Geralt kalandjait végleg lezárták. Nem kizárt, hogy a világ még használatban lesz (ugye ott van Ciri is), de Geralttal nem lesz több rész.
Én az alapjáték végének üressége miatt töröltem le dühömben a witcher 3-at, persze shift+delete-el az egész mappát. A mentések - nagy hiba - nincsenek a cd red szerverein tárolva, 240 órát meg nem akartam megint beletenni, szóval a kiegeket már ki sem tudtam/akartam próbálni emiatt. Az, hogy új geraltot generálok nem olyan csábító.
(Erre csak egyszer, a "másszeffekt"-nél fancsalodtam, de ott is bennem maradt a tüske, mivel az első részben Wrexet megmentettem, de generálva erre a kimenetelre nem volt lehetőség és eléggé más lett minden)
Egyébként simán megéri végig tolni a két kieg miatt hidd el! eszméletlen jó kis sztorikat kapsz a két kiegben. a HOS ban basszus rendesen féltem voltak olyan részek hogy jujjj. a BoW meg teljesen új vilgrészt ad ami kész felüdülés a veleni meg a többi morcos hely után. nagyon remek helyek
Áh, nem lenne rá időm.
Egyelőre a dragon age inqusitiont kellene befejezni, aztán jön még idén egy dishonored 2, januárban meg baba, szóval időm se lesz semmire.
A wot-tal sem játszottam már 3 hete.
Hát élet az ilyen?!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Sveryxx
Tegyük hozzá, hogy ezzel a leosztással nem biztos hogy nyertem volna
Mondjuk ott volt az Avallach (+2 kártya) meg egy vámpír volt a kezemben (az behív még négyet)... parancsnoki kürt is volt, de a két Ghoul meg a Caleano hárpia és a Gargoyle elég gyengék
Aztán ha a másiknál van 6-8 0 támadóerős, 2 kártyahúzós kém, akkor szivacs A játékban a Nagy Versenyen a 2-3. játékos engem végig így szívatott....
Tudtommal az egyetlen 0 pontos kém Avallach. Szóval 6-8 nem lehet senkinél. Amúgy a Vágyvirágban lévő versenyen asszem csak az első ellenfél, a félszerzet használ kémlapokat, mert neki van Északi Királyságok paklija (Stennis herceg, Thaler, Dijksta).
Szerk. : a csajszi is nyomja a kémeket mivel Nilfgaardi paklija van, de ott mind elég komoly erőt is ad (Vattier de Rideaux 4, Shilard Fitz-Oesterlen 7, Stefan Skellen 9)
Nagyon baráti áron adják.
Mindennek ellenére cseppet sem sajnálom, hogy én 10 euróval többet adtam érte (Mivel már majdnem egy éve megvan, ennyit nem lett volna türelmem várni )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sveryxx
Én mind a vágyvirág 2. ellenfelénél, mind az egyik mellékküldetés kocsmájában (ott is kártyázni kellett) 2 embernél így vesztettem.
A vágyvirágos csak kémlapokat játszott ki. Egy elf paklis karakter a kettő helyszín közül valamelyiken meg vagy 3 darabot kaptam a 0 támadóerősből és megint párat az 1 támadóerősből. Kicsit már a régmúlt homályába vesznek a dolgok, de pár hős kártyát játszott ki, meg ilyeneket zsinórban mindkettő npc.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...