Jelenleg 85 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 9 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 15 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 17 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 17 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

Toborzás, tagfelvétel

10 éve 2 hete - 10 éve 2 hete #146260 Írta: Davidhun43
Megválaszolva: Davidhun43
Hali! Ilyen statokkal melyik klánba tudnának felvenni? :ohmy:
wotinfo.net/en/...ver=EU

SH érdekel CW ha van akkor részt veszek :)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 2 hete #146261 Írta: pkrusi
Megválaszolva: pkrusi

wotinfo.net/en/...ver=EU

SH érdekel CW nem nagyon izgat :)

TS a barátod?:)

10 éve 2 hete #146262 Írta: Davidhun43
Igen általában TS-en keresztül kommunikálok a külvilággal :silly:

10 éve 2 hete #146284 Írta: GyaxyBoy
Megválaszolva: GyaxyBoy

Igen általában TS-en keresztül kommunikálok a külvilággal :silly:

Miért ugrálsz a klánok között ennyiszer?
Számomra ez nem túl szimpatikus.
Vajon kik voltak a hibásak ott, ahol 1 hónapot sem voltál?

Statod jó az nem vitás, de a természeteddel lehetnek gondok. Én nem keresnék a helyedben másik klánt egy darabig, inkább átgondolnám, valójában mit szeretnél, milyen ember, milyen társaságban érzed jól magadat és aztán egy olyan klánt keresel.

Mert ha már a másfél év alatt eléred a 10+ klán múltadat, nem hiszem, hogy egy magára adó klán, beszélgetne veled. Inkább egy megbízható, gyengébb játékos, mint egy "balhés" pro.

üdv.

Mellékletek:

10 éve 2 hete #146287 Írta: Davidhun43
Van ami megszűnt és újraszerveződött vagy éppen nem volt aktív a klán.
Jó humorú ember vagyok és nem szájhősködök chaten sem :P
Nekem olyan társaság kell ahol inkább az Sh-ra megszakaszra koncentrálnak.
Balhés az nem vagyok nem szoktam vitázni senkivel sem :P Csak még nem találtam rá a megfelelő klánra ahol jól tudom magam érezni ennyi lenne.

10 éve 2 hete #146321 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321

Sziasztok!

Újra klánt keresek. Olyan klán érdekelne, ahol jó játékosok vannak (zöld, kék és lila). SH és CW nem prioritás mert még farmolok az eladott 8-as és 6-os SH és CW képes tankokra. TS használata megoldható de a hamarosan kezdődő egyetem miatt nem leszek túl aktív (péntektől hétfőig és max esténként).

Statom itt megtalálható és láthatjátok a tank statjaimat is:
wot-life.com/eu...perXx/

Játékbeli nevem: xXPeiperXx

Jelenleg nem nagyon van ilyen magyar klán, mert a jobbaknál alap a CW(ebből kifolyólag az SH is. Talán a VTEPS az egyetlen ilyen most.

10 éve 2 hete #146338 Írta: JackassJana
Megválaszolva: JackassJana

wotinfo.net/en/...ver=EU

SH érdekel CW ha van akkor részt veszek :)

PM ment!

10 éve 1 hete #148678 Írta: EasternCat
Megválaszolva: EasternCat
Sajna jelenlegi klánom erősen megindult a lejtőn. Olyan aktivitás 0 már egy jó hónapja.

Egyedül meg egy darabig jó a játék, de csapatban az igazi. Magam amolyan casual játékos vagyok aki heti 1-2 alkalommal tud játszani. Ismer valaki ilyen jellegű bandát?

10 éve 1 hete #148683 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash

Sajna jelenlegi klánom erősen megindult a lejtőn. Olyan aktivitás 0 már egy jó hónapja.

Egyedül meg egy darabig jó a játék, de csapatban az igazi. Magam amolyan casual játékos vagyok aki heti 1-2 alkalommal tud játszani. Ismer valaki ilyen jellegű bandát?

A TSZ-ben mindenkit szívesen látunk, aki betöltötte a 18. életévét, esténként hajlandó a ts használatára, valamint a klánhoz méltó módon fejezi ki magát (nincs kurvaanyázás, noobozás randomban sem).

Minden este tier6 cw, délutánonként osztag. Ha érdekel a dolog, beszéljünk róla priviben...

10 éve 1 hete #148694 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Lttam egy olyan listát régebben, amiben kzárólag a magyar WoT klánok voltak felsorolva valamlyen szempontból rendezve. A neten csak olyat találni ami az összes klánt listázza - létezik ilyen csak hazánkra?

10 éve 1 hete #148696 Írta: kicsitrash

Lttam egy olyan listát régebben, amiben kzárólag a magyar WoT klánok voltak felsorolva valamlyen szempontból rendezve. A neten csak olyat találni ami az összes klánt listázza - létezik ilyen csak hazánkra?

Szerintem nincs karbantartva. Egy rivális oldalon van egy szűk lista, ami frissül, de az messze nem komplett.

10 éve 1 hete #148697 Írta: Gyilokzóna
Megválaszolva: Gyilokzóna

Szerintem nincs karbantartva. Egy rivális oldalon van egy szűk lista, ami frissül, de az messze nem komplett.

Éppen a múltkor néztem a már említett listát. A TFK meg sincs említve. :woohoo:

10 éve 1 hete #148700 Írta: kicsitrash

Éppen a múltkor néztem a már említett listát. A TFK meg sincs említve. :woohoo:

Hát még a TFK-2. Na mind1, majd egyszer biztos mi is felnövünk ehhez a 200 tagunkkal :-)

Más kultúrkör :)

Nem egy tálból cseresznyéztek, ennyi. Egyébként ha jól emlékszem, jelentkezni kellett, hogy felkerüljön a klán.

