10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja#128004Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem
Kedves keeper75!
Először: Nem vagyok a fiad. Honnét gondolod, hogy egyáltalán idősebb vagy nálam?
Másodszor: Ha nem tudod értelmezni a képeken és a bemutató videón látható dolgokat az a te bajod.
Harmadszor: A stílus maga az ember
Tud valaki működő replay manager programot? Amit eddig találtam, az vagy nem működött (nem jelent meg a menü), vagy pedig nem írta ki a statisztikát. Csak kilistázta a mentéseket.
sajnos nem tudom már milyen videóban láttam/hallottam, de én egy olyan modot keresek ami a csataszámláló hangját dobra változtatja... mély basszus... atom jó, de a keresgélésem kudarcba fulladt nem egy konkrét hangpakk érdekel, csak ez a hang.
Mobilomon "WoT tudásbázis" APP segítségével követem a küldetések állását.
Egy MOD-ot kellett hozzá feltelepíteni. Az utolsó frissítés óta nem működik a küldetések állapotának frissítése.
Tudja valaki melyik MOD-ot kell feltenni, és honnan lehet letölteni? Én sajnos nem találom a forrást.
Ha hülyeséget kérdezek előre is bocsánat!
A lövedék repülési idejének kiírása illegális?
Csak mert bármely célkereszt modot szedem le, mindig "000s" van a kijelzőn a repülési időre.
Ha hülyeséget kérdezek előre is bocsánat!
A lövedék repülési idejének kiírása illegális?
Csak mert bármely célkereszt modot szedem le, mindig "000s" van a kijelzőn a repülési időre.
Mert esetleg önjáró lövegnél van értelme, és ott jelzi csak ki?
10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja#131945Írta: szvozso
Megválaszolva: szvozso
Ez rendben is volna, mivel AMX 105-ösöm van.
Mindegy a hiba biztos az én készülékemben van (bénán tettem fel a modot, vagy nem kapcsoltam be valamit). Végül is nem tétszerű a dolog, elboldogulok nélküle is. Majd nem lövök mozgó célpontra, vagy csak "elhasalom" a távolságot.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...