"sidescrape-ezést már annyira magamévá tettem, hogy kocsmában is mindig így állok a pultnál"
ezt kérlek fejtsd ki jobban...
:D
Na kérlek arról van szó ... :
hogy nem arcal előre állok a pultnál, hanem kissé féloldalasan óvatoskodom oda. A nagy szám miatt előszeretettel használják a pultos lányok a fejem pofozózsáknak vagy szemetes kukának, ahova ép a kézben lévő poharat vagy törlő rongyot szokták kidobni.
DE ha ép elvan terelve a figyelmük, akkor bal könyökömet lazán a pultra dobom (mintha mindig is ott lett volna) jobb kézzel közben fenék vakarást végzek, majd ha fel spotolnak a túl oldalról és ép nincsen muníció a kézben, és nem látom a loadingot a részükről, akkor kikérem a szokásost, de mindeközben persze tartom folyamatosan a pozíciómat a támadások kivédése érdekében.
Persze ez az esett csak az általam látogatott szórakozó helyeken érvényes. Inkább hírhedt mint híres vagyok.
Történt már olyan, hogy óvatosan oda lopóztam a pult bejáratához, majd hirtelen egy hangos, de szívből jövő KUKK-al dugtam be a fejem mögé és köszöntem rá, az ép aktuális áldozatomra. Szegény, lány úgy megijedt, hogy pohártörésért, még aznap kirúgták én meg futhattam előle fél papucsomat elhagyva a női toalettig.

Na de ami ott történt.............
az már nem egy nyilvános fórumra való.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...