Érdekelne a mostani halloweenes mirny 13-nál szerezhető parancsnokok hangjai. Youtube-on nem találtam őket. Valaki tudja, hogy lehetne előszedni a játék fájljai közül?
Érdekelne a mostani halloweenes mirny 13-nál szerezhető parancsnokok hangjai. Youtube-on nem találtam őket. Valaki tudja, hogy lehetne előszedni a játék fájljai közül?
Tegnap előtt hülyeséget írtam, nem a halloweeni mirny 13 eventre gondoltam, hanem a Waffentrager visszatér-ben szerezhető 4 parancsnok hangjára (Max von Krieger, Elisa Day, Armand, Igor Letov).
Sikerült kiszednem a játék fájljaiból ezt a kb. 2000 fájlt, átkonvertálnom, egyesítenem és végül feltennem youtube-ra, ha valami oknál fogva rajtam kívül más is kíváncsi lenne rájuk ezen a világon.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor
Tegnap előtt hülyeséget írtam, nem a halloweeni mirny 13 eventre gondoltam, hanem a Waffentrager visszatér-ben szerezhető 4 parancsnok hangjára (Max von Krieger, Elisa Day, Armand, Igor Letov).
Sikerült kiszednem a játék fájljaiból ezt a kb. 2000 fájlt, átkonvertálnom, egyesítenem és végül feltennem youtube-ra, ha valami oknál fogva rajtam kívül más is kíváncsi lenne rájuk ezen a világon.
Ha már itt tartunk, én mind a 4-üket elhelyeztem már és a rajtuk lévő hatodik érzék lényegében egy nulladik skill, tehát ha fogsz és rányomsz egy 850 ezres skill könyvet akkor pillanatok alatt rádob még 2-3 skillt és használhatóságban ott lesznek mint a Battle Pass reward legénységi tagok vagy a női legénységi tagok a 260 vagy Early kampányokból. Szóval ha épp parancsnok kell és van könyvetek, én ajánlom őket, mert tényleg megéri. Ja ugye annyi kikötés van, hogy csak az adott nemzetbe képezhetők.
Ha már itt tartunk, én mind a 4-üket elhelyeztem már és a rajtuk lévő hatodik érzék lényegében egy nulladik skill, tehát ha fogsz és rányomsz egy 850 ezres skill könyvet akkor pillanatok alatt rádob még 2-3 skillt és használhatóságban ott lesznek mint a Battle Pass reward legénységi tagok vagy a női legénységi tagok a 260 vagy Early kampányokból. Szóval ha épp parancsnok kell és van könyvetek, én ajánlom őket, mert tényleg megéri. Ja ugye annyi kikötés van, hogy csak az adott nemzetbe képezhetők.
A karácsonyi lányoknak a 0. szakértelmen kívül van egy skillre elegendő tp-jük (ez kb. 210.000 tp), a Battlepass tagoknak pedig két skillre (ez kb. 210.000+420.000= 630.000 tp).Így az általad írt személyes skill könyv (850.000 tp egy főnek) valóban már értelmes szintre hoz egy Waffen-visszatérős parancsnokot.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor
Sziasztok! Tudna segíteni valaki abban hogy 2 napja folyamatosan kilép a játékból csata közben .Nem tudok játszani mert folyamatosan kilép és azt írja ki amit a képen csatoltam.
köszönöm előre is
Sziasztok! Tudna segíteni valaki abban hogy 2 napja folyamatosan kilép a játékból csata közben .Nem tudok játszani mert folyamatosan kilép és azt írja ki amit a képen csatoltam.
köszönöm előre is
3 éve 6 hónapja - 3 éve 6 hónapja#305573Írta: zeezoltano001
Megválaszolva: zeezoltano001
Sziasztok. Pár hete van egy problémám ami a sírba kerget. A helyzet az hogy elkezdek játszani és néha mikor lenyomom a jobb shiftet hogy rá nagyítsak a célra akkor attól fogva az egérrel nem tudom iránytani a célzást és a torony meg sem mozdul helyette megjelenik az egérkurzor és ennyi, a lőni tudok csak célozni nem, ha kilépek a játékból és visszalépek akkor jó , de szinte rögtön újra előjön ez a szitúáció. Már teljesen alap beállításokon vannak a billentyűk.
Sziasztok. Pár hete van egy problémám ami a sírba kerget. A helyzet az hogy elkezdek játszani és néha mikor lenyomom a jobb shiftet hogy rá nagyítsak a célra akkor attól fogva az egérrel nem tudom iránytani a célzást és a torony meg sem mozdul helyette megjelenik az egérkurzor és ennyi, a lőni tudok csak célozni nem, ha kilépek a játékból és visszalépek akkor jó , de szinte rögtön újra előjön ez a szitúáció. Már teljesen alap beállításokon vannak a billentyűk.
Nézz körül a játék beállításai billentyűzet résznél, ott lesz a megoldásra a válasz.
Nem vagyok gépközelben, fejből nem tudom, hogy mit kell állítani.
Windows-ban megnézted a beragadó billentyű beállításokat?
A legcélravezető az, ha végig gondolod, hogy mi változott ebben a pár hétben a gépeden.
Gondolok itt olyanra, hogy frissülhetett a videókártya driver, esetleg feltelepítettél valamilyen programot (TS, Discord, stb.). Ezeknek mind van gyorsbillentyűjük, az is okozhatja ezt a problémát. Például az AMD-nek nemrég jelent meg az új meghajtója, ami sok újdonságot hozott.
Nem változott semmi 8 éve játszom a játékkal, mostanában jött elő, nincs új hardver szoftver. Lehet valami szar frissités egyébként valamilyen billentyű kombinációra gyanakszom azonban ezt direkt nem tudtam elő idézni az alatt a 90 perc alatt amig ezzel próbálkoztam Tier 2-ben.
Szerintem a billentyűzeteddel van a gond, valamiért összeakad a shift és a ctrl. Próbáld meg úgy, hogy egér görgővel mész sniper módba, ha úgy rendben van, akkor szerintem bill csere.
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne hogy az e- heti twitch küldetéseket nem jeleníti meg a játék.
Haveromnak sem meg nekem sem.. 3-ból egyet sem.
Tudtok esetleg erről valamit?
Jelentkezz ki a twitchről. Worldoftanks.eu-n jelentkezz be, nevedre kattintva válaszd ki az "account management" gombot és "unlink" a twitchről. Majd kösd össze újra a fiókod ugyanitt. Jelentkezz vissza a twitch-be. Nekem így működött.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tetrament
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...