Jelenleg 156 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 23 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

TOBORZÓ szövegek

9 éve 6 hónapja #180022 Írta: NuclearSkuLL
Megválaszolva: NuclearSkuLL
Sziasztok!
A Magyar_Veszett_Mókusok M_V_M új tagok jelentkezését várja.
Ha aktív vagy és egy fejlődőkepés klánba akarsz tartozni ahol mellesleg még a hangulat is kellően veszett. Szeretsz/szeretnél napi szinten CW-re SH-ra járni vagy netán WOT kupákon részt venni akkor ne tétováz jelentkezz a klánunkba!
A jelentkezni NuclearSkuLL -nál tudtok.

Feltételeink:
• min. 800wn8(elmúlt 30nap) / 4.000 pont személyes értékelés
• min. 4.500 csata
16. életévedet betöltötted
min.2 db tier6-os tank
min.2 db tier8-as tank
TeamSpeak3 + mikrofon

A jelentkezőkkel TS-n szeretnénk elbeszélgetni!!!

Sok sikert a wot istene legyen veletek remélem harcolhatunk majd egy oldalt együtt!
Tisztelettel:
NuclearSkuLL (Nukli)
Téma zárolva.
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #180084 Írta: Delerte007
Megválaszolva: Delerte007
[STOS] Some Tons of Steel/Hun

Sziasztok. Embereket toborzunk. Nemrég indult a klàn. Kezdeti célunk a rendszeres klàncsatàk késöbb a térkép hódìtàs nagyon széles a korosztàly úgyhogy a moderàltabb magatartàst jobban kedvejük mint a jó statot. A klàntagsàg egyéb kötelezettséggel nem jàr. Ts3 hasznàlata opcionàlis . mindenkit szeretettel vàrunk jàték közben történik a szűrés. 28-an vagyunk , napról napra gyarapodunk ! Csatlakozz a csapatunkhoz .

eu.wargaming.ne...11805/
Téma zárolva.
9 éve 6 hónapja #180287 Írta: smith911
Megválaszolva: smith911
Sziasztok! :) Tagfelvétel a Piszkos 12-be! Újonnan alakult klán aktív összeszokott játékosokkal felvételt hirdet!
Feltételek:
-Ts3 Használata
-Minimum életkor 16
-Minimum 1db Tier 6 tank

Amit nyújtani tudunk:
-Nagyon jó közösség
-Remek hangulat
-Garantált szórakózás
jelentkezés eu.wargaming.ne...68315/

Várunk minden játszani szerető játékost!!!
"Mindig közbejöhet valami és fel kell készülnünk,hogy akkor rögtönzünk."
Mellékletek:
Téma zárolva.
9 éve 6 hónapja #181298 Írta: tesunko
Megválaszolva: tesunko
Sziasztok!

A [-WOD] klán tagfelvételt hírdet! Várjuk minden lehetséges aktív új játékos jelentkezését aki szeret szakaszban,csapatban,strongoldban részt venni! Felvételi követelmény csak annyi, hogy normális viselkedés a többiekkel szemben (főleg a klántagokkal szemben). Ts használat ajánlott!
Jelentkezni a weboldalon tudsz vagy írj rám játékban!

Csatlakozz hozzánk!

Üdvözlettel: Tesunko [-WOD] parancsnok.
Mellékletek:
Téma zárolva.
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #181746 Írta: Wamzer
Megválaszolva: Wamzer
Az AKELA klán tagfelvételt hirdet!

Néhány tagunktól meg kellett váljunk az utóbbi időben, mert nem érezték kötelességüknek, hogy kivegyék részüket a klán életéből, vagy, hogy egyáltalán köszönjenek, amikor beléptek a játékba.
Nagyrészt családos, dolgozó emberek vagyunk ezért nem életcélunk, napi 24 órában a gép előtt görnyedni. Nem kapunk dührohamot egy-egy béna megmozdulástól (azokat szép számmal elkövetjük mi is) Nem tűzünk ki kötelező időpontokat, amikor mindenképp a játékkal kell foglalkoznia minden klán tagnak és csak orvosi igazolás vagy elhalálozás esetén engedélyezzük a távolmaradást. Nem gondoljuk azt, hogy mi, és csakis mi értünk a legjobban a játékhoz a világon és mindenki más NOOB.
Csupán azt szeretnénk, hogy jó hangulatú, poénokkal megtűzdelt, tartalmas kikapcsolódást jelentő, közös csatákat vívjunk, és persze ha lehet, építsük a klánt is közben.

