Küld el! És azt is, hogy hogyan telepítsem, vagy hova rakjam bele a játékba!
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nagyon köszi!
Szia!
Rendben, 5 perc és küldöm...
...és majd írj itt egy nyilvános köszönetet Mir4g3-nak, mert a 9.5 verzióban oldalakon át simiztek itt engem nem kevesen, azt állítva, hogy működik ez a MOD, ha erről a honlapról vagy a másik magyarról töltem le, miközben mi 7-en kipróbáltuk és nem működött.
...és akkor jött (nem simulékony modorú) Mir4g3, aki már dozer00 emészthetetlen stílusát is meghaladja sokszor) és odalökte nekem a megoldást... ami 9.6-ban is működik - hátha egy emberi szó (mint a köszönet) változtat a kommunikációs stílusán egy kicsit.
...és én is köszönöm Mir4g3 ismét ezt a MOD-ot, mert már kb. 100 csatában mentett meg a bekéküléstől, mióta megadtad a letöltési lehetőségét.
én az
Aslains
féle modpackot használom és abban is működik, noha ott ki lehet kapcsolni a saját csapattárs sebzését, hál istennek.
nekem azért kell, hogy ne lőjjem el magam egy adott tankra amit előttem lőnek ki éppen (2s).
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nagyon köszi!
Szia!
...és majd írj itt egy nyilvános köszönetet Mir4g3-nak, mert a 9.5 verzióban oldalakon át simiztek itt engem nem kevesen, azt állítva, hogy működik ez a MOD, ha erről a honlapról vagy a másik magyarról töltem le, miközben mi 7-en kipróbáltuk és nem működött.
...és akkor jött (nem simulékony modorú) Mir4g3, aki már dozer00 emészthetetlen stílusát is meghaladja sokszor) és odalökte nekem a megoldást... ami 9.6-ban is működik - hátha egy emberi szó (mint a köszönet) változtat a kommunikációs stílusán egy kicsit.
...és én is köszönöm Mir4g3 ismét ezt a MOD-ot, mert már kb. 100 csatában mentett meg a bekéküléstől, mióta megadtad a letöltési lehetőségét.
egyébként meg a mirázs féle mod ennyire titkos, hogy csak priviben lehet hozzájutni??
Nagyon köszi!
Szia!
Sziasztok!
Fél napja keresek, de nem találok aktív WN8 mérő modot, ami csata közben számolná nekem a WN8-at. 0.9.6 os verzióhoz kellene. Ha valaki esetleg tudna adni egyet vagy linkelni egyet, megköszönném.
Sziasztok!
Fél napja keresek, de nem találok aktív WN8 mérő modot, ami csata közben számolná nekem a WN8-at. 0.9.6 os verzióhoz kellene. Ha valaki esetleg tudna adni egyet vagy linkelni egyet, megköszönném.
Magyar szinkront keresek 9,6-ra. Olyat szeretnék ha lehet ami nem írja felül az OdemMortis modpack-et csak magyar nyelvű a legénység hangja.
Köszönöm szépen.
Ezzel kapcsolatban kérnék segítséget, semmi mást nem akarok megváltoztatni csak a music_combat.fsb fájlt, azaz a játék közben játszott zenéket. Ehhez kérnék segítséget, hogy egy sima mp3 albumból, hozzam létre a fent említett fájlt a program segítségével.
Üdv!
A segítségeteket szeretnék kérni, letöltöttem az [0.9.6] Xft DamagePanel + integrated hitlog v0.13 link: worldof-tanks.c...-v0-2/
és nem jövök rá hogyan tudnám normálisan megcsinálni, ügye ez általam, és bekapott sebzést mér..... és csak a bekapottat látom!
Mi lehet a gond? ha valaki tudja az leírhatná nekem pontosan hogy kell megcsinálni mert nagyon kellene!
Előre is köszönöm!
Üdvözlettel Prediboy
Sziasztok, valaki tudja hogy lehet e modpackot macbookra telepíteni valahogy. Dmg kellene hozzá, igazából ha valaki még videót is találna még jobb lenne. Köszi előre is.
10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja#104350Írta: EJ
Megválaszolva: EJ
Hello!
zoom modnál van arra lehetőség, hogy megválasszam hány "lépcsős" legyen? Ha igen, hol? Sokat zoomolok ki-be a görgővel, és jó lenne ha gyorsabban tudnék fullosan kizoomolni... Előre is köszi!
A jactor os packban tudom hol kell állítani, de én ezt használom: www.twitch.tv/anfield_us
itt a 9.6-os modpack
Hello!
zoom modnál van arra lehetőség, hogy megválasszam hány "lépcsős" legyen? Ha igen, hol? Sokat zoomolok ki-be a görgővel, és jó lenne ha gyorsabban tudnék fullosan kizoomolni... Előre is köszi!
A jactor os packban tudom hol kell állítani, de én ezt használom: www.twitch.tv/anfield_us
itt a 9.6-os modpack
0.9.6-scripts-client-mods-PMOD-zoomx
szerkesztés...és a [..] közötti számokat kell átírnod
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...