Tisztelt Klánvezetők!
Amennyiben a statom alapján szükség lenne rám, úgy klánt keresnék.
Hogy ne okozzak csalódást, egy pár infó:
35 éves vagyok (feleség, két gyerek, meló), szigorúan heti két napot játszok. ( 1. hétfő, 2. szerda, csütörtök, vagy péntek) kb. 16:30-21:00, vagy 17:30- 22:00 ig. A hétvégi játékot mellőzöm, ezt csak előre leegyeztetett CW miatt írom felül, de akkor ugrik a 2. nap.
TS-t használok, de csak CW, csapat csatában, stb... ha egyik sincs, úgy nem jelentkezek be. Nem szeretem, ha játékközben zavarnak én se zavarok senkit (TS tapasztalat

). Gyakorlócsatába nem megyek, CW-n teszem a dolgom, ha értelmes a stratéga. (nem hősködök, csapatjáték a CW). A statomban látható X-es gépeim javarészt, meg vannak. Nem szeretem, ha valaki eldönti melyik tankkal leszek jó. A két napból a hétfőt biztos, hogy egyedül töltöm, még ha tag vagyok akkor is, (fejlődési nap) a második nap amit a klánvezetés akar, de csak tier VIII vagy felette. A leírtakat vállalom és betartom, ha nem elbúcsúzunk egymástól, az a tiszta.
Aki úgy gondolja, nem tetszik vagy hogy nyers, (nehogy má' ő mondja meg mit akar he" ) a mondandóm azoknak csak időt akartam spórolni.
Köszönöm, hogy időt szántatok rám, üdv.: ga5udeHUN (Péter)
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...