.....
Azért volna fontos mert más a videó készítésekor a beállítás és más amikor játszanék.
Vasaroltam egy fejhalgatot, aminek usb csatlakozasa is van, az usb-t nem erzekeli a gep. Kell neki valami kulon program ha ezt akarom hasznalni, v van allitasi lehetoseg valahol?
Pc-n nem problema a jack hasznalat, de a laptopon csak egy jack aljzat van, v hallom v beszelek.
Ittam én már eleget (6 év felsőoktatás...). Inkább megpróbálkoztam egy tickettel.
Ha valaki hasonloba futna bele: frissitettem a videokartya drivert, es utana mar ment. Bar nem igazan ertem, hogy egyszer csak miert nem volt mar megfelelo a regi driver (vagy egy eve jött ki ujabb, de eddig nem kellett), mert a gepen nem törtent semmi valtozas... Mindegy, a lenyeg, hogy megoldodott.
(persze a ticketem azota sincs feldolgozva)
Van valakinek valami tippje??
Nem tudom a beállításokat használni két napja még működött most meg ez fogad ha ráklikkelek a beállításokra:
Nem reagál semmire csak a windows gombbal tudok kilépni a játékból és utána leállítás.....
Azért volna fontos mert más a videó készítésekor a beállítás és más amikor játszanék.
A cache törlése vagy a preferences törlése nem segít?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...