Jelenleg 121 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 6 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 14 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Toborzás, tagfelvétel

9 éve 7 hónapja #174746 Írta: unicum75
Megválaszolva: unicum75

Sziasztok

A téma elárulja miről van szó
Aktív klánt keresek csapatozó és nem árt ha cwző a társaság ,
Lehetőleg 20 + átlag életkorú klánt keresnék de ha magasabb az sem gond
Játékon belül unicum75 néven értek el de itt is várom a lehetőségeket köszönöm a figyelmet !

Sziasztok ez még mindig aktuális , keresem az igazit :beer2:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #174754 Írta: ligthin
Megválaszolva: ligthin

Sziasztok

Játékon belül unicum75 néven értek el de itt is várom a lehetőségeket köszönöm a figyelmet !

Szia ha megkeresel ma ingameben olyan fél tizenegy, tizenegy környékén, akkor megbeszelhetnénk te mit szeretnél és mi mit tudunk ajánlani.
Szerk: este leszek csak elérhető sorry

9 éve 7 hónapja #174866 Írta: GARL1CD0G
Megválaszolva: GARL1CD0G
Én (GARL1CD0G) és még 3 játékos (Sassanid, millavaron, Sics68) keresünk klánt a négyünk számára. Mind rendelkezünk felszerelt t6-os tankokkal (pl. T-34-85), képzett legénységgel, hasonlóan t8-al (IS-6, Löwe, AMX CDC, T-54 mod, stb.). Átlag 6-700as WN8 között mozgunk (recent 1000 felett, mivel javarészt újak vagyunk 3-5000 gammel), aktívan mindennap játszunk, TS3 van. Többségünk végzős, 18 fellett, ha kell angol tudással.

Gyakran CWket futtató klánt keresünk, aktív játékosokkal ahol lehetőség van gyakorlatszerzésre, csapatjátékra, platoonra.

9 éve 7 hónapja #174869 Írta: unicum75
Megválaszolva: unicum75
Sziasztok

9 éve 7 hónapja #174889 Írta: Stewestrong
Megválaszolva: Stewestrong
Szia!

Keress meg játékban ha érdekel jó baráti csapat.
Játékosnevem Stewestrong

9 éve 7 hónapja #177421 Írta: MDavid1995
Megválaszolva: MDavid1995
Hali,

Én az egyik klántársammal/barátommal azon gondolkodunk, hogy az elkövetkezendő CW kampányron részt vennénk már ha van olyan klán aki addig felvenne minket. Nem vagyunk őstehetségek és mindenképp olyan klánba mennénk mennénk ahol jobb játékosok vannak nálunk, hogy fejlődjünk.

Statisztika:

Ismerősömét privátban ha érdekel de egyébként kicsivel jobb mint én.

Arra lennénk leginkább kíváncsiak, hogy van-e oylan klán aki felvenne minket és persze milyen feltételekkel venne fel minket. Eéőre is köszönöm a válaszokat.

Üdv: MDavid1995

9 éve 7 hónapja #177429 Írta: ligthin
Megválaszolva: ligthin

Hali,

Én az egyik klántársammal/barátommal azon gondolkodunk, hogy az elkövetkezendő CW kampányron részt vennénk már ha van olyan klán aki addig felvenne minket. Nem vagyunk őstehetségek és mindenképp olyan klánba mennénk mennénk ahol jobb játékosok vannak nálunk, hogy fejlődjünk.

Statisztika:

Ismerősömét privátban ha érdekel de egyébként kicsivel jobb mint én.

Arra lennénk leginkább kíváncsiak, hogy van-e oylan klán aki felvenne minket és persze milyen feltételekkel venne fel minket. Eéőre is köszönöm a válaszokat.

Üdv: MDavid1995

Mi szívesen várnánk klánunkba (-WFH-). Ha érdekel ma olyan 6 és 8 között keress meg a játékban(ligthin1).
További szép napot.

