Jelenleg 109 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 55 perccel ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 3 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 13 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 14 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 21 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Toborzás, tagfelvétel

10 éve 8 hónapja #93679 Írta: Arkhi
Megválaszolva: Arkhi
Sziasztok!

Eljön a pillanat, mikor az ember kezdi megunni a randommal folytatott egyszemélyes hadjáratokat, és ki akar lépni a "Rambó-zónából". Nos, úgy érzem én is ezzel küzdök, így szeretném próbára tenni magam egy új színtéren, egy klánban. Nem gondolom magam egy rossz játékosnak, elég hamar fel tudom venni a ritmust, általában amennyire lehet kihozom a helyzetekből a legtöbbet.

Stat: link
A 36 férőhelyes garázsban 5-től 10-ig elég sok minden fellelhető, főként 8-9-es tankok.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #93704 Írta: elekracz
Megválaszolva: elekracz
Olvasd el oldalunkat, ha tetszett keress itt vagy a wot-ban ott is elekracz vagyok..
hurclan.gportal...046893
bocs nem tudtam a linket beszerkeszteni..

10 éve 8 hónapja #93706 Írta: JackassJana
Megválaszolva: JackassJana

Sziasztok!

Eljön a pillanat, mikor az ember kezdi megunni a randommal folytatott egyszemélyes hadjáratokat, és ki akar lépni a "Rambó-zónából". Nos, úgy érzem én is ezzel küzdök, így szeretném próbára tenni magam egy új színtéren, egy klánban. Nem gondolom magam egy rossz játékosnak, elég hamar fel tudom venni a ritmust, általában amennyire lehet kihozom a helyzetekből a legtöbbet.

A 36 férőhelyes garázsban 5-től 10-ig elég sok minden fellelhető, főként 8-9-es tankok.

Üdv!
WOT-ban Rád írtam...

10 éve 8 hónapja #93726 Írta: Csokismedve
Megválaszolva: Csokismedve

Sziasztok!

Szia,

Ezt maximálisan meg tudom érteni, valóban a random világa csak olyan embereknek való, akik már nem húzzák fel magukat a sok BOT láttán, vagy az emberi hülyeség nem akasztja ki őket. Én például már nem húzom fel magam azon ha látom hogy a top tankjaink a randomban, éppen hogy csak nem BOT-ok, míg az enemy oldalon a top tankok szép zöldek. Ilyenkor tudom, hogy óvatosnak kell lennem, mert a csapat fele valószínűleg nagyon hamar ki fog pusztulni, és érdemes inkább picit hátrébb maradnom, hogy kioszthassak annyi sebzést amennyit csak tudok, háta ezzel mégis tudunk nyerni, mert az biztos ha nyomnám a rambót, akkor a csapattársaktól segítségre nem nagyon számíthatnék.

Ennek az eseménysorozatnak pont az ellenkezője történik meg osztagozás közben, amikor tudom azt hogy a mellettem lévő tank segíteni fog, velem együtt fog mozogni, és meg fogjuk nyerni a csatát, néha még úgy is hogy a másik klán csupa zöld, kék, és lila játékosból áll, mert a taktika a fontos és az összeszokottság.

Randomban pedig: egy 3 fős szakasz, ami top tier, simán le tudja hozni akár az egész meccset is!

Nos, ha kedvet kaptál egy klánhoz, amiben Mindenki egyenlő, és nem csak szóban, de papíron is azok vagyunk egymással, ahol Mindenkinek ugyanannyit ér a szava mint a másiké, akkor talán érdekelhet Téged is a klánunk:

Ismertető:
eu.wargaming.ne...36092/

Klán stat:
www.noobmeter.c...036092

Meglehetősen kiegyensúlyozott klán vagyunk és igyekszünk Mindenkinek játékörömöt, azaz sok-sok nyertes mecset szerezni, szeretünk osztagozni, de semmi sem kötelező, ha valakinek aznap este, vagy bármelyik este, nincsen kedve osztagozni velünk, akkor sem vonjuk érte kérdőre, mert úgyis ha egyszer kipróbálja akkor meg fog Neki tetszeni és már magától akarja minden nap nyomni az osztagozást! :-)

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor nyugodtan írj itt, vagy gyorsabb ha dobsz egy emailt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. -ra és válaszolok szívesen ha bármi további kérdésed lenne velünk kapcsolatban!

