Közben újraraktam a drivert. Ami van nálam, pár hónapos, mert akkor az egész gépet újra húzattam. Neten úgy láttam, ez a legfrisebb. A probléma továbbra is fenn áll.
Megnézem majd jacktorral is.
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja#193834Írta: kz1702
Megválaszolva: kz1702
Ilyen üzenetet kaptam közvetlenül a WOT frissítés előtt is. Most jött megint. Az előzőt véletlen gyorsan kinyomtam. Ez lehet a gond a villogással, de halvány lila gőzöm sincs mi ez.
Win10-et használok pár napja. Azóta az xvm nem mutatja az értékeket. Hiába aktiváltam, a játékon belül azt írja ki, hogy inaktív. Tapasztalt már valaki hasonlót?
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja#199343Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem
Minden accountot külön kell aktiválni. Ha több accod van, akkor mindegyiket külön-külön.
Nézd meg, hogy a C:\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks\xvm mappa létezik-e, van-e benne valami. Ebben a mappában kell lennie egy tokens.xxxxxxx.dat fájlnak, ami a mod aktiválását végzi.
Ha csak egy, akkor próbáld a böngészőt rendszergazdaként indítani és úgy aktiválni, hátha bejön.
Az aláhúzott rész a Windowsos felhasználóneved.
A vastag rész rejtett mappa, vagy tedd láthatóvá a rejtett mappákat, vagy használd Total Commanderben a "cd appdata" parancsot.
A dőlt rész a fájlnévben változik, ez az accountodhoz tartozó azonosító szám.
Last edit: 9 éve 2 hónapja by Thothem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kecske79
Az xvm működik, csak kicsit megbonyolították. Most már lehet nagyítani a térképet középre, csata közben írja, hogy mennyi sebzés kell a nagy kaliberhez. Az alap körök bentvannak, de azt már a kliens is tudja.
Tud valaki segíteni?
A probléma a következő:
Sem a Prolongálás, sem az aktiválás nem működik az XVM-ben. Ezzel együtt nem aktív az XVM. Teljesen mindegy hogy milyen a böngésző. Megpróbáltam a "rendszergazdás" dolgot is, akkor sem lehet.
A képernyőfotón levő szöveget írja ki - itt speciel Chrome böngészőben- bármelyik böngészőben.
( Nem a saját felhasználó nevemről van szó, ezért van kitakarva, az enyém működik tökéletesen. Azon a gépen is... Nem kell hozzá a rendszergazdai mód sem. )
Köszi a segítséget előre is.
Tud valaki segíteni?
A probléma a következő:
Sem a Prolongálás, sem az aktiválás nem működik az XVM-ben. Ezzel együtt nem aktív az XVM. Teljesen mindegy hogy milyen a böngésző. Megpróbáltam a "rendszergazdás" dolgot is, akkor sem lehet.
A képernyőfotón levő szöveget írja ki - itt speciel Chrome böngészőben- bármelyik böngészőben.
( Nem a saját felhasználó nevemről van szó, ezért van kitakarva, az enyém működik tökéletesen. Azon a gépen is... Nem kell hozzá a rendszergazdai mód sem. )
Nem vágom a problémád.
1, Az XVM aktív még 10 napig.
2, Ha a játékban is akarod "használni" nem ártana telepíteni a mod mappába is.
Tud valaki segíteni?
A probléma a következő:
Nem vágom a problémád.
1, Az XVM aktív még 10 napig.
2, Ha a játékban is akarod "használni" nem ártana telepíteni a mod mappába is.
Akkor pontosítom:
NEM működik az XVM hiába "aktív". A játékban "inaktív" státuszt jelez, ÉS ahogyan leírtam nem lehet sem hosszabbítani -Prolong-, sem aktiválni. Tudod, e kettő szokott változni ~14 naponta. Illetőleg, ha frissíted, vagy újratelepíted az xvm-et akkor jön az aktiválás.
Tehát még egyszer:
A képernyőfotón levő szöveget jeleníti meg, nem lehet aktiválni/hosszabbítani ==> nem működik a játékban.
Ha pedig használni akarom, akkor arra ott a "res mods" mappa, mint minden egyéb modnak. A saját gépemen is abban -és csakis abban- a mappában van, és működik.
Nekem nem írja azt a feliratot amit fotóztam ---> működik is.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#215599Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem
C:\Users\felhasználóneved\appdata\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks\xvm mappában próbálj kicsit rendet tenni. Ha nem sajnálod, hogy az automata legénység áthelyző és a felszerelén pakoló elveszti a betanított dolgait, akkor töröld a teljes XVM mappát, Ha nem akarod a fentieket újra betanítani akkor -elvileg- elég a "tokens" mappa és a "tokens." kezdetű fájlok törlése is.
Szerk.:
Az "appdata" rejtett mappa, ha megvagy az egész művelettel, akkor a honlapon aktiváld újra az XVM-et
Last edit: 8 éve 10 hónapja by Thothem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: miafenelegyen
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...