Egyébként a korábbi mentést és karaktert átviszi, vagy egy teljesen új karakter lesz létrehozva?
Ugyanúgy két választásod van, mint a Hearts of Stone esetében : ha megvan a szintfeltétel, akkor viheted a karakteredet, ha nincs, vagy csak simán nincs kedved azt továbbvinni, akkor el lehet kezdeni külön a kiegészítőt is, egy (tapasztalatból nem tudom mennyire használható) megfelelő szintű, felszerelésű és képességelosztású Geralttal.
Mentésem nincs, berágtam az alapjáték végén és töröltem (nem jött össze Triss, mert nem mondtam Jennek, hogy nem szeretem, pedig a játék során folyton elutasítottam)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sveryxx
Mentésem nincs, berágtam az alapjáték végén és töröltem (nem jött össze Triss, mert nem mondtam Jennek, hogy nem szeretem, pedig a játék során folyton elutasítottam)
Nekem hála égnek összejött
Igaz ez a második végigjátszásom volt
Én meg megvárom hogy megérkezzen a hearts of stones és akkor rakom fel az egészet egybe mert eddig törtön játszottam szal újra fogom kezdeni az egészet csak most már a két kieggel
Tegnap ez jött
Alap Witcher 3 3 lemezes és kaptam hozzá egy negyediket ami az eredeti zenei lemeze plusz két matricát és egy színes világtérképet. Blood and Wine-hez kaptam egy előrendelői posztert plusz a két pakli kártyát kíszdobozban alig várom hogy megérkezzen a másik kieg is
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bence0721
Kizárt, hogy újfent nekiüljek. A Skellige rejtélyes tornyos küldit leszámítva mindent megcsináltam, kérdőjel sem maradt a térképen sehol, 200+ órám benne volt. Most inkább esélyt adok a Dishonored 2-nek
Kizárt, hogy újfent nekiüljek. A Skellige rejtélyes tornyos küldit leszámítva mindent megcsináltam, kérdőjel sem maradt a térképen sehol, 200+ órám benne volt. Most inkább esélyt adok a Dishonored 2-nek
Nekem a Witcher egy olyan játék amit nem tudok meguni. Én anno az egyet kijátszottam 6x a 2-t 4x!
Ezt is ki fogom jó párszor játszani
Nekem most Steamen 143 óra van benne, de az első végigjátszásom (csak az alapjáték) tört game volt
Most még van a Blood and Wine, plusz majd Skelligére vissza kéne mennem azért a kb. 65-70 kérdőjelért. (amiknek 90%-a szirének vagy fojtólidércek által őrzött csempészárú, vagy elsüllyedt hajó)
Nekem most Steamen 143 óra van benne, de az első végigjátszásom (csak az alapjáték) tört game volt
Most még van a Blood and Wine, plusz majd Skelligére vissza kéne mennem azért a kb. 65-70 kérdőjelért. (amiknek 90%-a szirének vagy fojtólidércek által őrzött csempészárú, vagy elsüllyedt hajó)
Noh igen én is ha újra kezdem mindent meg fogok csinálni benne. Pl a kártyázós küldiket mert azt egyátalán nem csináltam meg
Noh igen én is ha újra kezdem mindent meg fogok csinálni benne. Pl a kártyázós küldiket mert azt egyátalán nem csináltam meg
A Blood and Wine-ban állítólag van egy könyv, amit ha megveszel, jelezni fogja, hogy mely kártyáid hiányoznak
Amúgy a Gwentes küldikből eddig csak a Vágyvirágban tartott versenyt nem csináltam meg... valahogy mindig gyengének éreztem hozzá a paklimat
A Blood and Wine-ban állítólag van egy könyv, amit ha megveszel, jelezni fogja, hogy mely kártyáid hiányoznak
Amúgy a Gwentes küldikből eddig csak a Vágyvirágban tartott versenyt nem csináltam meg... valahogy mindig gyengének éreztem hozzá a paklimat
A vágyvirágban a 2. körben én mindig elhasaltam. Egyszerűen azért, mert az ellenfeleknél "húzz két lapot" lapok voltak tucatjával.
Illetve anno még a Triss románcos helyén, a mágusmentő küldetés vidéki udvarházában tartott bálon sem tudtam az első kört abszolválni, utána kezdtem kártyákat gyűjteni
Na majd adok én nekik mostmár meg van élőben mind a 4 pakli :DD Tegnap megérkezett a hearts of stones is
Nekem majd valamikor júliusban jön meg a Szörny és Scoia'tael pakli, de viszont olcsóbb mint ha az Emagtól rendelném, mert csak külön a két paklit rendeltem, mivel a kieg. megvan. (ugye Emagnál 6,5 ezer, ez meg így olyan 4,5 körül)
Majd holnap lövök képet én is a gyűjteményről (megvan az összes magyarul megjelent könyv, meg a Blood and Wine dobozosban, meg egy fasza witcherlánc)
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...