Ez teljesen Wot. koppintás. Csak gyengébb kivitelben.
Nem véletlenül perelte be a WG a fejlesztőt De a majdan érkező Armored Warfare is egy WoT koppintás lesz, csak modern tankokkal. De ha egyszer van egy játék szisztéma ami működik, nem kell újra feltalálni a spanyol viaszt, nem igaz?
Ebben legalább nincsenek artysták. Viszont van csata közbeni időjárás változás, füstgránát és még hosszan lehetne sorolni, mi minden újdonság van benne. Amit a WG különösebb erőlködés nélkül betehetne a játékába, de nem teszi. Inkább madárcsicsergés meg virág(illat), aminek ugye fantasztikusan sok köze van a játékhoz.
Amit meg kivehetne, az az Arty műholdnézete. Ebben a ... koppintásban nincsenek és valahogy nem is hiányzik senkinek.
Egyáltalán nem utálom. Ilyet tőlem egyszer sem olvashattál. Alternatívákat keresek, amik szintén tankos játékok és valahol kicsit megszorítanák a WG monopol helyzetét.
Bizonyára neked is feltünt, hogy néha (gyakran) elég magas lóról beszélnek a fejlesztők a játékosokkal, pedig belőlük élnek. Ha versenyhelyzetben volnának, talán kevéssé fennhéjázó hangvételben történne a párbeszéd a játékosok felé.
Amúgy olyan 25 ezer csata körül járok WoT-ban, ha utálnám, nem játszanék vele. Vannak dolgok, amik nem tetszenek benne, de gondolom, más is tudna néhány dolgot megemlíteni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrangHun
Egyáltalán nem utálom. Ilyet tőlem egyszer sem olvashattál. Alternatívákat keresek, amik szintén tankos játékok és valahol kicsit megszorítanák a WG monopol helyzetét.
Bizonyára neked is feltünt, hogy néha (gyakran) elég magas lóról beszélnek a fejlesztők a játékosokkal, pedig belőlük élnek. Ha versenyhelyzetben volnának, talán kevéssé fennhéjázó hangvételben történne a párbeszéd a játékosok felé.
Amúgy olyan 25 ezer csata körül járok WoT-ban, ha utálnám, nem játszanék vele. Vannak dolgok, amik nem tetszenek benne, de gondolom, más is tudna néhány dolgot megemlíteni.
Más: tegnap kipróbáltam én is, tagadhatatlan hogy a WOT-ot koppintották Ennek ellenére el lehet vele szórakozni, ráadásul a gépigénye is sokkal kisebb. Nálam a WOT erős közepes beállításokkal fut 30-40fps-el, ez meg full maxon meg sem röccen.
Más: hol lehet tankot eladni? Nem találtam meg idáig az opciót :/
Más: tegnap kipróbáltam én is, tagadhatatlan hogy a WOT-ot koppintották Ennek ellenére el lehet vele szórakozni, ráadásul a gépigénye is sokkal kisebb. Nálam a WOT erős közepes beállításokkal fut 30-40fps-el, ez meg full maxon meg sem röccen.
Más: hol lehet tankot eladni? Nem találtam meg idáig az opciót :/
Tankot nem lehet eladni. Ha kifejlesztettél egyet akkor lecserélheted.
Ugyanakkor a játék nagyban hajaz a régi Wot-ra ami azért pozitívum is szerintem. A jó öreg Td-s nyílt wot pályákhoz hasonló sniperes mapok felfrissítően hatnak.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...