Jelenleg 215 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Ground War: Tanks

10 éve 9 hónapja #84288 Írta: Trucker39
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Úgy láttam, erről a témáról még nem esett szó komolyabban az oldalon, ezért úgy gondoltam nyitok neki egy új témát.

Hasonlóan a WoT-hoz, ez is külső nézetes, 3D-s lövöldözős játék, tankos témakörben. A 2. világháborúban szolgálatot teljesítő, vagy azt követően hadrendbe állt tankok szerepelnek a játékban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: EddieCivic4g, tibi144, CrossMetal1, schenic

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 9 hónapja #84290 Írta: EddieCivic4g
Megválaszolva: EddieCivic4g
Ha már az intróban a KV-2 trollgunnal bekempel a tdk közé, akkor mi lesz a játékban? :cheer:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

10 éve 9 hónapja #84293 Írta: Trucker39
Megválaszolva: Trucker39
A játék érdekessége, hogy nem kell telepíteni, hanem ún. "webböngészős" játék. Mindössze egy Uniti web player alkalmazást kell letölteni hozzá és máris játszható.

Amit jelenlegi ismereteim szerint tudok a játékról:

Két szerver üzemel és sajnos két teljesen különböző regisztráció is szükséges a két szerverhez.

Az első szerver és ahogyan olvastam róla, természetesen orosz szerver és 2013 tavaszán indult.
A második szerver USA nyugati partján települt és 2014 november elején indult, de még csak nyílt beta fázisban van.

A két szerver térképekben, tankokban fejlesztésben nagyon hasonló, de az orosz szerver jelentősen előbbre tart.

Mind a két szervernél azonnal látszódik, hogy lenyúlták a WoT-ban található dolgokat. Mind a mozgásban, mind grafikában, mind egyéb dolgokban rendkívül hasonlítanak a WoT-ra. Fel is merült bennem (is) a kérdés, hogyan is üzemelhet és miért nincs betiltva. Nem tudom, de köszönik szépen, jól vannak és működnek a szerverek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ghosthunter994

10 éve 9 hónapja #84294 Írta: Trucker39
Elnézést, hogy ilyen apránként írom le a dolgokat, de valami hiba üzenet miatt, már volt amit kétszer újra kellett gépelnem, mert összeomlott a böngésző.

Mint ahogyan már írtam, a WoT-s játékosoknak teljes mértékben ismerős lesz, szinte minden.
Nagyon érdekes megoldások vannak viszont a játékban. Az első nagy piros pontot tőlem akkor kapta, mikor megnéztem a fejlesztendő tankokat. Egyáltalán nincsen egy darab Arty sem a játékban.

Három nemzet tankjai vannak alapból a játékban. Orosz, Német, és USA tankok. A fejlesztési fákon viszont jelentős eltéréseket tapasztalni. Olyan tankok is szerepelnek, amik még nincsenek benne a WoT-ban.

Az egyezéseket és a különbségeket még hosszan lehetne sorolni. Ha az admin nem törli a témát. írok majd róluk részletesebben.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

10 éve 9 hónapja #84296 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58
Szia Trucker! Rég láttunk, üdv. újra itt! :)
War Thunderrel mi a helyzet(ed)?

10 éve 9 hónapja #84297 Írta: Trucker39
Hogyan lehet kipróbálni a játékot:

A legegyszerűbben úgy, hogy Facebookon (nem vicc)keresztül keressünk rá a játékra és csatlakozzunk. Ennél egyszerűbb módja nincs. Töltsük le a Unity kliens-t és máris mehet a tank fejlesztés az amerikai szerveren. Mivel elég messze van a szerver, így számolnunk kell elég nagy (nálam 180ms) késleltetésre.

A másik módszer a kipróbálásra, ha a játék weboldalán regisztrálunk. A többi már ugyan az marad mint FB-ben.

Természetesen a játék támogatja a teljes képernyős megjelenítést. Sőt, azt vettem észre, hogy az én gépemen ha nem ablakban, hanem teljes képernyőn játszom, még valamivel jobb is az FPS értéke.

Az orosz szerveren is lehet természetesen játszani. Oda is regisztráltam és mentem néhány csatát. Jóval közelebb van (USA szerver kilenc óra idő eltérés, orosz szerver, két óra eltérés), ot csak 70-90 ms a késleltetés tőlem mérve.

Az orosz szerverhez van letölthető és telepíthető kliens program is (kb 400Mb). Ez utóbbit is letöltöttem és kipróbáltam, teljesen jól használható.

A játék élményről:
Mind a két szerveren mentem jó néhány csatát. A hangulata olyan mint a WoT-nak. Jó és rossz értelemben is. Itt is van láthatósági rendszer, itt is vannak idióták, lemmingek és még sorolhatnám. Egyszóval olyan a hangulata, mint a Wot-nak.
A hanghatások elfogadhatóak. A különböző ágyúknak más-más a hangja.
A grafikája kicsit szerényebb, mint a WoT grafikája, de szerintem teljesen vállalható. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy szinte minden csatában változik az időjárás menet közben. Ez szerintem sokat dob a hangulatom.
Szintén a grafikánál kell megemlítenem, hogy ebbe a játékba máris benne van amit a WoT-ból sokan hiányoltak, még pedig a füst gránátot. Ugyan úgy használható, mint a tüzoltó készülék. Elnyomva, jó nagy füstfelhő veszi körbe a tankot, így annak van esélye visszavonulni egy szorongatott helyzetből.

10 éve 9 hónapja #84298 Írta: Trucker39
Üdv!

