Ha még nem vagy,leszel ,terv,nem terv... a gyerek szóval kapcsolatos...
Iszol-e rendesen?
Na meg természetbarát vagy-e,hisz Potrien megmondta,hogy annak kell lenni,mert az arty látja a kidöntött fákat...
Nos mérsékelten iszom , sok a rossz példa a környezetemben
A gyerekcsinálós résszel nincs gond, nem azért nincs.
Nemcsak természetvédő vagyok ,hanem építészet tisztelő is jórészt.
Tehetünk egy próbát , ha gondoljátok. este 8 után jutok csak géphez, ezért gondoltam , hogyez amolyan szülői szabadidö.
Köszi.
Iszol-e rendesen?
Na meg természetbarát vagy-e,hisz Potrien megmondta,hogy annak kell lenni,mert az arty látja a kidöntött fákat...
Nos mérsékelten iszom , sok a rossz példa a környezetemben
A gyerekcsinálós résszel nincs gond, nem azért nincs.
Nemcsak természetvédő vagyok ,hanem építészet tisztelő is jórészt.
Tehetünk egy próbát , ha gondoljátok. este 8 után jutok csak géphez, ezért gondoltam , hogyez amolyan szülői szabadidö.
Köszi.
Iszol-e rendesen?
Sziasztok!
Olyan magyar klánt keresek ahol lehet fejlődni, gyakorolni, és nem utolsó sorban elég tier 6-os tank!Nem vagyok jó játékos de egy jó csapathoz szeretnék tartozni ahol a játék a lényeg! 30 éves vagyok és a játékban Joker541 a nevem!
Sziasztok!
Olyan magyar klánt keresek ahol lehet fejlődni, gyakorolni, és nem utolsó sorban elég tier 6-os tank!Nem vagyok jó játékos de egy jó csapathoz szeretnék tartozni ahol a játék a lényeg! 30 éves vagyok és a játékban Joker541 a nevem!
Holnap este gyere be hozzánk pár körre osztagozni, aztán meglátjuk
Sziasztok! A Hungarian Elite Tank Compay (HETC) parancsnoka vagyok. Szivesen várom nemre, rangra, wn8-ra való tekintet nélkül minden wotozni szerető játékos társamat. jelenleg 26 fő a klán létszáma, beolvadni,feloszlatni nem szeretném a klánt!
Olyan játékos társaimat keresem akik aktivak tudnak lenni a hét minimum 3-5 napján, ugyanis fő probléma az inaktivitás!jelenleg 8-10 aktiv(napi szinten)játékos viszi a klánt ami csak csapatozásra jó.
Várom minden érdeklődő jelentkezését, jó játékot kiván:sandorf66
Sziasztok! A Hungarian Elite Tank Compay (HETC) parancsnoka vagyok. Szivesen várom nemre, rangra, wn8-ra való tekintet nélkül minden wotozni szerető játékos társamat. jelenleg 26 fő a klán létszáma, beolvadni,feloszlatni nem szeretném a klánt!
Olyan játékos társaimat keresem akik aktivak tudnak lenni a hét minimum 3-5 napján, ugyanis fő probléma az inaktivitás!jelenleg 8-10 aktiv(napi szinten)játékos viszi a klánt ami csak csapatozásra jó.
Van kimondottan toborzó topic. Dobd át oda soraidat, ha már van ilyen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorf66
Lttam egy olyan listát régebben, amiben kzárólag a magyar WoT klánok voltak felsorolva valamlyen szempontból rendezve. A neten csak olyat találni ami az összes klánt listázza - létezik ilyen csak hazánkra?
Van kimondottan toborzó topic. Dobd át oda soraidat, ha már van ilyen.
Engem anno te hívtál erről a fórumról a klánba (xlagmarx) és egy nagyon jó brigádod ismertem meg akik miatt egyáltalán wot-ozok még
Viszont TÉGED soha nem láttalak CW-n, SH-n, csapatozáson, szakaszokba de még TS-en se..... tényleg kíváncsi vagyok, hogy pl te miért mész másik klánba, hisz a mostani klánodban sem ismer téged senki.
Tényleg nem kötekedni akarok és igazából a klánnak is tök mind, hogy te hol vagy csak pusztán személyes kíváncsiság
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...