Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy a MOD-ok mikor lesznek frissítve 0.9.13-ra Pl:célkeresztek,hangok damage panel amit nagyjából szoktak használni az emberek?
Egy kis srác (3-os) ajánlotta a solos modpack-ot. Letöltöd , kiválasztod a lehetőséget és letöltés után becsusszan a helyére (nem kell csomagolni, bemásolni), az xvm.módra (wn8,színek) tesz felajánlást , bejelentkezhetsz és ott van az igazság. Lelőtt lánctalp fehér, meglőtt tankon látszik, hova kapta az áldást stb...
Sziasztok! Olyan kiegészítőt keresek, ami mutatja, illetve számolja az ellenfél töltési idejét. Másik mod pack részeként láttam már valahol, de azt már használok... Valaki tud ilyet? Köszönöm előre is!
Sziasztok,én érdeklődni szeretnék hogy mik azok amik tiltottak egy modban? Jó tudom noob kérdés csak nem szeretnék csalással játszanni.Szóval egy intelligensebb játékos,irhatná mi az ami lehet-mi ami nem.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...