Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni twich ügyben? Sose értettem hozzá pedig ezek a havi bónuszok is tök jók lennének. Valamint sok kulcsot fog majd adni elvileg a játék, de nem tiszta hogyan.
Aki leírná nekem mit tegyek, hogy a twich dolgokat megkapjam annak hálás lennék. Köszönöm.
Össze kell kötni a twitch és WoT felhasználót.
Már rég volt, szóval emlékezetből dolgozom, de valahogy így.
Ehhez be kell regisztrálni twitch-en és bejelentkezni és be kell jelentkezni a WoT EU-n is a felhasználódba és ott választanod az "Account management"-et. Ott jobb oldalt látni fogod a különböző közösségi médiákat, köztük a twitch-et is, amire ráklikkelve össze tudod kötni a két fiókot.
Ha ez sikeres, akkor valami ilyesmit látsz majd ott:
"Linked social networks:
Twitch
//a csatlakozás dátuma//"
Ezután, ha valaki olyan stream-el akinél elérhető a Twich Drop (WoT esetén pl.: Mr. Scheff, Tankelit, Quickybaby, World of Tanks EU (EU és nem NA vagy másik!)), akkor a videó mellett jobb oldalt a chat panel tetején ez ki is írja (nem tudom a konkrét szöveget, de valami Twitch dropok, részletek/details megjelenítése) és ha arra ráklikkelsz, akkor megjelenik 2 fül (minden kampány és raktár).
Az 1. fülön láthatod az éppen elérhető kampányokat részletekkel (hány órát kell nézni, mit kapsz érte, stb.). Kép alján látod zölden az "Összekapcsolva" részt, na az kell.
2. fülön (raktár) pedig látható a folyamatban lévő dropok állapota (hány százaléknál tart).
Ha ez eléri a 100%-ot, akkor beváltható a cucc.
Ezek a dropok időlimitesek, szóval, ha már véget ért az esemény, utána már nem (vagy csak rövid ideig, nem tudom a pontos részleteket) válthatók be, de ez mondjuk a sima wot eseményeknél is így van, szóval ehhez nem nehéz alkalmazkodni.
Ha beváltod a cuccot, az akkor jelenik meg a garázsban, amikor legközelebb belépsz a játékba, tehát, ha kilépsz és belépsz, akkor jobb alul az értesítéseknél meg kell jelennie (ha nem, akkor valami nem stimmel).
Valami ilyesmi, remélem, hogy tudtam segíteni.
+1: Találtam egy ilyen leírást is:
worldoftanks.co...drops/
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...