Jelenleg 79 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 40 perccel ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 7 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 13 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 15 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 15 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

Toborzás, tagfelvétel

9 éve 11 hónapja #154953 Írta: Dumagep
Megválaszolva: Dumagep
Sziasztok szeretnék jelentkezni egy aktívabb klánba.. aktívabb alatt azt értem hogy szeretek CW-zni Szakaszozni strongholdozni :) nem vagyok antiszociális.. amikor tudok segítek gyakorlóban bent maradok tartaléknak stb.. most elkezdtem húzni több arty td ágat is.. és húzom a francia medeket is:)
Jelenlegi 10 es tankom obj-268 6 osban 1 héten belül termelődik egy kv 85 de jelenleg van egy 3 skilles light om (Type 64) ha esetleg szükség van 8 asra ISU és 13-90 el tudok szolgálni kampány végéig :)Üdvözlettel Dumagep

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 11 hónapja #154972 Írta: ligthin
Megválaszolva: ligthin

Sziasztok szeretnék jelentkezni egy aktívabb klánba.. aktívabb alatt azt értem hogy szeretek CW-zni Szakaszozni strongholdozni :) nem vagyok antiszociális.. amikor tudok segítek gyakorlóban bent maradok tartaléknak stb.. most elkezdtem húzni több arty td ágat is.. és húzom a francia medeket is:)
Jelenlegi 10 es tankom obj-268 6 osban 1 héten belül termelődik egy kv 85 de jelenleg van egy 3 skilles light om (Type 64) ha esetleg szükség van 8 asra ISU és 13-90 el tudok szolgálni kampány végéig :)Üdvözlettel Dumagep

Szia a WFH klánba jöhetsz ha gondolod, keress meg holnap délután ingameben, ha érdekel. Nevem: ligthin1

9 éve 11 hónapja #155745 Írta: a6m2msz
Megválaszolva: a6m2msz
Sziasztok!

Keresnék egy klánt aki befogadna, mivel sajnálatosan az előző ahol eddig elvoltam mint a befőtt feloszlott. Hogy elkerüljük a felesleges tisztelet köröket néhány gondolat magamról, majd arról milyen klánt is keresnék. Szerintem az első rész elolvasása után a klánok 99+1% nem érdeklődik majd, de hát a remény hal + utoljára.

Tehát egy kissé gyerekes lelkivilággal megáldott 38 éves dolgos munkás, és két gyermek apja vagyok /ez már behatárolja mennyit tudok a gép előtt ülni/. Ha még hozzá vesszük hogy az egyik 21 hónapos megint csökkent az aktivitás mértéke a játékkal kapcsolatban :)
A játék tudásom nem pro inkább a béka popsija alatt, de így legalább van hova fejlődni. /Remélhetőleg és nem ez a legtöbb mi adható/.
A TD vonalat erősítettem sokáig /Tier 7 amíg jutottam/, majd nem sokkal ezelőtt elkezdtem húzni a Light, Med, Heavy ágakat is. Ezeket még nagyon tanulnom kell :). És most a legrosszabb tulajdonságom. Van egy Artym :oops: és még kedvelem is .

Most jöjjön én milyen klánt keresek.
Ami nem veszi véresen komolyan a játékot, akik nem bánják hogy mint a mesében, hol vagyok, hol nem vagyok, akik el tudják viselni ha bénázok, de segítenek tanulni és a hibákra felhívják a figyelmet. Akik megértik hogy a család a fontos így nem baj ha nem a klán az első.
Ja és még egy, tudom TS kötelező szokott lenni, de sajna max hallgatni tudom mert az alaplapi mikrofon bemenet meghalt. Csere meg csak ha az egész gépet cserélem, az meg nem mostanában lesz :)

Huhh azt hiszem ennyi. Először is köszönöm hogy elolvastad, ha felkeltettem valaki érdeklődését az megtalál a6m2mszero néven a játékban. Ha nem válaszolok akkor a picivel foglalkozok egy kis türelmet :) . Ha érdekel a statom / ne nézd mert azonnal berakod a napi noob részbe/ megtalálod a szokott weboldalakon.

ÜDVÖZLETTEL:
a6m2mszero
sárga paradicsom
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Szete58, rattkai

9 éve 11 hónapja #155799 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash

Sziasztok!

Keresnék egy klánt aki befogadna, mivel sajnálatosan az előző ahol eddig elvoltam mint a befőtt feloszlott. Hogy elkerüljük a felesleges tisztelet köröket néhány gondolat magamról, majd arról milyen klánt is keresnék. Szerintem az első rész elolvasása után a klánok 99+1% nem érdeklődik majd, de hát a remény hal + utoljára.

