Hello, nekem is egy kis segítség kéne. Azt hogy tudnám elérni hogy sniper módban mindig kétszeres nagyítással kezdjen. Válaszokat előre is köszönöm
C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\configs\xvm\default\camera.xc
(Ha esetleg Jactkor modcsomagját használod, akkor default helyett jacktor a mappa neve.)
62. sor: "startZoom": null
Itt a "null" beállítás az utoljára használt zoom-ot jelenti. Ha változtatni akarsz, ezt írd át "2"-re!
Tömörítsd be a WoT/res_mods/configs/xvm/default mappádat, tedd fel valahova (pl.: Google Drive), és a linkjét küldd el, megnézem... Így már látatlanban nehéz, hogy hol lehet a gubanc...
Küldd el a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre :)
Solo's mod pack-ot használok, átírtam amit javasoltál de így sem jó. Jelenleg így néz ki az általad említett sor // Start zoom value "2"
// Начальное значение кратности "2". Szerinted mi nem stimmel? Bocs hogy zaklatlak ezzel, de rohadt idegesítő nekem ez a probléma
Solo's mod pack-ot használok, átírtam amit javasoltál de így sem jó. Jelenleg így néz ki az általad említett sor // Start zoom value "2"
// Начальное значение кратности "2". Szerinted mi nem stimmel? Bocs hogy zaklatlak ezzel, de rohadt idegesítő nekem ez a probléma
Solo's-t nem ismerem. Ezek nem azok a sorok! (Van egyáltalán a Solo's-ban camera.xc? Egy fájlban vannak az xvm beállításai, vagy a hagyományos?)
Csak ismételni tudom magam, és Thothem is ezt írta. Keresd meg a camera.xc-ben ( ha van) azt a részt, ami úgy kezdődik, hogy: \ \ Sniper mode. Ez után néhány sorral ott kell lennie a "startZoom:" null,-nak.
Két DamageLog-od van. Az xvm -es damageLog-ot az xvm configjai között a battleLabelsTemplates.xc-ben tudod kikapcsolni.
Azon belül?Hitlogbodynál átraktam falsre-ra de nem jó
Kevered a kettőt.
Hitlog: bal felül, a névsor mellett. Az általad kiosztott sebzések listája. A hitlogHeader az összesítő sor: találatok száma, össz, utolsó. A hitlogbody alatta a lista.
A damagelog a sebzések listája, amit elszenvedtél. Bal alul, a damagepanel mellett.
Ahogy Kesumisu írta, keresd meg a battleLabelsTemplates.xc-ben a "damagelog" részt, és azt tiltsd le!
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...