Jelenleg 214 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

TOBORZÓ szövegek

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #174887 Írta: Stewestrong
Megválaszolva: Stewestrong
Sziasztok.

A[H-BP] Hungarian Black Panthers aktív játékosokat keres.

Mi egy frissen alakult csapat vagyunk akik egy másik klánból léptünk ki.
Célunk napi szinten CW részvétel. Mindegyikőnk Tapasztalt játékos rengeteg CW csatával a háta mögött. Nincsenek túl szigorú feltételek, de nem árt ha CW időben is aktív vagy. A CW győzelmekért nem csak szóbeli elismerést kínálunk.
A nyeremények kiosztásra kerülnek. Plusz egy jó társaság.

Keress játékban vagy itt. A játékos nevem: Stewestrong
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #175523 Írta: HothPapa
Megválaszolva: HothPapa
-K-V-H- Kárpátok Vad Harcosai -K-V-H-
Ebben a klánban részed lehet egy jó társasággal való barátságban, ahol a játékod fejlődhet, ez csupán rajtad múlik. Itt családias összetartó társaságra találsz. Ts3 használatát elvárjuk, hiszen kommunikáció nélkül nincs csapat és csapat munka.
Mi egy újjá alapult klán vagyunk jelenleg, a régi klán statisztikát nem érdemes megnézni.

Irány Elveink: A csapatjátékok az élvezhető játék barátias hangulat fent tartása! Céljaink: A Cw -ESL játékok valamint Híressé tenni a Magyar játékosokat !

Klánunk Politikája: Magyarok sokan kis klánokba tömörülnek ahonnan a toborzás nehézsége miatt nem jutnak egyről a kettőre, nálunk itt családias hangulatban és szervezettségben együttműködve többre is vihetjük. Klánunk céljai közé tartozik, ezeket a klánokat felkeresni, és ajánlatot tenni a beolvadásukkal érdekében.

Alap Felvételi követelmények: Tier6 garázsban. Ts3 használata Legalább 4000 személyes értékelés és 1000 wn8 18+ életév betölt. Amennyiben egy vagy két feltételnek nem tudsz eleget tenni, egyéni elbírálásban részesülhetsz.
2.Jelentkezés: Keresd turbogyerek2015, ManfredMambo,HotthPapa, ferenc_hobit Beszélgetés és egyeztetés a jelentkezővel a KVH saját TS3-mán.

Szeretnénk ha csatlakoznál hozzánk!

1.Általában remek a hangulat és megtudhatod milyen egy csapathoz való tartozás.

2. Tudást cserélhetsz a WOT-ról a tapasztaltabb játékosainkkal.

3.Részt vehetsz olyan versenyeken amikhez csapatra van szükség PL: (CW-egyenlőre Tier6)

4.Klánunk CW orientált, szeretnénk lépcsőzetesen haladni egyenlőre amint a létszám engedi Tier6 aztán nagyobb tierek-ben is. :)

5.Szakasz,század,Erőd(SH), saját ts3 és még sorolhatnám.

6.Rengeteg vitathatatlan előnye van egy klánnak. Gyere és tapasztald meg te is.
-K-V-H- Kárpátok Vad Harcosai -K-V-H-
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja #176220 Írta: HUNatesy
Megválaszolva: HUNatesy
Üdvözletem!

Nemrég alakult klánunk olyan aktív tagokat keres akiknek az elképzelésébe belefér egy alacsony létszámmal működő felnőtt emberekből álló csapat.
Amit mi kínálunk:
lehetőség szerint mindig aktivált bónuszok (SH) ..sikeres cw-k esetén gold,itt jön képbe ,hogy kis létszámot szeretnénk tartani max 20-25 fő ami a javak elosztásánál jól jöhet...ts szerver..rugalmas értelmes vezetés..(én vagyok a főnök én tudom a tutit mentalitás távol áll tőlünk)..
Akiket keresünk:
érett gondolkodású klánéletben aktívan résztvevő embereket..SH adta lehetőségeket kiaknázni akaró esetleg cw-ből származó gold szerzését célként elérni vágyó játékosokat.
Szándékosan nincs WN8 megkötés mi ugyanúgy értékeljük a stat miatt nem kezdem újra de 4-5 skilles legényeim és sokféle tankom van típust és esetleg resetelt vagy új accot kezdő játékosokat megfelelő tankállomány esetén.
Természetesen ez nem azt jelenti,hogy nem nézzük a számokat de tisztában vagyunk azok jelentésével.Azt is tudjuk,hogy van aki sh-ban szeret legénységet húzni farmolni stb..amíg ez a csapat kárára nem megy nem ördögtől való dolog.

