Sziasztok!
Cirka két hónapos(kábé fél éves lappangó) kihagyásom után megint arra vetemednék,hogy keressek magamnak valami jó hangulatú brigádot.
Tankjaimmal kapcsolatban annyit,hogy 6os szinten kb bármelyik vasat visszatudom venni 1-2 kivétellel,illetve jó pár nyolcas is visszavehető az alább írtakon kívül.
Tier 6-ban jelenleg:Type 64,Skoda t40,59-16,FV304,Chi-To
Tier 8-ban jelenleg:Type 59,IS-3,Isu-152,t-54 ltwt.
Tizesből egyenlőre csak a T-62A van meg,de a bc 25t is egy két hónapon(érdeklődéstől függ><) bekerülhet a garázsba.
(Fontosabb visszavehető vasak,beléjük való 1-2 kész soros legényekkel:Cromwell,KV-2,T-150,O-i,T-37,13-90)
Írkálok egy kicsit magamról is,elvileg azt is szokás ilyenkor.
Idestova 2011 óta játszok a játékkal,igen változó hosszúságú kihagyásokkal.16,5k csata van a hátam mögött(nyilván kicsit több,de ennyit számol az accom~)kb 2 évet tevékenykedtem FCként több klánban is,de az utolsó évben különböző okok miatt felhagytam vele.Jelenleg kerek 1550 WN8-al rendelkezem,és miután pár napja újra elkezdtem játszani,javuló tendenciát mutatok.Úgyhogy igen,nagyjából ennyit tudok nyújtani.Meg persze a beteg poénjaimat.
Még egy kicsi olyan is,hogy mit keresek:
Jó hangulatú SH-zgatós,Cw-zgetős(kampány nem fontos)baráti társaságok érdekelnének,jó fej tagokkal.Igazából a wn8,personal rating teljesen mindegy,legyen egy kötelező saját TS3,aztán csókolom.Meg azért úgy legalább kb 40en legyetek.
Aki esetleg szívesen látná bolond fejemet soraiban,vagy csak szimplán el kell a munkaerő,dobjon egy kommentet,aztán TSen vagy privátban beszélünk.
(OkéOké,szerintem is egy kicsit túlragoztam ezt a témát,igen,három sorban is letudtam volna írni

)
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...