Nem olcsó és nem egyszerű
A mellvértek készítése megszűnt amikor rászántam magam, hogy vegyek a Bánsághi Páncéltól.
A sisak replikasop.hu-ról jött
A lánccsuklyát és a láncinget Móron készítette nekem egy srác.
A próbababa pofára dőlt, így az OBI-ból egy asztallábból és egy barkácsboltból eszkábáltam össze egy állványt (egy párnát feláldozva a próbababa felső testének kitöltéséhez) és az egyik 60*60-es fekete szekrényajtóm lett a talapzat.
A fegyverzet: (nem szeretem a kardokat)
A buzogány replikashopos. Mivel alapjáraton úgy készítik őket, hogy csak egy vékony rézdrót rögzíti a láncot a nyélhez, egy fekete kaspó akasztóval helyettesítettem, rágörbítettem a kampó végét, hogy kört kapjak, belefúrtam, majd belecsavaroztam fentről a nyélbe, így full kontakt fegyver lett.
A lovagkard.hu-nál csináltattam egy egykezes csatabárdot, fantasztikus minőségben és igen baráti áron dolgoznak.
A ruházatot, a pajzsot és a vasalt alkarvédőket a vertesegyesulet.hu-nál készíttettem.
A harci kalapács replikashopos - ennyi fegyverzet elég lesz neki.
Az öv válságmegoldás, elfogyott a pénzem, így díszes, veretes övre nem tellett, kapott egy marhabőr övet, amit próbálok szegecsekkel díszítgetni.
Gambesonra meg már tényleg nem tellett, röhej, hogy 50000 ft egy fegyverkabát, így lenge, nyári designt kapott
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...