Hali!
Windows6.1-KB3080149-x64 vagy ha 32 bites verzió van fenn a gépen:
Windows6.1-KB3080149-x86
Ezzel frissitettem és ezután elindult. Tegnap (én hülye) természetesen a 32 bitest telepitettem, naná hogy 64 bites a rendszerem. Miután újraindult a gép tökéletesen megy. Egyedül a "Bolt" ami egy hamuszürke háttér csupán, de maga a játék fut és stabilan 120 fpsel ketyeg.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szalickán.pantallin
Haller!
Egy kis problémám akadt a játékkal, remélem valaki volt hasonló szituációban és sikerült megoldani...
Szóval.. a probléma úgy kezdődött hogy több hónap kihagyás után újra elkezdtem játszani, mármint el akartam kezdeni játszani.. DE. valamiért folyton kidobál a játékból.. (Megszakadt a kapcsolat) Pár hónapja tökéletesen működött.. igazából mindig jól működött sose volt gondom ilyennel..(Mobil internetem van(Telekom))Valaki tapasztalt hasonlót? Tudna valaki valami ötletet mondani mit csináljak? A játékot többször újra telepítettem, de nem segít.. A gépen minden ugyan úgy van mint korábban... Netet sem cseréltem, évek óta így játszom és mindig jó volt..
Remélem valaki tud segíteni...
u.i.: Karácsonyi eventet kihagyni bűn lenne
Wotba én se tudtam belépni azt irta érvénytelen email vagy jelszó 2napig ez volt majd a google accountommal probáltam és elfogadta valamit frissitettek és meggajdult a rendszer
Sziasztok megjelőltem egy tankomat tartalékként és nem találom hova dobhatta valaki tudja esetleg?
előre is köszi
Tartaléknak tankot egy moddal lehet, amivel jó néhány plussz tankszűrési lehetőség bekerül. Ezek egyike a "tartalék" gomb, amire klikkelve csak a tartalékokat mutatja, újra megnyomva pedig a csak nem tartalékokat.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...