1. térkép nagyítás és kicsinyítés "ö" "ü" "ó" billentyűkön((pontosan nem tudom)minél nagyobb annál jobban látod, h mi történik. van aki szerint a csata 70%, ha nem több a térképen és annak az olvasásán múlik)
A válasz nagyon egyszerű.
Catalyst Control Center-ben
Játék --> 3D alkalmazások beállítása --> Mipmap részletek szintje beállítást tekerd fel maxra. Olyan grafod lesz, kiugrik a szemed csak a VGA bírja majd
Csak az lenne a kérdésem , hogy melyik nemzet heavy ágát érdemes kifejleszteni ?
A kérdés inkább az, hogy melyik ág lesz akkor jó, amikor éppen elérsz a tetejére. Én az amcsi T110E5 ágát nézegettem magamnak utoljára. Velük nem szeretek találkozni. Az IS7 gyakori jelenség CW-n és az elődjei is jók. Időközben rájöttem, hogy a medekkel mégiscsak jobban boldogulok, főleg mikor 4 arty van.
Azt javaslom várd meg a következő tesztszervert a végleges döntéssel és próbáld ki a őket. Ráérzel majd melyik illik hozzád. Addig meg szerezd meg mondjuk oroszoknál a KV1-et. Tanulni jó lesz.
A 8.6 verzióban az IS-7 elég brutális lesz, az IS-4-gyel egyetemben. Ezek mellett ha fekszik a scoutolás, akkor a T57 Heavyvel is nagyon jó eredményeket lehet majd elérni.
A válasz nagyon egyszerű.
Catalyst Control Center-ben
Játék --> 3D alkalmazások beállítása --> Mipmap részletek szintje beállítást tekerd fel maxra. Olyan grafod lesz, kiugrik a szemed csak a VGA bírja majd
Üdv mindenkinek!
Bár még csak 300csata környékén járok és 3-as a legnagyobb gépem, de már most úgy néz ki, hogy nekem leginkább a snipeolás jön be. Viszont a városi harcokban még mindig agyaggalambnak érzem magam. A közelharc még nem igazán fekszik. Városi pályákra milyen stratégiát ajánlanátok? Hozzá teszem a ruszki csapás T 46 vagy 48? -al nagyobbak közé dob, akkor inkább végigrongyolok a térképen felderítve a mókusokat és néha még egy-két sebzést is betolok. De a városiban katasztrofálisan működök.
Üdv mindenkinek!
Bár még csak 300csata környékén járok és 3-as a legnagyobb gépem, de már most úgy néz ki, hogy nekem leginkább a snipeolás jön be. Viszont a városi harcokban még mindig agyaggalambnak érzem magam. A közelharc még nem igazán fekszik. Városi pályákra milyen stratégiát ajánlanátok? Hozzá teszem a ruszki csapás T 46 vagy 48? -al nagyobbak közé dob, akkor inkább végigrongyolok a térképen felderítve a mókusokat és néha még egy-két sebzést is betolok. De a városiban katasztrofálisan működök.
Szia!
Én azt javaslom amikor lehet, kerüld a frontális harcot a nehéz tankokkal( ha csak nem te is nehézben ülsz, akkor ez a te dolgod). Én könnyűvel, közepessel városban mindig bujkálok amíg el nem kezdődik az adok-kapok, ekkor nézem a térképet és keresek egy olyan ellent, akit oldalról vagy hátulról viszonylag biztonságosan tudok csipkedni, a frontharca ott lesz a KV-1
Ha gyors tankban ülök akkor a bujkálás helyett berohanok, elfutok a lehetséges utcák előtt derítés reményében, hogy ha a csapattársak méltóztatnak a térképre pillantani akkor tudjanak az info birtokában helyezkedni, ezután szintén oldalról, hátulról amortizálom őket . A végén, ha elkezdenek kopni akkor rongyolok egy üres utcán a tüzérekért, és "Hello Mr. Arty! "
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szimonov
Itt egy név Elektryk , szerinted ő joggal teszi tönkre a játékunkat? nem.... még is szabadon garázdálkodik... 32k csata, 200 pont. Analfabéta gyakorlatilag.
Én még ilyen állatot a játékban nem láttam, átlagsebzés valami 3k, átlag xp 1000-1100 felett minden tankjával, összes csata 1400, és 10-essel tolja. Összes tankja 75% feletti winrattel bír.
Érdemes felvenni friendlistára, és megnézni mit művel.
Szerintem nem volt hibás meccse, az MM nem rakja be retardok közé, mert suttyomban a játék egyik fejlesztője, vagy én nem tudom, de valami brutál
12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja#4157Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Amikor wargaminges jatekos ellen sorsol be en be szoktam irni kozos chatbe hogy mindenki őt lőjje meg valami smiley. Nehogy mar tul jo napja legyen. Ha mar szamunkra sem teszi ezt tul surun lehetove a legnagyobb poen Overlordal tortent 3 artyal lottuk a panther 2-jet gyakorlatilag megallas nelkul. Hatha buffolja azt a tankot amiert hasznalhatatlan
Szép napot! sms szoktam aranyat venni! Kaptam egy olyan üzit hogy használd fel a voucher kodokat ...... a legközelebbi alkalommal ha a mopay en fizetsz.
Ez mi ????
Amikor wargaminges jatekos ellen sorsol be en be szoktam irni kozos chatbe hogy mindenki őt lőjje meg valami smiley. Nehogy mar tul jo napja legyen. Ha mar szamunkra sem teszi ezt tul surun lehetove a legnagyobb poen Overlordal tortent 3 artyal lottuk a panther 2-jet gyakorlatilag megallas nelkul. Hatha buffolja azt a tankot amiert hasznalhatatlan
Ha találkozom WG-sel én is hasonlóan járok el, had érezzék a törődést. Volt már szerencsém nekem is egy két szuperteszterhez, azoknak is lock-olva van a statja, de ránézésre elég jók. Meg vannak számozott fiókok, WOT_21 vagy valami hasonló, ha jól olvastam valami fórumon, akkor azok között vannak az újságíró acc-ok, hát ők már azért nem olyan jók .
Itt egy név Elektryk , szerinted ő joggal teszi tönkre a játékunkat? nem.... még is szabadon garázdálkodik... 32k csata, 200 pont. Analfabéta gyakorlatilag.
Én még ilyen állatot a játékban nem láttam, átlagsebzés valami 3k, átlag xp 1000-1100 felett minden tankjával, összes csata 1400, és 10-essel tolja. Összes tankja 75% feletti winrattel bír.
Érdemes felvenni friendlistára, és megnézni mit művel.
Szerintem nem volt hibás meccse, az MM nem rakja be retardok közé, mert suttyomban a játék egyik fejlesztője, vagy én nem tudom, de valami brutál
Nagyon ügyes a srác tényleg. Jó pár hasonlóval össze futottam már.
Ne vegyétek leszólásnak, én közel sem vagyok ilyen jó.
Azért látszik, hogy ott a 2 prémium tier 8. Biztos, hogy második account, és biztos, hogy nem játszott stock tankkal. Egy kiváló játékosnak kellett egy másik T110E5 a klánba, arra az esetre, ha az első lockolva lenne. Az első account-jára is kíváncsi lennék, valószínűleg az sem sokkal rosszabb . De ezeket a második accountokat nem érdemes összehasonlítgatni csak hasonlóakkal.
Amúgy ennek a második fiókos dolognak abszolút nem vagyok ellene, és nem is zavar, mielőtt még bárki rosszat gondolna .
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...