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #178426 Írta: uzsgyi
Megválaszolva: uzsgyi
Sziasztok mint ahogy a többiek én is aktív klánt keresek ahol napi szinten van SH esetleg CW lehetőleg ne óvoda legyen. Játékon belül uzsgyi néven elérhető vagyok. Statom sz@r de legalább az enyém. Köszönöm a figyelmet

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #178481 Írta: Besenyőpista
Megválaszolva: Besenyőpista
Sziasztok. Elég sok klánnal próbálkoztam már, meg is róhattok érte. Volt ahová hosszas biztatásra,meg olyan is ahová "hirtelen felindulásból" léptem be. Azonban a probléma, amivel minden egyes esetben szembesültem az azonos volt. A legtöbb klán jó hangulatot, baráti társaságot hírdet. Az őszinte véleményem az, hogy ez igaz is addig a pontig, amíg belépsz. A baráti társaság valóban adott a legtöbb esetben, aztán kiderül, hogy ők már összeszoktak, szeretnek egymással játszani, az úgynevezett külsősnek csak vészhelyzetben jut hely például egy SH-ban. Egy példa: Strong csapatot gyűjtött az fc, láttam a chatben. Én és még jónéhány klántársam nem kapott meghívót, pedig volt még egy rakás hely. Aztán mikor megteltek a helyek a "baráti társaság" tagjaival, akkor körbement egy klánmeghívó a többieknek, de ők sajnos már nem fértek be...Érdekes.
Szóval legtöbb esetben az összeszokott régi mag játszik, az újak a csipjük miatt kellenek. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül, másnak is vannak hasonló tapasztalatai.
Az igazság az, hogy sokkal nagyobb élmény klánban tolni ezt a játékot, hiszen ez tulajdonképpen csapatjáték. Továbbra sem adtam fel a reményt, hogy egyszer megtalálja a zsák a foltját.
Nyilván én is hibás vagyok, hogy nem sikerült eddig hosszú távra integrálódni, élemedett korú (45) átlagos játékos vagyok, olyan klánt keresek, ahol a tagok rendszeresen játszanak együtt, legalább 1-2 csapatra való játékos aktív napi renszerességgel és az újak nem csak addig kellenek, amíg belépnek...Nagyjából ennyi.
Ja, a nick:Besenyo_Pista

9 éve 7 hónapja #178508 Írta: 400V
Megválaszolva: 400V

Akkor marad a farkaslét, csapatot meg lehet találni, asszem igazad van... :)

Játékon belül gyere a HUN - Magyarok Ide csatornára. Ott a helyed! :) Ha nincs valaki úgy is megnyitja, van mindig.

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #178512 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU

Ha olyan klánba lépsz be, ahol az átlag gyengébb, mint te, akkor biztos, hogy fogsz lehetőséget kapni. Továbbá TS-en mindig fenn kell lenni, akkor is ha 3-man vannak csak fent és szakaszoznak, legalább beszélgetni kell stb, hogy te is "ismerős, haver" legyél. Hiszen ezek a közösségek inkább erről szólnak, mint vérre menő csatákról. (a top klánok kivételével)

De egyébként, én se vagyok klánban, 1-2 TS van ahova feljárok beszélgetni szakaszozni, ez éppen elég. Ahogy tanácsolták is pár jó arc elég barát listán, hogy mindig legyen szakasztársad. Őket ha fent vannak aktívan keresd ne csak várd, hogy ők jöjjenek. Sztem több nem kell. Egy normális létszámú klánban mindig vannak seggfejek is, már csak a nagy számok törvénye alapján is, úgyis ott is csak azzal játszanál, akiket kedvelsz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, PanzerGrey, Sics

9 éve 7 hónapja #178516 Írta: Samy70
Megválaszolva: Samy70
Kedves Pista Bá!

