Jelenleg 144 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 7 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 7 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 20 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 4 napja

SEGÍTSÉG! [régi]

12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #3785 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon
dozer, egyrészt igazad van. De a WG egy üzleti vállalkozás, őt meg egy dolog érdekli a lové és ez nem vág egybe azzal amit te szeretnél. A cél, hogy legyen minél több retardált, de pénzes hülye gyerek. Aki a korlátoltságát a pénzel igyekszik kompenzálni.

Azok a tömegek akik jönnek, azok Call of Dutyn meg hasonlókon szocializálódtak. Nekik ez is csak egy mészárlós, lövöldözős játék csak éppen tankos kivitelben. A 15 - 15 játékos egymásnak rohan, nyomják a tűz gombot aztán a végén valaki nyer. Ahogy mondtad, csak esztelen mészárlás de ők hiszed vagy nem ezt piszkosul élvezik. És ők pont úgy vélekednek arról amit te játéknak tekintesz, ahogy te vélekedsz az ő játék stílusukról. A töltött káposztát sem szereti mindenki, ez van. A brazik szappanoperában is színészek játszanak és a nemzeti színházban is. Melyiket szeretik többen? Na erről szól a történet itt is.

Hiába kapálózol ebben változás sajnos nem lesz. Ahogy a mondás is tartja, "Megszoksz, vagy megszöksz", sajnos ők vannak többen és ők fizetnek többet úgyhogy ők diktálnak.
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3786 Írta: Galdoris
Megválaszolva: Galdoris
reinstall elött is volt hitlogom és akkor nem kavart be ezért nem egészen értem hogy most meg előjött :D lehet szimpla mázlim volt, köszi a választ :)
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #3789 Írta: tinger
Megválaszolva: tinger

Gaurgana tinger észérvei általában nem szokta túl meggyőzőek lenni...

Úgy volt, hogy nem ba*ogatjuk egymást, helo. Én betartom, te meg itt fikázol?

Sajnos a türelem csak egy darabig tart ki. És mostanában sokaknál elfogy....

A tiéd nem fogy, sajnos.
Egyébként a való életedet is ennyi gyűlölettel éled? Nem lennék a helyedben..

Jacktor, amíg ilyen őrültek garázdálkodnak a fórumon, addig max hírekért ugrom fel néha (gondolom most aztán kétségbeestél :) ). Mindenesetre kevesebbért lettek innen emberek kirakva, mint amit dozer megenged magának.
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3791 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Nem ez a téma de köszönjük.

