Azt még elfelejtettem hozzátenni, hogy az én eff-em színe is még piros.
Ezt próbálom "éretlenné" tenni.
dozer00, jó volt a visszajátszás. Ahol végigmentél ott engem többször kilőttek, mert szemből és két oldalról is rálátnak a felek. De igaz hogy amit taktikailag a tankoddal tenni kell azt tetted, nekem ebben kell fejlődnöm, kiismerni a tankokat, és párosítani a taktikával. Én még csak a nyolcas szintnél vagyok, van pár tank amit szeretek, csak a pályákat nem tudom jól kiaknázni, és túl előre megyek vagy későn indulok. A sebzés az többé kevésbé megy, csak adott tankkal még nem érzem annyira, hogy a támadáskor az elejében, kicsit hátrébb-előrébb tartózkodjak. Mikor kellene visszafordulni, vagy teljes sebességgel támadni. Ebben kell majd felgyorsulnom. A klánom is erre biztat. Mostanában kezdtünk el komolyabban szakaszozni, és itt jönnek jobban elő a hibák ha nem figyelünk egymásra, vagy a kis térképre.
Jobb ha az újoncok előbb összeállnak szakaszozni és úgy játszanak, mert előbb utóbb ciki lesz mindig a többiekre várni ha minket előbb kilőnek.
Az összeszokott szakaszok században már többet érnek, ha nem párosulnak rossz beidegződésekkel.
És a végére az maradt, hogy minden hozzászólásból próbálom kiszűrni a nekem leghasznosabbat.
Ezért sok hozzászólást elolvasok, de nem mindet

.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...