Sziasztok!
Előre is elnézést kérek a duplázásért, úgy másfél-két éve már írtam ide, de az élet úgy hozta, hogy most újra szükségünk van a nyilvánosságra.
A BRGS (Beer & Guns) klán aktív tagokat keres, akik nem félnek a kezdeti sikertelenségtől, és képesnek érzik magukat arra, hogy hozzájáruljanak valami nagyobb cél eléréséhez.
Szükségünk van taktikusokra, és a taktikát végrehajtókra egyaránt. Olyan emberek kellenek, akik látják mi történik a csatában és ha szükséges, képesek a taktikától eltérni a csapat érdekében, és nem állnak a ház mögött amíg lemészárolják a csapatot, mondván ezt kaptam utasításba. De, nincs szükségünk olyanokra, akik a taktikát semmibe veszik!
Gyertek, építsük fel együtt újra ezt a klánt, mehet a 6-os, 8-as CW, a stronghold, a szakasz és a röhögések.
Amit mi kérünk tőletek:
1000+ wn8 vagy 4500+ személyes értékelés.
18+ év.
Ez alól sajnos nincs kibúvó, nekem egy gyerek mamája se jöjjön a ts-re vergődni, hogy tőlem tanult meg káromkodni.
6-os közepes és nehéz tank. Legalább 1-1 legyen a garázsban.
8-as könnyű, közepes, nehéz tank (ezekből bármelyik 2 már jó), illetve jöhet páncélvadász is.
TS használata.
Ez mindig sarkalatos pont, de most miért jobb síri kussban szakaszozni? Nem beszélve a csapatos elfoglaltságokról. Ha, nincs mikrofonod az nem baj, de legalább hallod, mit szeretne a taktikus.
Stronghold.
Igen, kockát kell gyűjteni. Most még nem szabunk meg alsó határt. Ha, a klán eléri a 40 főt, onnantól viszont komolyan szükséges lesz összeszedni heti 200 kockát.
Mit kínálunk?
Egyenlőre semmit.
Igen, mert nincs kész csapat, most először le kell tenni valami az asztalra gyerekek. Nincs mese, ha goldot, prém napot, plusz kreditet szeretnél, melózni kell érte.
Igen, tisztában vagyunk vele, hogy amit adni tudunk az jelenleg nem túl vonzó. De, nem mindenki mehet a nagy klánokhoz azonnal, ahol belecseppenhet a tutiba

Nálunk fel kell ezt építeni.
Aztán jöhet a kánaán!
Viszont, ha elég aktív tagunk lesz, esténként kb. 20 fő ts-en, akkor havi egy alkalommal biztosan számíthattok házi versenyre, különböző jutalmakért.
Keresd őket: BToM3K, Kondor112, wilddog84
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...