Amúgy biztos lesz a Wg-nek mély pontja a játékkal kapcsolatban. Csak ki kell várni. A másik 2 játék amivel próbálkozik amúgy is búkónak tűnik.....
De azért csak érdeklődés szinten, érdekelne egy statisztika , hogy a hirdetett 55millió játékosból mennyi az aktív játékos, és hogy a regisztráltak közül mennyien hagyták abba , pl az aktív játékosok. De tény hogy épp a csúcson járnak.
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3803 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
Tegnap szó volt itt a legénységi skillekről, megnéztem a Tiger II-met, a pk 1. skillje a mentor nálam, ezért a legénység többi tagja a 2. skilljével előrébb jár, nemsokára meglesz nekik a bia. Azt gondoltam, hogy miután megvan a BIA a legénységnek, akkor újraosztom a pk skilljeit és neki beállítom a BIA-t 1. skillnek, így megvan a bónusz, majd 2. skillnek a 6. érzéket, ami majdnem max lesz, utána pedig jöhet majd a 3. skill mindenkinek. Esetleg pk-nak érdemes lenne mentort rakni 3. skillnek, vagy inkább valami, a csatákban konkrétan hasznosítható skillt kapjon? Ebben valaki tud tanácsot adni?
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3806 Írta: Rutin75
Megválaszolva: Rutin75
A mentor skill elit, hosszú távon megtartásra ítélt járművekre való szerintem, ekkor az akadémia ikon +10%-a a parancsonokot illeti meg folyamatosan, így kiválóan kombózik a mentor skillel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: simron78
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3807 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
Köszönöm, mivel ez a legénység fog ülni majd az E-75-ben és talán egyszer az E-100-ban, vagy pedig abban a német heavy tankban, amit hosszú távon megtartok, így a pk. 3. skillnek a mentort fogja megkapni.
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3840 Írta: tinger
Megválaszolva: tinger
A Lövész Mesterlövész képessége, amelyikkel nagyobb a krit esély, az a rendes sebzés helyett csinál kritet, vagy ami egyébként lepattanna?
Gyanítom az első, és akkor átképzés lesz. Qvára unom, ahelyett, hogy beledöngetnék némi dmg-et 2x egymás után, inkább csinálok neki 2 kritet. A sebzésbe egyébként belehalna, így viszont én döglök meg..
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3841 Írta: ZooleK
Megválaszolva: ZooleK
Jól gyanítod, nullás sebzés mellett talál be e kritikus sebzés. Nagyot sebző, lassú töltési idővel rendelkező járműre hülyeség feltenni, de olyan tankon amin gyorsan tölt a puska és közepeseket/kicsit sebez azon meghálálja magát. Nem rossz dolog azért ha egy esélytelennek induló párharcnál kilövöd pár lövésből az ellenfél töltőit, irányzóját, esetleg a parancsnokot, utána nyugodtan kicammogsz a fedezékből és halomra lövöd mert tudod hogy úgy sem fog tudni visszalőni a következő fél órában. Persze nem árt egy sasszem skill sem hogy biztos lehess a dolgodban:D
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3842 Írta: szimonov
Megválaszolva: szimonov
Üdv mindenkinek!
Még csak 3 napja kezdtem igazából a játékot. T1, T2 és T3 járgánnyal játszok. Jeleneg pz38t-vel űzöm az ellent közepes sikerrel a nyert csaták tekintetében. Kb 80-100 csatám van egyenlőre, de ritka az a helyzet, mikor valóban élvezetes, lendületes, eredményes harcban vehetek részt. Vagy mindenki hátul dekkol, vagy mindenki előre rongyol darabokra lövetve magát. Ritka az ha találok olyan csapatot, vagy akár csak 1-2 játékost, akivel össze lehetne dolgozni, és ez a statisztikámon is meglátszik. ( átlag kb 130 sebzés).Szóval egyenlőre annyit kérdeznék, van-e arra valami lehetőség, hogy a csatákban legalább 2-3 emberke összeszokva tudjon részt venni. Vagy akár tapasztaltabb játékostól akció közben tanulni. Sajnos örülhetek ha egyszer a középmezőny aljára Erek majd, mert a havi 300-360 óra meló mellett elég kevés időm jut játékra. Kb 7-8 napja regeltem, és eddig csak 3-szor tudtam gép előtt lenni.
Előre is köszi a válaszokat, az eddigi segítséget is.
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3843 Írta: HUNGabesz24
Megválaszolva: HUNGabesz24
Szia szimonov!

Van lehetőség, a véletlen csatákba indulhattok 2 vagy 3-as un. szakaszban. Ilyenkor 1 vagy max 2 emberrel ugyanazon csatába és oldalra kerültök, valamint hangbeszélgetés is lehetséges a 2-3 ember között.
Szakasz létrehozása: a "CSATA" gomb alján a kis nyíllal lenyitsz egy menüt és kiválasztod a "szakasz"-t. Ekkor nyit alul egy chat ablakot, ahol a meghívásra kattintva küldhetsz meghívót a társaknak.
Szakaszban élvezetesebb a játék, mert tudod, hogy legalább rájuk számíthatsz.
Jó csatákat, kevés Ödönkét! ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szimonov
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3844 Írta: ZooleK
Ha vannak fent ismerőseid akkor tudtok szakaszban menni hárman egyszerre, vagy ha később tagja leszel egy klánnak akkor ott lehetőséged lesz századozni, vagy clan warozni is, azok már lényegesen szervezettebb összecsapások mint randomba menni a birkákkal.
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3845 Írta: szimonov
Sajnos csak egy ismerősömről tudok, aki játszik, de vele mindig elkerüljük egymást a melò miatt.. No mindegy, majd csak találok valakit, akivel együtt koptathatjuk alkalmanként a lánctalpat :-)
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3847 Írta: ZooleK
Jelentkezz a [-HAF-] Hungarian Armored Fellowship klánba, egy kollégám klánja, ők még kis tierben nyomják(legalábbis 1-2 hónapja még eléggé el voltak maradva). Biztosan felvesznek, nekik is jó ha többen vannak és te sem maradsz egyedül:)
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3848 Írta: szimonov
Köszönöm az infòt. Még ma este ha hazaérek felkeresem őket, mert most csak telóról vagyok fent. Amúgy a játékon belül keressem meg őket, vagy itt is megtalálom a klánt?
Van még egy kérdésem. A teljesen kifejlesztett tankkal szerzett xp-t még àt kell váltani szabad xp- re, vagy az automatikusan annak számít?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ZooleK
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 2 órája 36 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 órája 8 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.