Tehát egy kissé gyerekes lelkivilággal megáldott 38 éves dolgos munkás, és két gyermek apja vagyok /ez már behatárolja mennyit tudok a gép előtt ülni/. Ha még hozzá vesszük hogy az egyik 21 hónapos megint csökkent az aktivitás mértéke a játékkal kapcsolatban :)
A játék tudásom nem pro inkább a béka popsija alatt, de így legalább van hova fejlődni. /Remélhetőleg és nem ez a legtöbb mi adható/.
A TD vonalat erősítettem sokáig /Tier 7 amíg jutottam/, majd nem sokkal ezelőtt elkezdtem húzni a Light, Med, Heavy ágakat is. Ezeket még nagyon tanulnom kell :). És most a legrosszabb tulajdonságom. Van egy Artym :oops: és még kedvelem is .

Most jöjjön én milyen klánt keresek.
Ami nem veszi véresen komolyan a játékot, akik nem bánják hogy mint a mesében, hol vagyok, hol nem vagyok, akik el tudják viselni ha bénázok, de segítenek tanulni és a hibákra felhívják a figyelmet. Akik megértik hogy a család a fontos így nem baj ha nem a klán az első.
Ja és még egy, tudom TS kötelező szokott lenni, de sajna max hallgatni tudom mert az alaplapi mikrofon bemenet meghalt. Csere meg csak ha az egész gépet cserélem, az meg nem mostanában lesz :)

Huhh azt hiszem ennyi. Először is köszönöm hogy elolvastad, ha felkeltettem valaki érdeklődését az megtalál a6m2mszero néven a játékban. Ha nem válaszolok akkor a picivel foglalkozok egy kis türelmet :) . Ha érdekel a statom / ne nézd mert azonnal berakod a napi noob részbe/ megtalálod a szokott weboldalakon.

ÜDVÖZLETTEL:
a6m2mszero
sárga paradicsom

Szia,

Nézz be hozzánk... Moncsi már nálunk van :)

Üdv: kicsitrash a TSZ klánból
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: a6m2msz

9 éve 11 hónapja #155833 Írta: a6m2msz
Megválaszolva: a6m2msz
Mindenkinek köszönöm az érdeklődését, és megkeresését. A remény hal tovább él :) Megtaláltam az új klánomat /thx kicsitrash/, remélhetőleg még hasznukra is leszek.

9 éve 11 hónapja #155848 Írta: heftmen
Megválaszolva: heftmen

Mindenkinek köszönöm az érdeklődését, és megkeresését. A remény hal tovább él :) Megtaláltam az új klánomat /thx kicsitrash/, remélhetőleg még hasznukra is leszek.

Olvastam a h.szt.Tök jó volt,örülök,hogy klánra találtál.Biztos vagyok benne,hogy a fejlődésed látványos lesz és hozzáteszed magad a klán élethez.Én is valami hasonlóban reménykedem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: a6m2msz

9 éve 10 hónapja #156689 Írta: cytromayl
Megválaszolva: cytromayl
Sziasztok!

Klánt keresek ,akiknél van lehetőség fejlődni (hozzá teszem ,van hova:) )nem vagyok egy nagy durranás,de szeretném ezt javítani. Sh esetleg cw vagy szakasz csatákkal színesebbé tenni a játékot. A stat itt elérhető: wot-life.com/eu...omayl/
Köszi,hogy olvastad.
Üdv.: cytromayl

9 éve 10 hónapja #156776 Írta: ligthin

Sziasztok!

Klánt keresek ,akiknél van lehetőség fejlődni (hozzá teszem ,van hova:) )nem vagyok egy nagy durranás,de szeretném ezt javítani. Sh esetleg cw vagy szakasz csatákkal színesebbé tenni a játékot. A stat itt elérhető: wot-life.com/eu...omayl/
Köszi,hogy olvastad.
Üdv.: cytromayl

A mi klánunknál van lehetőség fejlődni. Napi szinten sh és cw csaták. Ha van kedved csatlakozni keress meg holnap a játékban (név: ligthin1)
További szép estét!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: cytromayl

9 éve 10 hónapja #156900 Írta: Digibooo
Megválaszolva: Digibooo
Üdv, Csapatot keresek, kb 1 éve kezdtem el a játékot, viszont sok dolgot még nem tudok ezért szeretnék több tapasztalatot szerezni, de ez egyedül nem megy. Jelenleg KV-85-el szoktam csapatni, nemsokára meglesz az IS-is.

9 éve 10 hónapja #156913 Írta: Balu1990
Megválaszolva: Balu1990
Sziasztok!

Újra klánt keresek. A kitétel csak annyi hogy nálam jobb játékosok legyenek a klánba akiktől tanulni lehet.

Statot itt találtok:
wot-life.com/eu...perXx/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: cytromayl

9 éve 10 hónapja #157061 Írta: ligthin

Sziasztok!

Újra klánt keresek. A kitétel csak annyi hogy nálam jobb játékosok legyenek a klánba akiktől tanulni lehet.

Statot itt találtok:
wot-life.com/eu...perXx/

Szerintem ne itt keress klánt, hanem a magyar nagy klánok(zwack, vteps stb.) toborzóinál jelentkezz. Valószínűleg bár hova felvesznek, de kérdezd meg a fórumozók közül többen is tagjai ezeknek a klánoknak.

9 éve 10 hónapja #157135 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8

Sziasztok!

