Eszemben sincs viszálykodni, csak szerettem volna tudni, hogy ez miért jó.
De ha már így egymásra találtunk... www.curse.com/w...-sight
Én ezt használom, nagyon jól működik. És ha nem akaszkodunk össze, akkor valószínűleg az életben nem veszem észre, hogy a térképen a zöld négyzet közepén ott a kis célkereszt, amire annyira vágysz
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Azt nem tudom, hogy más modokkal mennyire szeret együtt dolgozni, mert csak ezt az egyet használom, ez jelzi a térképen a látótávot, ágyúkitéríthetőséget, mindent...
A fenti beszélgetéshez annyit, örülök, hogy meg tudtátok beszélni!
Köszönöm!
Akár lehetne a beszélgetés alcíme: Artysták egymás közt.
Csak én utálom az artyt
Van már artyd, van már célkereszted, van már a térképen is célkereszted...
EDDIG utáltad, mostantól csak azzal fogsz játszani, és "Skycancer vagyok megölök mindenkit" felkiáltással nyomod a CSATA-gombot
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Én ezt használom, nagyon jól működik. És ha nem akaszkodunk össze, akkor valószínűleg az életben nem veszem észre, hogy a térképen a zöld négyzet közepén ott a kis célkereszt, amire annyira vágysz
Nekemis ilyen van de vigyázat a célzómodokat fölül írja az új minimap beállítás,mig ki nem szedtem nekem is eltűnt a célkereszt a négyzet közepéről. És van értelme,rá viszed az eltűnt TD makrójára majd zoom oda ,s ha van bokor akkor esélyes kilőnöd,picit gyorsít a spottolt célpont kilövésén. Mikor eltünt ennél a patch-nél akkor jöttem rá ,hogy hiányzik valami
Nekemis ilyen van de vigyázat a célzómodokat fölül írja az új minimap beállítás,mig ki nem szedtem nekem is eltűnt a célkereszt a négyzet közepéről. És van értelme,rá viszed az eltűnt TD makrójára majd zoom oda ,s ha van bokor akkor esélyes kilőnöd,picit gyorsít a spottolt célpont kilövésén. Mikor eltünt ennél a patch-nél akkor jöttem rá ,hogy hiányzik valami
Na ezt nem tudom, én nem állítottam semmit a minimapon, csak felraktam a modot, és működik.
Köszönöm!
Csak én utálom az artyt
nem én is ,protest-mént el is adtam mindet,pedig szerettem vele játszani de ami most van az már mindent fölül múl,ma minden csatámban 4-5 arty,első 6 csatámban 1 perc alatt ki szedtek,amiből 3 one shot wt-4-el. Nem is játszom ma tovább 16-ból 3 nyerő és semmit nem tudok eltalálni,vagy át lőni.
Köszönöm!
Csak én utálom az artyt
Van már artyd, van már célkereszted, van már a térképen is célkereszted...
EDDIG utáltad, mostantól csak azzal fogsz játszani, és "Skycancer vagyok megölök mindenkit" felkiáltással nyomod a CSATA-gombot
Ettől távol állok Leginkább ragelek a velük való játék közben is, hogy hogy lehet ennyire pontatlan
Azt szeretném beállítani, hogy lássam melyik játékos milyen nemzetiségű. OMC Mod packot használok, egyszer sikerült belőnöm, de azóta nem találom.
De jó lesz külön MOD is.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...