Remélem sikerült ismertetni elképzeléseinket.Ha szeretnétek csatlakozni részt venni ebben vagy csak kérdésetek van ezekkel kapcsolatban keressetek pm-ben a klánból vezetőségi tagot.

hu.wot-life.com...cubes/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tetrament
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja #176258 Írta: ligthin
Megválaszolva: ligthin

Üdvözletem!

Nemrég alakult klánunk olyan aktív tagokat keres akiknek az elképzelésébe belefér egy alacsony létszámmal működő felnőtt emberekből álló csapat.
Amit mi kínálunk:
lehetőség szerint mindig aktivált bónuszok (SH) ..sikeres cw-k esetén gold,itt jön képbe ,hogy kis létszámot szeretnénk tartani max 20-25 fő ami a javak elosztásánál jól jöhet...ts szerver..rugalmas értelmes vezetés..(én vagyok a főnök én tudom a tutit mentalitás távol áll tőlünk)..
Akiket keresünk:
érett gondolkodású klánéletben aktívan résztvevő embereket..SH adta lehetőségeket kiaknázni akaró esetleg cw-ből származó gold szerzését célként elérni vágyó játékosokat.
Szándékosan nincs WN8 megkötés mi ugyanúgy értékeljük a stat miatt nem kezdem újra de 4-5 skilles legényeim és sokféle tankom van típust és esetleg resetelt vagy új accot kezdő játékosokat megfelelő tankállomány esetén.
Természetesen ez nem azt jelenti,hogy nem nézzük a számokat de tisztában vagyunk azok jelentésével.Azt is tudjuk,hogy van aki sh-ban szeret legénységet húzni farmolni stb..amíg ez a csapat kárára nem megy nem ördögtől való dolog.

Remélem sikerült ismertetni elképzeléseinket.Ha szeretnétek csatlakozni részt venni ebben vagy csak kérdésetek van ezekkel kapcsolatban keressetek pm-ben a klánból vezetőségi tagot.

hu.wot-life.com...cubes/

Sok goldot nem lehet szerezni egy kis fős társasággal, mert kifagynak a tankjaitok és ezért nem tudjátok megvédeni a tartományt.
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja #176264 Írta: Berta
Megválaszolva: Berta
:izmena: :trollol: izé olyan jópofa kis , "trükkös" modpack ot is dobtok ha belépnék??? ehe ehe ehe :banana:

Haliho parancsnokok!
A HHR-G szeretné bővíteni az aktív játékosainak számát. Szeretnénk tier 8-10-ben egy erős és stabil csapatot/csapatokat létrehozni.
Amit nyújtunk:
-baráti társaság
-sok sh és hetente többször sh bónusz
-Ts szerver ahova a barátaitokat is hívhatjátok /persze csak ha nem zavarják a többi tagot/
-közvetlen vezetőség
Amit cserébe elvárunk:
-1400wn8+
-Legalább 2 db Tier 10 jármű + minimum 3-3 6-os és 8-as tank
-sh-n és cw-n kötelező részvétel /persze megértjük ha valakinek dolga van és nem ér rá/
Remélem van akinek felkeltette a figyelmét. Érdeklődés céljából is nyugodtan fellehet keresni bárkit a klánból. De ha komolyan gondolja valaki inkább egyből toborzót keressen. Ha valaki nem tudja, hogy belépjen e eljöhet velünk sh-ba pár körre. Az idő alatt talán eltudja dönteni, hogy jól érezné e magát a társaságunkban.
Toborzók:
  • beni9_Str0nKu_G0ld_n00B
  • Dewid000
  • Juice84
  • norbert0913
  • Pein69Hun
További jó vadászatot :)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Deniel08
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja #176265 Írta: HUNatesy
Megválaszolva: HUNatesy

Üdvözletem!

Amit mi kínálunk:
Akiket keresünk:

hu.wot-life.com...cubes/

Sok goldot nem lehet szerezni egy kis fős társasággal, mert kifagynak a tankjaitok és ezért nem tudjátok megvédeni a tartományt.

Nos kösz a tanácsot de a pár X es tank mellett elfér 4-5 tier6 os is főleg ha erre rendezkedik be az ember. ;)
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja #176271 Írta: ligthin
Megválaszolva: ligthin

Üdvözletem!

Amit mi kínálunk:
Akiket keresünk:

hu.wot-life.com...cubes/

Nos kösz a tanácsot de a pár X es tank mellett elfér 4-5 tier6 os is főleg ha erre rendezkedik be az ember. ;)

Lehet hogy elfér, de a minőség nem ugyan az(pl mt vs cromwell) és ha mondjuk van 3 provinciátok ahhoz egy időben 21 ember kell és elég kétséges, hogy sikerül-e. Ja és bocsi az offért nem beszólni akarok csak a tanácsot adni. :)
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja - 8 éve 6 hónapja #177084 Írta: pitt600
Megválaszolva: pitt600

Üdv mindenkinek
Az MFL klán tagfelvételt hirdet.