Amit nyújtani tudunk:
- jó hangulat.
- pár éves játék tapasztalat
- közös programok szakasz vagy csapat szinten
- kiváló receptek
- remek építkezési és felújítási tanácsok
- szinkronúszási edzésprogramok
Amit várunk:
- alapvető tisztelet a klán társak és más játékosok irányában
- vegyél részt, amikor időd engedi a közös csapatmozgásokban
- legalább egy hadra fogható Tier 6 tank
- 14 + életkor

Remélhetőleg a lelkesnél lelkesebb toborzó szövegek között ez a szörnyű tákolmány is felkeltette az érdeklődésed. Ha igen várunk szeretettel.
Jelentkezni a játékban pár soros üzenettel lehet, nálam : Wamzer
Mellékletek:
Téma zárolva.
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182087 Írta: NightShadow
Megválaszolva: NightShadow
Üdv mindenkinek :)

A Magyar Páncélos Szabadcsapat (__HUN) tagfelvételt tart.

Felvételi követelmény:

- 16. életévét betöltötte
- Játék közben a klán TS3 szerverének használata kötelező
- Légy csapat játékos
- Aktivitás
- 1 db tier 6-os tank
- wn 8 határ nincs

Felvétel:

TS-en való beszélgetés után.

Új játékost sem utasítunk el, ha komolyan gondolja a dolgot a tapasztaltabb klántagok szívesen segítenek mindenkinek akinek szüksége van rá.

A klán nem átjáróház!

Amit a klán nyújtani tud:

- Jó társaság, akikhez az ember szívesen jár fel játszani
- Szakaszozás/szakaszos küldetésekben segítség
- Személyes küldetésekhez tanácsok és segítség
- Hétvégente SH vagy Csapat csata
- Alkalmanként kreditezés vagy tank húzás Nem rangsorolt csapat csatában.

A klán fő célja egy összetartó aktív baráti társaság kialakítása akik a jövőben versenyeken és CW-n vehetnek részt.

Nem utasítunk el senkit gyenge stat miatt amiben tudunk segítünk. :)

Ha szeretnél egy jókedélyű társaság tagja lenni ahol nincs megszabva hogy mikor kell játszanod és élvezni szeretnéd a játékot köztünk a helyed. :)

Remélhetőleg olyan játékosokat keresünk akik naponta de minimum hetente aktívak tudnak lenni, nem létszámot szeretnénk növelni hanem az aktív játékosok számát, minél többen vagyunk annál messzebbre juthatunk :)

Ha szeretnél csatlakozni vagy érdekelne a lehetőség írj üzenetet privátba.

További jó játékot mindenkinek! :)
Téma zárolva.
9 éve 6 hónapja #182305 Írta: Berta
Megválaszolva: Berta

Üdvözletem!
Nemrég alakult klánunk olyan aktív tagokat keres akiknek az elképzelésébe belefér egy alacsony létszámmal működő felnőtt emberekből álló csapat.
Amit mi kínálunk:
lehetőség szerint mindig aktivált bónuszok (SH) ..sikeres cw-k esetén gold,itt jön képbe ,hogy kis létszámot szeretnénk tartani max 20-25 fő ami a javak elosztásánál jól jöhet...ts szerver..rugalmas értelmes vezetés..(én vagyok a főnök én tudom a tutit mentalitás távol áll tőlünk)..
Akiket keresünk:
érett gondolkodású klánéletben aktívan résztvevő embereket..SH adta lehetőségeket kiaknázni akaró esetleg cw-ből származó gold szerzését célként elérni vágyó játékosokat.
Szándékosan nincs WN8 megkötés mi ugyanúgy értékeljük a stat miatt nem kezdem újra de 4-5 skilles legényeim és sokféle tankom van típust és esetleg resetelt vagy új accot kezdő játékosokat megfelelő tankállomány esetén.
Természetesen ez nem azt jelenti,hogy nem nézzük a számokat de tisztában vagyunk azok jelentésével.Azt is tudjuk,hogy van aki sh-ban szeret legénységet húzni farmolni stb..amíg ez a csapat kárára nem megy nem ördögtől való dolog.
/apró változás a nemrég közzé tett kritériumokban,hogy a klánátlaghoz közeli de inkább magasabb wn8 al rendelkező tagok előnyben..még kb. 6-8 fő jelentkezését várjuk/ .
Remélem sikerült ismertetni elképzeléseinket.Ha szeretnétek csatlakozni részt venni ebben vagy csak kérdésetek van ezekkel kapcsolatban keressetek pm-ben a klánból vezetőségi tagot,vagy esetleg itt kommentben tegyétek meg.