Köszönöm a figyelmedet!

üdv,

Csokismedve
EXACT

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #93790 Írta: RAZERXX
Megválaszolva: RAZERXX
Akkor a Team klánban a helyed ! és ha wn8 1200 felet van biztos az inved !
de mivel a tiéd 1700 küldöm is ha gondolod ! ?

10 éve 8 hónapja #93794 Írta: RAZERXX
Megválaszolva: RAZERXX
elküldve !

10 éve 8 hónapja #93796 Írta: Csokismedve

Sziasztok!

Klánhoz szeretnék csatlakozni.
Ami nekem fontos lenne: "magasabb" átlag életkor +25, nem kötelező CW, SH... stb, persze ha kell akkor megyek. Inkább a fix szakaszozás érdekelne, meg plusz öröm lenne ha valaki megtanítana rendesen medium tankokkal játszani + segítene fejlődni.
Nem vagyok valami top játékos, de szeretek játszani és elég sokat is vagyok. ilyen néven futok a játékban is.

Szia,

Először is szögezzünk le valamit:

-Te jó játékos Vagy, és emiatt már eleve válogathatsz a klánok jó részéből, ugyanis minden értelmes klán ilyen játékosokat szeretne bevenni mint amilyen Te Vagy!

Nálunk a 28 életévemmel én vagyok majdnem a legfiatalabb!

Szeretünk szakaszozni, és nem klikkesedünk, azaz bárki, bárkivel szívesen játszik, így mindig van kivel játszani!

Nálunk biztosan találsz olyan playert aki a medium tankokat úgy ismeri mint más a tenyerét! Ami azt illeti, az amerikai medium ágat én is elég jól ismerem. :-P

Meglehetősen kiegyensúlyozott klán vagyunk és igyekszünk Mindenkinek játékörömöt, azaz sok-sok nyertes mecset szerezni, szeretünk osztagozni, de semmi sem kötelező, ha valakinek aznap este, vagy bármelyik este, nincsen kedve osztagozni velünk, akkor sem vonjuk érte kérdőre, mert úgyis ha egyszer kipróbálja akkor meg fog Neki tetszeni és már magától akarja minden nap nyomni az osztagozást!

Nos, ha kedvet kaptál egy klánhoz, amiben Mindenki egyenlő, és nem csak szóban, de papíron is azok vagyunk egymással, ahol Mindenkinek ugyanannyit ér a szava mint a másiké, akkor talán érdekelhet Téged is a klánunk:

Klán ismertető:
eu.wargaming.ne...6092/

Klán stat:
www.noobmeter.c...36092

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor nyugodtan írj itt, vagy gyorsabb ha dobsz egy emailt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. -ra és válaszolok szívesen ha bármi további kérdésed lenne velünk kapcsolatban!

Köszönöm a figyelmedet!

üdv,

Csokismedve
EXACT
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RAZERXX

10 éve 8 hónapja #93903 Írta: atiika
Megválaszolva: atiika
Sziasztok

Szeretnék jelentkezni egy klánba
Bőven 30 felett vagyok a statom elég gyenge ts3 van de családi okok miatt a mikrofont nem használom csak nagyon kivételes esetben Elég sokat vagyok fent különböző idő pontokban szakaszozás érdekelne jobban de stronghold-ra is megyek ha kell 8-as tankjaim vannak

10 éve 8 hónapja #93914 Írta: 93DavidOFFF
Megválaszolva: 93DavidOFFF
Szia Atiika!

A játékban használt nevem is gdavid093, ha gondolod írj rám. Fent leszek estig, megbeszéljük!