A klán a World of Tanks játékban jött létre,Célunk, hogy jól érezzük magunkat, kikapcsolódjunk és természetesen, hogy minél több csatát megnyerjünk! Az iménti felsorolás egyben fontossági sorrendet is a mutatja! Ha velünk harcolsz, talán Neked az lesz az első benyomásod, hogy elmebajban szenvedünk. Élvezzük a játék minden percét! Éppen ezért fontos lenne, hogy megértsd, hogy itt a csapatmunka a lényeg, nem az, hogy tudjunk mást hibáztatni! Ezért kérlek arra, hogy sem a csaták alatt, sem utána ne keveredj semmilyen szópárbajba!

Elvárások:
-wn8 min 900-as értékelés
-Ts használata kötelező
-klán életben való aktív részétel
-min 2 db 8-as és 1 db 10-es tank

Amit nyújtunk:jó társaság , CW,SH, csapat és a fejlődéséhez segítség.

Ha felkeltettük érdeklődésedet keress fel minket.

Toborzók:

pitt600
Fankmester
Mellékletek:
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #177162 Írta: RacsiGoRektThem
Megválaszolva: RacsiGoRektThem
Üdv, az NPH tagfelvételt hirdet!

Szeretnétek aktív és napi szinten pörgős klánnak a tagjai lenni , akkor itt a lehetőség a Nimród Páncélvadász Hadtest(NPH) szívesen várja a jelentkezőket (már ha megfelelsz a feltételeknek). Amit elvárunk az hogy szerves részét képezze a klánunknak , vegye ki a részét mindenből (CW osztag,Sh védések-támadások) és mi is segíteni fogunk neki a fejlődésben.
A célunk, hogy ütőképes és egy jó hangulatú csapatot létrehozzunk ( a klán nem most alakult csak mostanában újraszerveződik), ehhez szeretnénk ahogy fentebb is le van írva vállalkozó szellemű játékosokat.

A Klánunkba bekerülés feltételei:

A TS-3 használata (mikrofon KÖTELEZŐ)!
Tier6: Minimum két darab CW képes tank amivel jól tudsz játszani(pl: Cromwell, T 37,Type 64 ,O-I, T-150,KV 85, KV-2, FV 304, M44)
Tier8: Minimum két darab CW képes tank amivel jól tudsz játszani(pl:T54 ltwt, ru251, IS3, T32, M40, Lorr., FV 207, AMX 50100,)
Tier10: Minimum két darab CW képes tank amivel jól tudsz játszani(pl: E100, T110E5, T110E3, T110E4, BC 25t, obj140, T62A, Conqueror GC, IS 7, Obj 907, ConquerorGC

-Minimum 1500+ WN8 elmúlt 30 nap/1200+ WN8 értékelés.
-Esténként osztag folyamatosan, tier6, tier8.
-Esténként CW van: tier6, tier8( 20:00-tól, 24:00-ig)

Ha érdekel a klán akkor keress játékban: cbandck, Avenger002, picizse, __BaLLisTiC_ForCe__

Az RNG legyen veletek!
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja #177194 Írta: Joc68
Megválaszolva: Joc68

Tisztelt Látogató

A Klán célja szórakozás , kikapcsolódás egy dolgos nap után . Várunk , szakasz , csapat ( stronghold ) szerető játékosokat.Számunkra nem a statod (win7,win8) a fontos, számunkra Te vagy a fontos! A nem szigorú szabályokat illik betartani ! A szabályok nem betarthatatlanok, hisz magunk is betartjuk őket .

Szabályok :
- Tiszteld csapat társad
- Üzenő falon és játék közben kulturált beszéd
- Min. Tier 6 tank és 18 + élet év ( kivételek lehetnek )
- TS 3 használata
- Facebook csatlakozás ( a klánnal kapcsolatos események követése. )

15 napos próba idő . A szabályok elmulasztása , nem betartása kizárással jár !
Jelentkezéskor írj magadról pár szót ( életkor , szabályok elfogadása , stb . )

Klán oldal : eu.wargaming.ne...49740/[/quote]
Mellékletek:
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja #177366 Írta: Stewestrong
Megválaszolva: Stewestrong

Sziasztok.

A[H-BP] Hungarian Black Panthers aktív játékosokat keres.

Mi egy frissen alakult csapat vagyunk akik egy másik klánból léptünk ki.
Célunk napi szinten CW részvétel. Mindegyikőnk Tapasztalt játékos rengeteg CW csatával a háta mögött. Nincsenek túl szigorú feltételek, de nem árt ha CW időben is aktív vagy. A CW győzelmekért nem csak szóbeli elismerést kínálunk.
A nyeremények kiosztásra kerülnek. Plusz egy jó társaság. Saját TS.

