9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja#203673Írta: [A-HUN] gekkomester
Megválaszolva: [A-HUN] gekkomester
Üdv Bajtársak!
Az A-HUN klán tagfelvételt hirdet!
Jelszavunk: "Si deus nobiscum, quis contra nos?" (Ha Isten velünk kicsoda ellenünk?)
Az elvárásaink:
~Szent Mihály páncélosaiként a(z indokolatlan) káromkodást, szidást nem igazán toleráljuk!
~800+ WN8
~aktív játék (kláncsatákban való részvétel)
~legalább 1 db tier 6os light/med (előnyt élvező tankok: t37, cromwell, cromwell B, amx 12 t, t-34-85, type 64) aztmondanom se kell hogy fullosnak kell lennie ha a legénység még nem az az akkor nem probléma!
~1 db tier 8as tank
Jelentkezni nálam lehet (gekkomester) woton írj rám és nyomunk egy gyakorlót
Addig is a pen és az mm legyen veletek!
-gekko-
Mellékletek:
Last edit: 9 éve 1 hónapja by [A-HUN] gekkomester.
Sziasztok!
Klánt keresek! Nem fontos hogy topposak legyetek, nem fogok cw király lenni, de sok tankom és tapasztalatom van. Délután és esti aktivitás, hétvégén kicsit több. Lehettek kis klán is, de legyek aktívak, fő oldalam a szakasz és osztag harcok, de segítek tankot húzni is. Szóval ne halott, haldokló csapat legyetek.
- napi szinten van 6-os illetve 8-as sh (lehetőleg ne 20%-os winrattel, mint ahogyan az előző klánomban előfordult a 10 éves kis csodafckkel...)
- ne sajnálják a kreditbónuszt azoktól, akik hajlandóak azt kitermelni
- legyen megfeleló aktivitás ( jó lenne ha pl 27 bejelentkezett játékosból összejönne egy 6-os sh, korábbi klánomban ez nem sikerült...)
- cw mapon való stabil fennmaradás
Amit nyújtani tudok:
- rendszeres shra járás
- gazdag tankállomány
- a fontosabb tankokkal jó stat
-
accom
lel, direkt kiemeltem, h ne 20% legyen az sh win, nektek pont ennyi 8-asban, de a 6-osban is csak 40%....
ajánlom igy neked a Krazna Nomi BBSD S3AL FAME RSOP SANTI M-B-Z
nevű klánokat mindegyik meg felel a te elvárásodnak.
hajrá
Öööö... azért 50% winrate-ért és esti stabil sh-ért nem kell olyan messzire menni...
Nézd meg az utolsó 7 nap sh-inak számát a wotlájfon. Úgy tűnik, sokan csatlakoznak mégis, hamarosan javulni fog a helyzet gyanítom, de a jelenlegi számok alapján nem ilyen klánt keres.
Sziasztok klánt keresek.
Név alapján meg tudjátok nézni mit művelek, 6-os stronghold érdekel főleg, 8-hoz jelenleg nincs legénységem.
Többit TS-en ha valakit érdeklek.
Sziasztok klánt keresek.
Név alapján meg tudjátok nézni mit művelek, 6-os stronghold érdekel főleg, 8-hoz jelenleg nincs legénységem.
Többit TS-en ha valakit érdeklek.
Klànt keresnék én is.Sokat most nem ìrnék, a nevem alapjàn engem is megtalàltok.Megvannak a szükséges tankjaim.Mivel én is a 31-et taposom, ìgy lehetőleg legyen hasonló az àtlag életkor.
Klànt keresnék én is.Sokat most nem ìrnék, a nevem alapjàn engem is megtalàltok.Megvannak a szükséges tankjaim.Mivel én is a 31-et taposom, ìgy lehetőleg legyen hasonló az àtlag életkor.
Isten Haza Család Wot! Nemrég megújult (nem hardcore klánunk) tagfelvételt hirdet! Jelenleg kritérium csak a ts használatra van az viszont kötelező,mivel a klán csapat és a csapatjáték megkívánja. Átlagéletkor 25; sh emberhiányból kifolyólag kevés van tehát nem egy kikapartuk a gesztenyét neked és gyere teletömöm a zsebed klán vagyunk,viszont minden munkának van gyümölcse.
A tagfelvételre vonatkozó szabályok:
- min 1100 wn8 a belépő szint.
- Amit kérünk tier 8-as tankok (használhatók,pl: is3, ltwt, 1390, tvpvtu) tier x-es tankok (közepes tankok előnyben).
- Korhatár min 18 életév.(kiemelkedő teljesítmény esetén számításba jöhet alacsonyabb életkor).
Keressétek bizalommal a vezetőket:
- karca1, langa01, Sanya_, Raktor_fighter woton belül vagy Ts: 86.105.48.55:9988
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...