Azt szeretném beállítani, hogy lássam melyik játékos milyen nemzetiségű. OMC Mod packot használok, egyszer sikerült belőnöm, de azóta nem találom.
De jó lesz külön MOD is.
Köszönöm!
Szia,
Az OMC pack XVM-et tartalmaz. Az előző hosszászólasomban lévő linket követve olvasd el a hozzászólásokat, ott a megoldás.
10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja#96532Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
Tudna valaki segíteni abban, hogy ebben a videóban milyen modok szerepelnek?
Elsősorban a célkereszt mod érdekelne, illetve a csapat hp panel a playerek melletti hp értékekkel.
A pack nevét nem tudok, de:
A célkereszt első ránézésre, az itt az oldalon is megtalálható HARDscop...( www.wotinfo.hu/...-0-9-3 )
A csapat lista melletti HP csíkokat pedig az XVM produkálja.
Sziasztok! Tudnátok segíteni abban, hogy egy olyan MOD-ot találjak ami mutatja azokat a sebsézeket amit én ejtek a másikon? Sajnos nem tudom mi ennek a MOD-nak a neve! Igy nem tudom mit keresek....mert packokat nem akarok!
Előre is köszönöm!
Az xvm-nek a 'hitlog.xc' fájl-ja mutatja az általad bevitt sebzést. Amennyiben vmi egyszerű formát keresel javaslom a Kodos hitlog-ot, ennél az egyéb xvm funkciók ki vannak kapcsolva.
Sziasztok,
a 9.6 Jactor mod-nál lett egy kis problémám: nem látom a napi statisztikákat, valamiért hiányzik az összegző rész, valamint a csata eredményeknél sem jelzi a minősítést színnel. Vajh, mit szúrhattam el telepítésnél?
Az xvm aktiválva, csata közben jön minden info, csak a garázsban hiányzik a szokott felület.
Előre is köszi az ötleteket.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...