Nem vok ugyan toborzó tiszt de nálunk hasonlóképp zajlik a nap mint az neked hiányzik. Játszunk kötetlenül bla-bla. Nézz be hozzánk! Nem ígérek jó hangulatot meg jó csapatot de ha iszol eleget már teljesítetted a nagyját a követelményeknek :cheer: :cheer:

Samy
( Hónaljkutya)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger

9 éve 7 hónapja #178653 Írta: 93DavidOFFF
Megválaszolva: 93DavidOFFF
Sziasztok!

22 éves vagyok. Eddig 2 klán tagja voltam, az ok amiért keresek egy új klánt, az az, hogy szeretném kipróbálni magam új emberek között, szeretnék kipróbálni más klánt/ klánokat is. Tehát szeretnék váltani.

TS3-val rendelkezem, ha gépnél ülök, elérhető is vagyok. A munkámból kifolyólag nem sokat tudok játszani hétköznap. Általában esténként járok fel 1-1órára. Hétvégente elérhető vagyok, nem mondom, hogy állandóan, mert barátokkal/ haverokkal is sok időt töltök, de természetesen a játékot sem hanyagolom.

Szeretek szakaszozni, Strongholdozni, CW-n még nem vettem részt, de ha arról van szó, szívesen megteszem.

6-os tankjaim: Type 64, M6, M4A3E8, Dicker Max
8-as tankjaim: IS3, IS6, Panther 8.8, FCM 50t, T54 mod1, Tiger II, Pz. Mutz
10-es tank: E50M
Statjaim:

www.noobmeter.c...55744/

www.wotstats.or...d093/#

hu.wot-life.com...id093/

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #178871 Írta: csopiv6
Megválaszolva: csopiv6
Szia

9 éve 7 hónapja #178872 Írta: csopiv6
Megválaszolva: csopiv6

Sziasztok. Elég sok klánnal próbálkoztam már, meg is róhattok érte. Volt ahová hosszas biztatásra,meg olyan is ahová "hirtelen felindulásból" léptem be. Azonban a probléma, amivel minden egyes esetben szembesültem az azonos volt. A legtöbb klán jó hangulatot, baráti társaságot hírdet. Az őszinte véleményem az, hogy ez igaz is addig a pontig, amíg belépsz. A baráti társaság valóban adott a legtöbb esetben, aztán kiderül, hogy ők már összeszoktak, szeretnek egymással játszani, az úgynevezett külsősnek csak vészhelyzetben jut hely például egy SH-ban. Egy példa: Strong csapatot gyűjtött az fc, láttam a chatben. Én és még jónéhány klántársam nem kapott meghívót, pedig volt még egy rakás hely. Aztán mikor megteltek a helyek a "baráti társaság" tagjaival, akkor körbement egy klánmeghívó a többieknek, de ők sajnos már nem fértek be...Érdekes.
Szóval legtöbb esetben az összeszokott régi mag játszik, az újak a csipjük miatt kellenek. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül, másnak is vannak hasonló tapasztalatai.
Az igazság az, hogy sokkal nagyobb élmény klánban tolni ezt a játékot, hiszen ez tulajdonképpen csapatjáték. Továbbra sem adtam fel a reményt, hogy egyszer megtalálja a zsák a foltját.
Nyilván én is hibás vagyok, hogy nem sikerült eddig hosszú távra integrálódni, élemedett korú (45) átlagos játékos vagyok, olyan klánt keresek, ahol a tagok rendszeresen játszanak együtt, legalább 1-2 csapatra való játékos aktív napi renszerességgel és az újak nem csak addig kellenek, amíg belépnek...Nagyjából ennyi.
Ja, a nick:Besenyo_Pista

Szia!

Nálunk van felvétel, folyamatosan keressük az új, aktív tagokat, a szokásos szöveget nem erőltetem(jó hangulat, stb), nézz be hozzánk ha gondolod(adok ts elérhetőséget) és eldöntöd, megfelelünk-e:). Mi nem kivételezünk, a játékokra mindenki kap meghívót és az jön, aki gyorsabb :D.
Elérsz itt is, vagy a játékban,
üdv:csopiv6
GLA-O

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája 23 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 54 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.