Statot itt találtok:
wot-life.com/eu...perXx/

Szerintem ne itt keress klánt, hanem a magyar nagy klánok(zwack, vteps stb.) toborzóinál jelentkezz. Valószínűleg bár hova felvesznek, de kérdezd meg a fórumozók közül többen is tagjai ezeknek a klánoknak.

Wn8 csalóka. Lila tankjaid mondhatni (e5,sp) csak kis tierben vannak. Tier x es tankod is csak 2 van. Tier 8 nem tudom, de Zwack nal biztos hogy alap a 1390 /RU /t54/is3/50100. VTEPS nel min 9 tier x tank ha jól emlékszem, VT3PS nel Tier 8 ami jellemző jó átlag mellet.
Nem minden esetben kell nézni a wn8-at.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

9 éve 10 hónapja #158021 Írta: Hyperst
Megválaszolva: Hyperst
Üdv toborzo tisztek és mindenk..
Klánt keresnék ahol tudnék fejlödni.Nem a fiatalabb korosztálybol vok, de annak érzem magam :)
Heti 3-4nap vok gép közelben. Játékba ugyan ezen néven gurulok..
Sziasztok..

9 éve 10 hónapja #158459 Írta: palcsifej
Megválaszolva: palcsifej
Üdv harckocsizók!

Klánt keresek magamnak elsődlegesen a téli időszakra. Újrakezdő vagyok, és egyenlőre a visszarázódás a cw-re a cél.

9 éve 10 hónapja #158476 Írta: bittus
Megválaszolva: bittus
Vigyázat, sok karakter, csak kiváló idegzettel bírók részére!

CURRICULUM VITAE

MEGPÁLYÁZOTT POZÍCIÓ: újonc, majd katona

NÉV: bittus

ÉLETKOR: Játékban lassan betöltöm a hármat, valóságban több, mint tízszeresét

CSALÁDI ÁLLAPOT: Két aprótalpúval kiegészítve, ami behatárolja a munkavégzés időkeretét. Van átlag napi 1-1,5 óra napközben fejlesztésre, majd esténként általában 21:00 óra után csapatmunka jöhet minden mennyiségben (na jó, azért jó lenne napi néhány órát aludni is)

ISKOLAI ELŐMENETEL: Az 1. időszak magányos, vagy maximum szakasz csatái kitörölhetetlen foltot hagynak a bizonyítvány amerikai részlegén. A 2. időszakban első klánomban próbálták fejembe verni a tudományt, melynek végére a közepes szint környékén ingadoztam a szovjet részlegen. Az utána következő 3. időszakban a gyorsabb játék felé fordultam, melynek nyomai a francia ágon követhetők nyomon, egyre jobb osztályzatokat elérve. Majd követve a mai kor igényeit a multikulti iránt, beneveztem egy brit ágra, végtére is valami prémium tankot rebesgettek folyamatosan ezzel kapcsolatban. Legújabb tervek között egy újabb szovjet light-med vonal áll, megspékelve egy francia prémium által kínált kreditszerzési lehetőséggel.

KÖZÖSSÉGI MUNKA: Első klánomban több, mint egy évet eltöltve parancsnokhelyettesi pozícióig jutottam, majd utána egy saját klánban kamatoztathattam megszerzett tudásomat. Az élet azonban úgy döntött, hogy a selejtezőkön ugyan túljuttat, de aztán az egyenes kiesés rendszerben gyengének bizonyultunk.

POZITÍV TULAJDONSÁGOK: Kitartó vagyok, szívesen fogadom a nálam jobbak útmutatásait, vevő vagyok a humor és az irónia kulturált formáira

NEGATÍV TULAJDONSÁGOK: Bizonyos elvekből nehezen engedek (nem bírom a csatában, majd privát chatben mások felmenőit emlegető, vagy éppen nemi, faji hovatartozását vitató beszólásokat). Hajlamos vagyok szarkazmussal reagálni, ha szűklátókörűséggel találkozok.

ELVÁRÁSOK A LEENDŐ MUNKÁLTATÓ FELÉ: Kétszer is volt szerencsém épülő klán részese lenni, annak minden előnyével és hátrányával. Ezúttal szeretnék már egy stabil csapat tagja lenni, hozzáértő taktikusok keze alatt játszani, főként hozzám hasonló és nálam jobb képességű csapattársakkal.

BÉRIGÉNY: Legyen Ts szerver, amit a klántagok használnak is becsülettel, SH és CW főként 8as szinten

MIT VÁROK ETTŐL AZ ÍRÁSTÓL: Ha valaki végigolvasta, remélhetőleg szereztem neki pár vidám percet. Bírom a kritikát, nyugodtan ki lehet elemezni, hogy miért irreálisak az elvárásaim. Ha nem találok olyat, aki engem foglalkoztat és nekem is megfelel, akkor sem dől össze a világ, de mégiscsak jobb egy csapat része lenni.

RÉSZLETES ELEMZÉSRE: wotinfo.net/en/...ver=EU
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, dobilaci, Szete58, Kopasz, DarkRaven73, Katjaton, Sveryxx, Sics

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 10 órája 54 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 12 órája 25 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.