Az oldal működik szépen, csak ugye a játékban nincsenek olyan gyakran fejlesztések. Amit tudtam, megírtam segédletek formájában. Játszom is azzal a tankos játékkal, de most megint várok, hogyan is lesz tovább.

Közben találtam ezt a tankos játékot és kipróbálva, megállapítottam, hogy érdemes figyelmet fordítani rá.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Szete58

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #84300 Írta: Trucker39
Weboldal az angol verzióhoz:

Ground War: Tanks Angol web

Weboldal az orosz verzióhoz:

Ground War: Tanks Oroszl web

10 éve 9 hónapja #84303 Írta: Trucker39
A játék menüje nagyon hasonlít a WoT-ra, bár azért itt-ott átalakítottak pár dolgot.

Melléklet:

A Három nemzet fejleszthető tankjai:

Melléklet:
Melléklet:

Melléklet:
Melléklet:

Melléklet:
Melléklet:

Az orosz szerveren vannak eltérések, most külön nem fotóztam le, majd esetleg később.

10 éve 9 hónapja #84304 Írta: Trucker39
Az egyes tankok fejlesztése és felszereltsége is hasonló a WoT-hoz, de itt is vannak eltérések.

Melléklet:
Melléklet:

Melléklet:
Melléklet:

Melléklet:
Melléklet:

10 éve 9 hónapja #84307 Írta: Trucker39
Magában a játékban jelennek meg a javítások és egyéb újdonságok. A WoT-hoz hasonlóan ebben a játékban is vannak napi, heti és havi akciók, amit érdemes megcsinálni. Az USA szerveren meg van egy kezdőknek csomag, ami hét napig jelentős kedvezményeket (XP-t, felszerelést, aranyat, sőt még egy Tier V premium tankot is 5 napra kölcsönöz) ad, amivel szépen el lehet kezdeni a játékot.

Melléklet:
Melléklet:

Melléklet:
Melléklet:

10 éve 9 hónapja #84310 Írta: Trucker39
További érdekesség, hogy mindenféle módosítást vásárolhatunk és szerelhetünk fel a meglévő tankunkra.

Melléklet:

Ebben a játékban is lehet szakaszt szervezni (Premium előfizetéssel 5 fős, alapból 3 fős szakaszokat), valamint lehet klánokba is tömörülni. Mind a két szerveren már jelentős létszámú klánokkal lehet találkozni.

Az orosz szerveren már van CW-hez hasonló terület foglalós háború is, természetesen a századok részére.

Virtuális pénisz méregetőknek is kedvez a játék. magába a játékba van beépítve a statisztika. Külön figyeli a játékos teljesítményét és figyeli az egyes tankokkal nyújtott teljesítményt is.

Ebben a játékban az a mérő szám a Fighting Capacity, ami nagyjából megfelel a WoT-s effi-nek.
Praktikus, hogy minden stat magában a játékban látható. Így például, ha felkerülünk az ún Ranked listára (egyre nehezebb felkerülni rá), az egyből látszik a statisztikai fülön. Ha jól szerepeltünk egy tankkal több csatában is, másnap már minősíti a tudásunkat a játék. Megjelenik a tank fölött egy színes nyíl és egy szám. A nyíl iránya mutatja, hogy emelkedő, vagy csökkenő a teljesítményünk, más hasonló tankokhoz képest, a szám azt mutatja, hányadik helyen állunk ezzel a tankkal a teljesítmény listán.

Melléklet:
Melléklet:

Melléklet:
Melléklet:

10 éve 9 hónapja #84311 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Nekem tetszik így első blikkre.

-mennyire kiegyensúlyozatlan?
- random van benne?
- pay to win érzés mint a WOT?
- valami mélyebb taktikát hol lehet róla olvasni?
- a wotos módszerek működnek ebben is?

10 éve 9 hónapja #84315 Írta: Trucker39
Egy csata képekben. Érdemes megfigyelni a gyárilag beépített MOD-okat. Semmit nem kellett külön feltelepíteni hozzá.
Valamint érdemes még megfigyelni, hogy csata közben eleredt az eső és lecsökken a látótávolság.

Melléklet:
Melléklet:

Melléklet:
Melléklet:

Melléklet:
Melléklet:

Melléklet:

Melléklet:
Melléklet:
Melléklet:

10 éve 9 hónapja #84317 Írta: Trucker39

Nekem tetszik így első blikkre.

-mennyire kiegyensúlyozatlan?
- random van benne?
- pay to win érzés mint a WOT?
- valami mélyebb taktikát hol lehet róla olvasni?
- a wotos módszerek működnek ebben is?

A legnagyobb tankom TierVI, csak eddig tudok véleményt alkotni.

- a csatákon belül van néha kiegyensúlyozatlanság, tankok összehasonlításánál is biztosan van, de ahoz még sokkal többet kellene játszani
- random, ha a célzásra gondolsz, pont mint a WoT-ban, néha a papírról is lepattanok.
- Pay to win érzés-ről , szerintem premium nélkül is elég jól lehet játszani, de az vitathatatlan hogy gold ammo az gold ammo. Az tény, hogy itt tényleg goldért lehet gold lőszert venni. Premium II-nek kell lenni ahol hogy silver-ért adjanak goldot. Erről majd később írpk bővebben.
- Szerintem taktikát csak orosz nyelven lehet, mert az angol nyelvű nagyon új még.
- a wotos módszerekről, ha taktikát, tank irányítást értesz alatta (sidescrap például) akkor teljes mértékben használható

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.