Üdv Mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy van-e olyan
aktív klán, akikhez csatlakozva lehetne szakaszozni, SHzni szinte mindig.
A szűk keresztmetszet nyilván én vagyok, de hátha vannak mások is ilyen preferenciákkal
1, Géppark:
Tier 10 tank nincs igazán (Grile 15, de ezt sokan nem értékelik)
Tier 9 tank se... (WT auf PZIV meg Jagdtiger, de ezek se menők)
Így igazából marad a tier 8-7-6. Ebből viszont majdnem minden nemzetnél van pár (illetve idén beszerzek még pár tier 8-9es a klán által javasolt tankot)
2. Idő:
Nekem minden nap csak este 9-12-ig jó (CW meg minden egyéb kilőve mert nem érek rá korábban semmi esetre sem)
Viszont SH és szakasz mehet, ha ilyen időpontban aktív emberekkel teli klán lenne
3. Profizmus / noobizmus
Jómagam átlagos játékos vagyok, szívesen tanulnék jobbaktól, ha hajlandóak velem szakaszozni / SHzni. Amennyiben lehet egy erősebb játéktudású klánba mennék, mint a jelenlegi.
A játékom fejlődik, ha lehet hinni a statisztikáknak. Most, hogy már elértem a legtöbb tankomnál, hogy minden ki van rajta fejlesztve és nem alap torony meg löveggel kell tier +2ben szenvedni...
4. Teamspeak
Fent van és használom, DE nincs mikrofonom, plusz nem szeretném a páromat zavarni vele éjszaka (nem mellesleg kb 20 percenként mentő, tűzoltó, rendőrség vagy BKKs sziréna szól, mert mind itt van a közelünkben) Szóval ha kell valami gyorsan beírom, tömören, klikkelgetek a térképen vagy gyorsgombokkal jelzek (töltés, segítség stb)
Amennyiben így is érdekelném valamelyik klánt, akkor keressetek meg üzinetben, köszi.
U.I.: a jelenlegi klánommal semmi bajom, csak most beszippantotta őket a WoW Légió, illetve amikor én aktív vagyok ők már nem vagy ha igen, akkor kialakult szakaszok vannak

. CW -re esélytelen velük, SHban meg nem sok siker van lévén nincs tapasztalt irányító és mi se vagyunk annyira összeszokva.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...