Üdv.: Dávid

10 éve 8 hónapja #94109 Írta: adush_eu
Megválaszolva: adush_eu
Üdv!

10 000 csatás szóló karrier után szeretnék klánhoz csatlakozni.

Mivel más, a játéknál fontosabb dolgok(egyetem,munka,barátok,barátnő) sok időmet foglalják le, ezért nem tudom vállalni, hogy rendszer lesz az aktivitásomban. A heti minimum olyan 4-5 óra, de van amikor minden este jut idő a játékra.

Olyan klán ahol CW igények, kötött programok vannak, nem lenne ideális.

Amit szeretnék elérni a klánba lépéssel:
- Megismerni ingame jóarcokat
- Szakaszozás (lehetőleg 50%WR 1100+WN8)
- Stronkhold akár (de nem kötelező megjelenéssel)

Tehát alapvetően csapatjáték terén szeretnék fejlődni, de az sem ártana, ha egyéni skillben javulnék.

Tankok minden féle szinten vannak, T10 még csak e50m, de kevés kell az E-100-hoz illetve az obj 140-hez.

Stat:
wotlabs.net/eu/.../adush

Ádám

10 éve 8 hónapja #94128 Írta: JackassJana
Megválaszolva: JackassJana
Üdv!
Ha feljössz játékba akkor megbeszélhetjük.

10 éve 8 hónapja #94129 Írta: Csokismedve

Üdv!

Mivel más, a játéknál fontosabb dolgok(egyetem,munka,barátok,barátnő) sok időmet foglalják le, ezért nem tudom vállalni, hogy rendszer lesz az aktivitásomban. A heti minimum olyan 4-5 óra, de van amikor minden este jut idő a játékra.

Olyan klán ahol CW igények, kötött programok vannak, nem lenne ideális.

Amit szeretnék elérni a klánba lépéssel:
- Megismerni ingame jóarcokat
- Szakaszozás (lehetőleg 50%WR 1100+WN8)
- Stronkhold akár (de nem kötelező megjelenéssel)

Tehát alapvetően csapatjáték terén szeretnék fejlődni, de az sem ártana, ha egyéni skillben javulnék.

Tankok minden féle szinten vannak, T10 még csak e50m, de kevés kell az E-100-hoz illetve az obj 140-hez.

Stat:
wotlabs.net/eu/.../adush

Ádám

Szia Ádám,

Azt hiszem, hogy a mi klánunk tetszene Neked!

Nincs semmi kötöttség, nincs semmi előrírás, nincsenek számonkérések.

Kérlek olvasd el a klán ismertetőnket:

eu.wargaming.ne...36092/

és nézd meg kérlek a klán statunkat is:

www.noobmeter.c...036092

Az általad támasztott követelményeknek talán megfelelünk, az meg hogy jó arcok vagyunk-e úgyis csak akkor derülne ki ha csatlakoznál hozzánk! :D

Kérlek gondold meg, ha érdekel Téged a klánunk akkor légyszíves írj itt vagy dobj emailt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

Köszi szépen a figyelmedet!

Legyen szép napod!

üdv,

Csokismedve
EXACT

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #94272 Írta: papeszko
Megválaszolva: papeszko

Üdv!

Ádám

Szia Ádám!
Mi is versenybe szállunk érted, írtam neked a woton keresztül, légyszíves olvasd el ha van időd!
Üdv!
papeszko

10 éve 8 hónapja #94282 Írta: adush_eu
Megválaszolva: adush_eu
Köszi mindenkinek!

CsokisMedve már lecsapott, köszönöm az ajánlatokat!

10 éve 8 hónapja #94311 Írta: hm1994
Megválaszolva: hm1994
Üdv!
Szeretnék egy olyan klán tagja lenni akik strongholdoznak,csapatoznak, stb.
Tankjaim a garázsba:is7, bc25, 121,wz-120, is3,t69, t71, t34.
Jólenne ha mellõzhetném a mikrofon
Ugyan ez a nevem a játékban.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 8 órája 33 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 9 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.