Keresem azt a modot (bár lehet csak egy xvm beállítás) amivel ki lehet tólni a 6. érzék időtartamát 10mp-re, azaz arra az időre amíg nem esik le a spot.
Keresem azt a modot (bár lehet csak egy xvm beállítás) amivel ki lehet tólni a 6. érzék időtartamát 10mp-re, azaz arra az időre amíg nem esik le a spot.
Olvasd el a spoyler alatti leírásokat is,le van írva,hogyan számol,hogyan integráld xvm-be stb :
Sziasztok!
Lehet nem jó topikot fogtam meg (ezért majd meg kapom méltó büntetésem), de olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e olyan garázs, mod ami filtereket tesz be (nem biztos hogy ez garázs mod)és külön álló, nincs xvm-hez meg egyéb hülyeségekhez kötve.
Elsősorban azt szeretném elérni, hogy be tudjam állítani a tier-eket, vagy csak a prem tankokat lássam, ilyesmi.
Van ilyen?
Ha tud valaki ilyenről kérem szépen dobjon már egy linket!
Hölgyek, Urak! Tud valaki egy modot, amelyik lebutítja a játék felbontását? Mint pl régebb a Four's FPS, vagy a tömörített textúra csomagok. Előre is köszönöm!
worldof-tanks.c...e-mod/ Próbáld ki. De mielőtt beraknád a játékba készíts biztonsági mentést, hogy ha nem működik akkor egyszerűbben visszaállíthasd a régi formájára a játékot. (Persze ha használsz más modot)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bela455
worldof-tanks.c...e-mod/ Próbáld ki. De mielőtt beraknád a játékba készíts biztonsági mentést, hogy ha nem működik akkor egyszerűbben visszaállíthasd a régi formájára a játékot. (Persze ha használsz más modot)
Szia. Kosz a valaszt.Eddig ezt csinaltam de valamiert nem mukodnek,mikor kezdodik a csata kidob az asztalra. Egy parat mar kiprobaltam igy. XVM nincs, Modokbol is csak 2-3 van felrakva, de nagyon hianyolok egy damage indikatort.
Szeretnék érdeklődni, hogy valaki esetleg tudna-e nekem egy olyan hangot (nem hang csomagot) ami csak a csata elején a visszaszámlálót változtatja ilyen atom mély basszus hangra vagy dobra.... már nem tudom mi volt, de egy youtube videóba láttam és megtetszett.
Szeretnék érdeklődni, hogy valaki esetleg tudna-e nekem egy olyan hangot (nem hang csomagot) ami csak a csata elején a visszaszámlálót változtatja ilyen atom mély basszus hangra vagy dobra.... már nem tudom mi volt, de egy youtube videóba láttam és megtetszett.
Nagyon köszönöm előre is a segítséget!
Szia!Nekem ez a Crysis Warhead Magyar hang mod-ban van benne,de sajnos külön nincs meg.De szerintem ki lehet belőle bogarászni,hogy csak azt másolod be csak azt nem tudom melyik fájl lehet az.Azért felrakom ide,hátha segít. www.mediafire.c....9.rar
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...