hu.wot-life.com...71849/

Sokat tapasztalt Klántársam nem a levegőbe beszélt , és erre itt a bizonyíték a Klán a mai napon
térképre került

eu.wargaming.ne.../kotka

aki még jönne szoritunk neki helyet :)
Téma zárolva.
9 éve 6 hónapja #182528 Írta: TANK_PR3DATOR
Megválaszolva: TANK_PR3DATOR
Sziasztok! ZACC parancsnoka vagyok. Nem reg alakult klanomba keresek jokedvu, aktiv jatekosokat. Jelenleg 17-en vagyunk, de novekszik a letszam szepen lassan. Ugyanitt tiszteket is keresek. Varom a jelentkezeseteket! Andras

Detroit_kid (toborzo) jelenleg nincs koztunk, keress meg engem.
Téma zárolva.
9 éve 6 hónapja #182546 Írta: Caesar_cart
Megválaszolva: Caesar_cart

Sokat tapasztalt Klántársam nem a levegőbe beszélt , és erre itt a bizonyíték a Klán a mai napon
térképre került

eu.wargaming.ne.../kotka

Először is had gratuláljak!

De egy ártatlan kérdés csupán:
A terület nem licites? Mármint ehhez ha jól tudom nem kell csatázni, pusztán mint egy aukción IP-ért megvenni.
Nem vagyok se rossz májú, se irigy, csak a toborzó topikban valahogy jobban szeretem az egyenes dolgokat.
Mind emellett én leszek a klánotok legnagyobb szurkolója, mikor megküzdötök a szomszédos területekért!
Hajrááá!! :izmena:
Téma zárolva.
9 éve 6 hónapja #182560 Írta: HUNatesy
Megválaszolva: HUNatesy

térképre került

eu.wargaming.ne.../kotka

A terület nem licites? Mármint ehhez ha jól tudom nem kell csatázni, pusztán mint egy aukción IP-ért megvenni.
Nem vagyok se rossz májú, se irigy, csak a toborzó topikban valahogy jobban szeretem az egyenes dolgokat.
Mind emellett én leszek a klánotok legnagyobb szurkolója, mikor megküzdötök a szomszédos területekért!

De jól tudod licites...de mikor megnyered a licitet akkor jogod van a terület gazdával harcolni tehát nem az van,hogy az öledbe hullik a gold és kész ,,hanem le kell tolni a területgazdát..ergó csata van..és ha ismered az erőviszonyokat akkor tudod,hogy elég erős klán(a mi szintünkön) védi a területet..és egyenes dolgok nekünk is fontosak pls tájékozódj mielőtt kommentálsz..várunk a köv csatánkon pomponokkal a kezeden miniszoknyában és valami frappáns drukk szöveggel:)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics
Téma zárolva.
9 éve 6 hónapja #182579 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

térképre került

eu.wargaming.ne.../kotka

De jól tudod licites...de mikor megnyered a licitet akkor jogod van a terület gazdával harcolni tehát nem az van,hogy az öledbe hullik a gold és kész ,,hanem le kell tolni a területgazdát..ergó csata van..és ha ismered az erőviszonyokat akkor tudod,hogy elég erős klán(a mi szintünkön) védi a területet..és egyenes dolgok nekünk is fontosak pls tájékozódj mielőtt kommentálsz..várunk a köv csatánkon pomponokkal a kezeden miniszoknyában és valami frappáns drukk szöveggel:)

Nem tudhatta hogy volt-e tulaja a területnek.És az ELO ratingből sem az jött le hogy volt bármiféle küzdelem is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Caesar_cart
Téma zárolva.
9 éve 6 hónapja #182592 Írta: Berta
OK, csak a negédes mellékfutamok nem voltak túl szimpik a gyanúsítgatás mellett :)
Téma zárolva.
9 éve 6 hónapja #182612 Írta: Caesar_cart

OK, csak a negédes mellékfutamok nem voltak túl szimpik a gyanúsítgatás mellett :)

Szia!

Nem gyanusítgattam, mindössze arra hívtam fel a figyelmet, hogy talán picit korai a klán erősségét bizonyítandó, a tobrzó topikban, belinkelni egy területet amit licittel nyertetek.
Az, hogy a terület tulajával meg kellett vagy nem kellett megvívni már részletkérdés. Hisz azért valjuk be 1-1 meccsen bárki nyerhet bárki ellen. Míg egy "normál" landingon egyenes kieséses versenyben végig kell verd az akár 64 csapatból álló mezőnyt is. És szerintem azzal mindannyian egyetértünk, hogy sokkal nehezebb.

De akkor javítom magam, és bocsánatot kérek, nem vettétek a területet!