10 éve 1 hete #148702 Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo
Stimmel , jelentkezni kell a felkerüléshez.
Figyelem: Spoiler!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Gyilokzóna

10 éve 1 hete - 10 éve 1 hete #148791 Írta: Xizor111
Megválaszolva: Xizor111
Sziasztok!
A TFK vagy TFK-2 esetleg 3 vagy ¾ -be, szól a jelentkezésem. Mivel nem találtam náluk erre megfelelő fórumot/oldalt, így itt adom le.

Keresem klánomat, ahol engem keresnek. Ahol a komolytalanságnak a látszatát is igyekszenek elkerülni, ahol előbb lőnek, aztán nem kérdeznek semmit, ahol kizárással büntetik a bezárást, ahol véresen komolyan veszik a WoT-ot és büntetnek, ha kell, ha nem… DE KELL!!!

Magamról pár sort írnék, hogy mire vagyok képes vagy képtelen. Figyelem felsorolás következik!
- harminc már elmúltam, gyerekekről nem tudok és ők sem rólam (így a legjobb mindenkinek)
- ha követelmény néhány poronty, akkor tudok, egy helyett ahol adnak bérbe (csak segélyosztásra kell őket visszavinni)
- nemileg: Igen, de nem! (ez fontos)
- az ex.-em szerint nem vagyok férfi, szerintem ő sem (na ki vagyok? :whistle: )
- versenyképes játékosnak tartom magam, 32 éve megnyertem egy futamot már (igaz csak egyedül indultam)
- egyszerre több féle online játékkal is játszom, de egyikbe sem lépek be (ebbe sem fogok!)
- a WoT.-ban egész jó játékosnak tartom magam (néha a 17-18 kill-em is megvan meccsenként)
- általában több lövést is leadok! (még úgyis ha nem számolom bele amiket magamra lövök!!!)
- nekem azt mondták a kék játékos már egész jónak számít, én ezt általában az első 1-2 percben elérem (ez erősen tier függő, artyval nagyon nehéz a jók közé bekerülni, első lövés után muszáj ram-olnom, mert szét futnak a játékosok, de igyekszem fejlődni ebben is!)
- nehezen kötöm le magamat egy tanknál, így többel is játszom egyszerre, ez 3-4 felett már nagyon nehézzé teszi a játékot (hiába az osztott képernyő :woohoo: )
- van WoT-os pizsamám, ami formára leginkább a kedves Tigris I-esemre hasonlít (cupa luk)
- a meccseken többféle taktikát is szoktam alkalmazni (igaz egyiket sem sikerrel)
- az egyik kedvencem, amikor megpróbálok beszivárogni az ellenfél soraiba, ezt teszem úgy, hogy tolatva közelítek feléjük és közbe chaten spam-elem azt, hogy: Átállok, ne lőjetek! (itt szerintem nyelvi problémák lehetnek, mert mindig kilőnek, majd lefordíttatom angolra és úgy próbálom, szerintem sikerülhet!)
- a játékbeli nevem: Xizor111, de mindkét fél csak moron-nak hív (ti használjátok, amelyiket szeretnétek)
- mivel nagyon utálom, amikor kilőnek, mielőtt egy lövést is leadnék, így engedni szoktam az ellenfélnek, hogy 1x-2x meglőjenek, mielőtt végzem velük (itt jegyezném meg, hogy utálom az önző embereket, akik kilőnek egyetlen lövéssel és nem gondolnak a csapat társaikra, ezzel rontják a játékélményüket -_-)
- az arty szerintem is cheat a játékban (ezért játszom vele)
- mivel egyre jobbnak tartom magam a játékban, így egyre kevesebb lőszert viszek magammal (kb. 1-2 hónap és már egyáltalán nem lesz rá szükségem)
- egyszer már kilőttem egy tankot, úgy, hogy ő nem lőtt ki engem (ez szerintem is ellentmond annak, amit fentebb írtam)
- xp-ben mindig a többiek mögött végzek, de Noobmeter-en első vagyok (mindegy melyik végéről nézitek)
- a legjobb eredményemről zárójelben van a link (LINK)
- sidescrape-ezést már annyira magamévá tettem, hogy kocsmában is mindig így állok a pultnál
- ugyanakkor, ha eleget iszom elviselhető vagyok (még magam számára is)
- a hejesírási hibákért nem kérek elnézést, de ha egy fórum moderátor erre lyár akkor kérem javítsa őket (Köszönöm!)
- ez vontatzik a egezs lyelentkezesre (nesze moderátor )
- juk ladm a taknrn adnamn adk ez nem éledke dammd ukkmukkfukk seberdi a söbördii und ó zözmöcs , és habardi de nem rebente! (neszeneszenesze)

Nagyjából ennyit kell tudni rólam. B)
De viccet félre téve, olyasmi klánt keresek, ahol tudok fejlődni, elsősorban szakaszozások érdekelnének, félő, hogy önerőből elértem képességeim határát. Dolgozó és mulató ember vagyok, így csak szigorúan hobbynak akarom a játékot. Sok klánt átnéztem, de talán a TFK-s klán csoport áll legközelebb a lelki világomhoz, így azért is nekik szólna a jelentkezés.
Itt megtaláltok: worldoftanks.eu...or111/

Üdv, Xizor111
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pitzen, Toydolls2, Mir4g3, Szete58, Slotyi, 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8, bodzy, Thuntech, PillaHUN, joczika, zeroveritas, Kopasz, krysss81, DarkRaven73, Katjaton, Mikszi67, bittus, Sics

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 1 órája 24 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 14 órája 9 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 6 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.