Jelenleg 103 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 3 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 9 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 11 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 11 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 23 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Toborzás, tagfelvétel

9 éve 3 hete #207032 Írta: atashark
Megválaszolva: atashark
ez viszont nagyon komoly idézet gart. :great:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 3 hete #207040 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Az idézet eredeti formájában rémlett valahonnan, bár én G.B.Show-ra tippeltem volna, de valszeg tévedtem volna :)

9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #207082 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Szevasztok!

Olyan klánt/csapatot keresek aki "csak 6-os Shval foglalkozik" nagyrészt? :silly:

1675 winnyócam van,Type 64+Cromwell B + (Su-100,Heavy tank N6)

9 éve 3 hete #207173 Írta: Bence0721
Megválaszolva: Bence0721

Szevasztok!

Olyan klánt/csapatot keresek aki "csak 6-os Shval foglalkozik" nagyrészt? :silly:

1675 winnyócam van,Type 64+Cromwell B + (Su-100,Heavy tank N6)

Mi hatosban szoktunk menni nagyrészt :)
Ha gondolod keresd meg a toborzónkat, Atombooster-t ;)

9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #207211 Írta: miafenelegyen
Megválaszolva: miafenelegyen
Sziasztok.
Lehet, hogy ez a "dühöngőbe" (is) tartozna, de inkább ide írom:
Ha valaki annyira szeretne klánhoz tartozni, hogy "hirdeti" magát itt-ott -pl. a WG hivatalos oldalán-, de akár itt is Az legyen már oly "bájos", hogy válaszra is méltatja azt aki megkeresi!!!
Illetőleg ha itt teszi, ugyan adja már meg a wot-os nicknevét korrektül. (Akinek nem inge... ;) )
Több esetben hiába is kerestem az itteni felhasználónévvel a játékban embereket, egyszerűen nincs rá találat... :whistle:
Ha ennyire titkos a "hátterük", akkor minek keresnek közösséget?!?
Legszívesebben kiírnám azokat a felhasználóneveket akik így járnak el, hogy más még csak véletlen se akarja velük felvenni a kontaktot!
Minek? Ha már az elején ilyen a hozzá(nem)állása, akkor mit várhatunk tőle játékban?
Sajnos tapasztalatból beszélek. De gondolom nagyon sokan vannak még így, akik próbálnak valamilyen életképes közösséget létrehozni, ill. fenntartani.

Szerk.: Ez lemaradt, a megfelelő helyen értelmezendő:
Nem azokra gondoltam akik nem adják meg a nicknevet, hanem azokra, akik válaszra sem méltatnak megkeresés után! Sajnos nagyon sok ilyen "játékos" van!

9 éve 2 hete #207613 Írta: Ryek05
Megválaszolva: Ryek05
Üdv Mindenkinek!

Érdeklődnék, hogy van-e olyan aktív klán, akikhez csatlakozva lehetne szakaszozni, SHzni szinte mindig.

A szűk keresztmetszet nyilván én vagyok, de hátha vannak mások is ilyen preferenciákkal :)
1, Géppark:
Tier 10 tank nincs igazán (Grile 15, de ezt sokan nem értékelik)
Tier 9 tank se... (WT auf PZIV meg Jagdtiger, de ezek se menők)

Így igazából marad a tier 8-7-6. Ebből viszont majdnem minden nemzetnél van pár (illetve idén beszerzek még pár tier 8-9es a klán által javasolt tankot)

2. Idő:
Nekem minden nap csak este 9-12-ig jó (CW meg minden egyéb kilőve mert nem érek rá korábban semmi esetre sem)
Viszont SH és szakasz mehet, ha ilyen időpontban aktív emberekkel teli klán lenne

3. Profizmus / noobizmus
Jómagam átlagos játékos vagyok, szívesen tanulnék jobbaktól, ha hajlandóak velem szakaszozni / SHzni. Amennyiben lehet egy erősebb játéktudású klánba mennék, mint a jelenlegi.
A játékom fejlődik, ha lehet hinni a statisztikáknak. Most, hogy már elértem a legtöbb tankomnál, hogy minden ki van rajta fejlesztve és nem alap torony meg löveggel kell tier +2ben szenvedni...

4. Teamspeak
Fent van és használom, DE nincs mikrofonom, plusz nem szeretném a páromat zavarni vele éjszaka (nem mellesleg kb 20 percenként mentő, tűzoltó, rendőrség vagy BKKs sziréna szól, mert mind itt van a közelünkben) Szóval ha kell valami gyorsan beírom, tömören, klikkelgetek a térképen vagy gyorsgombokkal jelzek (töltés, segítség stb)

Amennyiben így is érdekelném valamelyik klánt, akkor keressetek meg üzinetben, köszi.

U.I.: a jelenlegi klánommal semmi bajom, csak most beszippantotta őket a WoW Légió, illetve amikor én aktív vagyok ők már nem vagy ha igen, akkor kialakult szakaszok vannak :D. CW -re esélytelen velük, SHban meg nem sok siker van lévén nincs tapasztalt irányító és mi se vagyunk annyira összeszokva.

9 éve 2 hete #207626 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash
Pont ilyen jelentkezőket várunk az MR_ -be:)

Az sem gond, ha nem egyedül csatlakoznál, hozhatsz haverokat is (csinálunk helyet ;)

Az egyetlen probléma, hogy még klánban vagy, klánból pedig nem tartom etikusnak a toborzást.

Üdv Mindenkinek!

Érdeklődnék, hogy van-e olyan aktív klán, akikhez csatlakozva lehetne szakaszozni, SHzni szinte mindig.

