Üdv!
Szeretnék egy olyan klán tagja lenni akik strongholdoznak,csapatoznak, stb.
Tankjaim a garázsba:is7, bc25, 121,wz-120, is3,t69, t71, t34.
Jólenne ha mellõzhetném a mikrofon
Ugyan ez a nevem a játékban.
Üdv!
Szeretnék egy olyan klán tagja lenni akik strongholdoznak,csapatoznak, stb.
Tankjaim a garázsba:is7, bc25, 121,wz-120, is3,t69, t71, t34.
Jólenne ha mellõzhetném a mikrofon
Ugyan ez a nevem a játékban.
Szia!
Ötven fő feletti klánunkba szertetettel várunk. Küldtem meghívót.
Szeretnék jelentkezni egy klánba
Bőven 30 felett vagyok a statom elég gyenge ts3 van de családi okok miatt a mikrofont nem használom csak nagyon kivételes esetben Elég sokat vagyok fent különböző idő pontokban szakaszozás érdekelne jobban de stronghold-ra is megyek ha kell 8-as tankjaim vannak
Szia!
Az MB-PH szívesen lát soraiban. Ötven feletti létszámmal nincs ts, se gyakorló. Van Stronghold, szakasz, csapat.
Küldtem meghívót.
Üdvözletem.
Szeretnék egy klánhoz csatlakozni.
36 éves vagyok, kicsit több, mint 16k csatával a hátam mögött.
VIII szintű a legnagyobb tankom, több ágat is húzok.
Van melóm, családom, de mellette, ha van időm, tankozom.
Néha tele a t....m a sok amatőrrel, főleg, mikor 3 perc alatt kiirtanak minket végyom egy értelmesebb csapatra.
1matias a WOT felhasználó nevem.
Remélem alkalmas és méltó leszek csapatban játszani. worldoftanks.eu...atias/
Üdv,
Úgy érzem, hogy Neked talán a mi klánunk megfelelő lenne!
Nincs semmi kötöttség, nincs semmi előírás, nincsenek számonkérések.
Ugyanakkor elég sikeresek is vagyunk a Stronghold módban, főleg ha a 60% win rate-ünkre gondolok.
Kérlek gondold meg, ha érdekel Téged a klánunk akkor légyszíves írj itt vagy dobj emailt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!
Üdvözletem.
Néha tele a t....m a sok amatőrrel, főleg, mikor 3 perc alatt kiirtanak minket végyom egy értelmesebb csapatra.
Ha más nem, akkor TFK-2.
Ha többre vagy kíváncsi, nézd meg a Tankos Apukák Fórumát.
Toborzó szöveg nálunk nincs, a fórum magáért beszél!
Üdvözletem.
Szia!
Az MB-PH szívesen lát soraiban. Ötven feletti létszámmal nincs ts, se gyakorló. Van Stronghold, szakasz, csapat.
Küldtem meghívót.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Szeretnék jelentkezni egy klánba. Amit várok a klántól aktív stronghold, szakaszozás, a cw egyenlőre nem fontos mert nincs túl sok cw tankom. Mielőtt valaki a statom alapján megvádolna hogy reroll noob vagyok előre tisztázom hogy első account. A héten beütött a "szopóág" így az e heti statom ezért rossz.
Tankjaim amik a garázsban állnak: T26E4, T-150, Centurion 7/1, M4 Shearman, Cromwell...
Megvételre vár T32.
Jelenleg az amcsi med ágat húzom és a francia "heavy" ágat. Tervbe van még a francia könnyű tank ág is csak megvárom az AMX40 buffot.
Szeretnék jelentkezni egy klánba. Amit várok a klántól aktív stronghold, szakaszozás, a cw egyenlőre nem fontos mert nincs túl sok cw tankom. Mielőtt valaki a statom alapján megvádolna hogy reroll noob vagyok előre tisztázom hogy első account. A héten beütött a "szopóág" így az e heti statom ezért rossz.
Tankjaim amik a garázsban állnak: T26E4, T-150, Centurion 7/1, M4 Shearman, Cromwell...
Megvételre vár T32.
Jelenleg az amcsi med ágat húzom és a francia "heavy" ágat. Tervbe van még a francia könnyű tank ág is csak megvárom az AMX40 buffot.
Kérlek gondold meg, ha érdekel Téged a klánunk akkor légyszíves írj itt vagy dobj emailt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...