Keress játékban vagy itt. A játékos nevem: Stewestrong

Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja #177653 Írta: S_encsussz
Megválaszolva: S_encsussz
Sziasztok!

A PAMI klán tagfelvételt hirdet olyan játékosoknak, akik a játékosságot kedvelik, nem veszik túl komolyan az egyéni fejlődést, esetleg a gyermekeikkel együtt klánoznának, ritkábban játszanak és szigorú követelményeknek nem akarnak megfelelni.

[url=[eu.wargaming.ne...rofile][/url]

A kultúrált Írásos és szóbeli kommunikáció, ami egyedül elvárt.

TS igény szerint, a Q betű is elég. :)
Elsősorban a küldetésekhez, szakaszozáshoz kaphatsz társat, de ha 20 felett leszünk, stronghold, csapatjáték is jöhet.
Jelentkezhetsz játék közben Seggencsussz parancsnoknál.
Mindenkinek jó játékot!

Mellékletek:
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja #177878 Írta: RacsiGoRektThem
Megválaszolva: RacsiGoRektThem
Üdv, az NPH tagfelvételt hirdet!

Szeretnétek aktív és napi szinten pörgős klánnak a tagjai lenni , akkor itt a lehetőség a Nimród Páncélvadász Hadtest(NPH) szívesen várja a jelentkezőket (már ha megfelelsz a feltételeknek). Amit elvárunk az hogy szerves részét képezze a klánunknak , vegye ki a részét mindenből (CW osztag,Sh védések-támadások) és mi is segíteni fogunk neki a fejlődésben.
A célunk, hogy ütőképes és egy jó hangulatú csapatot létrehozzunk ( a klán nem most alakult csak mostanában újraszerveződik), ehhez szeretnénk ahogy fentebb is le van írva vállalkozó szellemű játékosokat.

A Klánunkba bekerülés feltételei:

A TS-3 használata (mikrofon KÖTELEZŐ)!
Tier6: Minimum két darab CW képes tank amivel jól tudsz játszani(pl: Cromwell, T 37,Type 64 ,O-I, T-150,KV 85, KV-2, FV 304, M44)
Tier8: Minimum két darab CW képes tank amivel jól tudsz játszani(pl:T54 ltwt, ru251, IS3, T32, M40, Lorr., FV 207, AMX 50100,)
Tier10: Minimum két darab CW képes tank amivel jól tudsz játszani(pl: E100, T110E5, T110E3, T110E4, BC 25t, obj140, T62A, Conqueror GC, IS 7, Obj 907, ConquerorGC

-Minimum 1500+ WN8 elmúlt 30 nap/1200+ WN8 értékelés.
-Esténként osztag folyamatosan, tier6, tier8.
-Esténként CW van: tier6, tier8( 20:00-tól, 24:00-ig)

Ha érdekel a klán akkor keress játékban: cbandck, Avenger002, picizse, __BaLLisTiC_ForCe__

Az RNG legyen veletek!
Téma zárolva.
9 éve 6 hónapja #179752 Írta: zolharcos
Megválaszolva: zolharcos
Üdvözletem!
Amit mi kínálunk:
Akiket keresünk:
/apró változás a nemrég közzé tett kritériumokban,hogy a klánátlaghoz közeli de inkább magasabb wn8 al rendelkező tagok előnyben..még kb. 6-8 fő jelentkezését várjuk/ .
Remélem sikerült ismertetni elképzeléseinket.Ha szeretnétek csatlakozni részt venni ebben vagy csak kérdésetek van ezekkel kapcsolatban keressetek pm-ben a klánból vezetőségi tagot,vagy esetleg itt kommentben tegyétek meg.

hu.wot-life.com...71849/
Téma zárolva.
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #179940 Írta: csokis92
Megválaszolva: csokis92
Üdvözletem!

Az -MPF- klán felvételt hírdet.Ha van kedved egy olyan társaságba tartozni, ahol nekünk lényeg a csapatjáték, de a játék öröme se marad el,
ahol megkapod a tiszteletet, ahol klántársaidat bármikor megkérheted, hogy segítsen valamiben, és ahol mindennapos a Csapat és a SH, akkor
itt a helyed. Amit kérünk: +16 éves, kb 700-800 WN8 és a garázsodban minimum legyen 1 darab Tier 8-as tank.Ha felkeltettük
érdeklődésedet vagy csak kérdésed akad akkor játékon belűl keresd meg akármelyik parancsnokot, toborzót .Ott
bővebb Információval el tudnak látni és akár TS-en is beszélhettek.

Üdvözlettel: -MPF- Vezetőség

eu.wargaming.ne...26149/
Mellékletek:
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 11 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.