A szűk keresztmetszet nyilván én vagyok, de hátha vannak mások is ilyen preferenciákkal :)
1, Géppark:
Tier 10 tank nincs igazán (Grile 15, de ezt sokan nem értékelik)
Tier 9 tank se... (WT auf PZIV meg Jagdtiger, de ezek se menők)

Így igazából marad a tier 8-7-6. Ebből viszont majdnem minden nemzetnél van pár (illetve idén beszerzek még pár tier 8-9es a klán által javasolt tankot)

2. Idő:
Nekem minden nap csak este 9-12-ig jó (CW meg minden egyéb kilőve mert nem érek rá korábban semmi esetre sem)
Viszont SH és szakasz mehet, ha ilyen időpontban aktív emberekkel teli klán lenne

3. Profizmus / noobizmus
Jómagam átlagos játékos vagyok, szívesen tanulnék jobbaktól, ha hajlandóak velem szakaszozni / SHzni. Amennyiben lehet egy erősebb játéktudású klánba mennék, mint a jelenlegi.
A játékom fejlődik, ha lehet hinni a statisztikáknak. Most, hogy már elértem a legtöbb tankomnál, hogy minden ki van rajta fejlesztve és nem alap torony meg löveggel kell tier +2ben szenvedni...

4. Teamspeak
Fent van és használom, DE nincs mikrofonom, plusz nem szeretném a páromat zavarni vele éjszaka (nem mellesleg kb 20 percenként mentő, tűzoltó, rendőrség vagy BKKs sziréna szól, mert mind itt van a közelünkben) Szóval ha kell valami gyorsan beírom, tömören, klikkelgetek a térképen vagy gyorsgombokkal jelzek (töltés, segítség stb)

Amennyiben így is érdekelném valamelyik klánt, akkor keressetek meg üzinetben, köszi.

U.I.: a jelenlegi klánommal semmi bajom, csak most beszippantotta őket a WoW Légió, illetve amikor én aktív vagyok ők már nem vagy ha igen, akkor kialakult szakaszok vannak :D. CW -re esélytelen velük, SHban meg nem sok siker van lévén nincs tapasztalt irányító és mi se vagyunk annyira összeszokva.

9 éve 2 hete #207638 Írta: Ryek05
Természetesen ha van rám igény, és nekem is ok a klán, akkor kilépek a mostaniból és jó viszonyban maradok velük. Nem veszítenek velem sokat, mert nem azonos időben játszunk, így hasznom nem sok van náluk, hacsak az nem, hogy többen vannak a klánban :)

9 éve 2 hete #207651 Írta: atashark
Sziasztok

Olvasom a tartalmat és csóválom a fejem, ennek így mennyi értelme van?Így szeretnél ezekkel a paraméterekkel klántag lenni? Hát hajrá! Mondjuk milyen az a klán akinek ez megfelel?hf

9 éve 2 hete #207661 Írta: Ryek05

Sziasztok

Olvasom a tartalmat és csóválom a fejem, ennek így mennyi értelme van?Így szeretnél ezekkel a paraméterekkel klántag lenni? Hát hajrá! Mondjuk milyen az a klán akinek ez megfelel?hf

Nézd, van akinek ez egy játék, kikapcsolódás, és nem egy 2. v 3. munkahely, h 18:00ra legyél itt, 20:00ig legyél készen erre meg arra, ezzel meg azzal a tankkal gyere, ide menj oda menj, majd számotadás miért nem így tettél hogy hibázhattál stb....

HA ilyet szeretnék, akkor valószínűleg a hozzáállásomon is változtatnék, de nekem nem kell ez. Ami nekem jó lenne, ha lenne szakasz és SH, lehetőleg átlagon felüli játékosokkal (értsd online abban az időben mikor én, és jól lehet velük együttműködni). Felőlem a klán CWzhet, SHzhat és amit akar. Nyilván nem a TOP klánokat célzom meg, mert oda se elég jó nem lennék, se nem teljesíteném kb egyik elvárásukat sem. Tény, hogy velem nem sokat nyernének (max ha jól játszom szintemen, akkor szeretnek majd szakaszozni a CW / SH után / mellett, illetve ha online vagyok akkor megyek szívesen klán érdekeltségű dolgokra)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Vy3R

9 éve 2 hete #207677 Írta: atashark
persze értem én, de szerintem neked is nagyobb játékélményt adna ha tudnál teljes értékkel kommunikálni ( mégiscsak csapat játékról beszélsz),de hát már írtad...

9 éve 2 hete #207683 Írta: Ryek05
egyetértek azzal, hogy jó lenne a kommunikálás, de nálam ez most nem igazán megoldható. Ezért is írtam, hogyan tudok mégis. Remélem azért ez a kis hiányosság még elviselhető...eddig szakszban nem panaszkodtak arra, hogy nem beszélek....ha kellett jeleztem, írtam és követtem a többiek kérését / mozgását.

De rájöttem az írásod nyomán, h nem klán kell nekem hanem szakasz társak :D

9 éve 2 hete #207687 Írta: laciqwer1
Megválaszolva: laciqwer1

egyetértek azzal, hogy jó lenne a kommunikálás, de nálam ez most nem igazán megoldható. Ezért is írtam, hogyan tudok mégis. Remélem azért ez a kis hiányosság még elviselhető...eddig szakszban nem panaszkodtak arra, hogy nem beszélek....ha kellett jeleztem, írtam és követtem a többiek kérését / mozgását.

De rájöttem az írásod nyomán, h nem klán kell nekem hanem szakasz társak :D

ment privát üzenet itt és játékban is.

9 éve 2 hete #207878 Írta: Ryek05
köszi az eddigi megkereséseket, válaszolok mindenkinek, mihelyst tudok.

9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #207952 Írta: Attila_1970
Megválaszolva: Attila_1970
-

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 6 órája 24 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 7 órája 56 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 8 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.