De az eredeti hozzászólásomon ez mit sem változtat.

A toborzó topikban reklámozni a klán erősségét a CW-mappon elért sikerekre hivatkozva, mindössze 2 megnyert csata után picit korai.
Nem gond, ha ezt az örömködőben teszed, még gratulálok is, hisz ha hiszed ha nem, tényleg nem vagyok irigy tipus, és szívből örülök a magyar klánok sikereinek.
De itt a topikban az esetleg erre tévedő kevésbé informált játékosokat ildomosnak tartottam tájékoztatni erről a tényről.

További jó játékot, sok sikert kívánok! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz, MPeter71, Diarmand
Téma zárolva.
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182626 Írta: Berta

Szia!

Nem gyanusítgattam, mindössze arra hívtam fel a figyelmet, hogy talán picit korai a klán erősségét bizonyítandó, a tobrzó topikban, belinkelni egy területet amit licittel nyertetek.
Az, hogy a terület tulajával meg kellett vagy nem kellett megvívni már részletkérdés. Hisz azért valjuk be 1-1 meccsen bárki nyerhet bárki ellen. Míg egy "normál" landingon egyenes kieséses versenyben végig kell verd az akár 64 csapatból álló mezőnyt is. És szerintem azzal mindannyian egyetértünk, hogy sokkal nehezebb.

De akkor javítom magam, és bocsánatot kérek, nem vettétek a területet!

De az eredeti hozzászólásomon ez mit sem változtat.

A toborzó topikban reklámozni a klán erősségét a CW-mappon elért sikerekre hivatkozva, mindössze 2 megnyert csata után picit korai.
Nem gond, ha ezt az örömködőben teszed, még gratulálok is, hisz ha hiszed ha nem, tényleg nem vagyok irigy tipus, és szívből örülök a magyar klánok sikereinek.
De itt a topikban az esetleg erre tévedő kevésbé informált játékosokat ildomosnak tartottam tájékoztatni erről a tényről.

További jó játékot, sok sikert kívánok! :)

"A toborzó topikban reklámozni a klán erősségét a CW-mappon elért sikerekre hivatkozva, mindössze 2 megnyert csata után picit korai."

Mindenféle háttér-információ nélkül , továbbmegyek kérdés nélkül tényként kezelni valami általad kitalált baromságot szintén az :)
Egyenes kérdésre egyenes válasz elég lett volna ha ennyit kérdezel, kellett érte harcolni és ha igen kikkel? Válaszoltunk is volna hogy igen kellett a terület gazdájával a _SOW_ Shadows of War al akiket 2x le is nyomtak a srácok , ez igy ennyi lett volna nem kell ezt túlbeszélni , egy fiatal és egyenlőre kis létszámú klánnak ezek a kezdeti sikerei ,amire büszkék vagyunk és érzékenyek arra akik ezt el akarják venni tőlünk akármilyen "JÓ" is a májuk :)
Jó tájékoztatást a többi topicban is a kevésbé jól informáltaknak tanítsd őket gyújts fáklyát nekik kérlek :)
Cw s infóid meg frissítsd mert kissé elavultnak tűnnek, valamint ha tudsz "csak simán licittel" tudod minden csata nélkül megszerezhető területről minket informálj elsőként kérlek ;)

Szintén további jókat , kívánva Berta.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics
Téma zárolva.
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182646 Írta: Caesar_cart

"A toborzó topikban reklámozni a klán erősségét a CW-mappon elért sikerekre hivatkozva, mindössze 2 megnyert csata után picit korai."

Mindenféle háttér-információ nélkül , továbbmegyek kérdés nélkül tényként kezelni valami általad kitalált baromságot szintén az :)

Nem szoktam kitalálni baromságokat, ha az alábbi kép nem a szóbanforgó klánról készült akkor valamit félreértettem.

De ha igen akkor ez a "háttér információ" WG hivatalos oldaláról származik:

Ez már frissített, tegnap még 4 csata 2 győzelem szerepelt a klán neve mellett. Ma már 6 csata...

Továbbra is mondom, nem a klánnal van a bajom, és még nem is veled,
fákját sem gyújtok más topikokban, és eredetileg is kérdéssel kezdtem.
Nem vitatom el annak a győzelemnek a tényét, sőt értékét sem.

Én inkább azt mondanám, hogy megtettétek az első lépést egy nagyon hosszú úton, aminek a végigjárásához mindenki aki szeretne csatlakozzon. Mintsem, hogy "na itt vagyunk gyertek van még hely".
Mellékletek:
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 14 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 3 órája 7 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 15 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.