Te mennyi prémium skulót viszel magaddal a T-54-ben?
Ha jól tudom rezsinek is meg van Nem mehetnénk néha falkában?
Nekem még kb. 45-50 k hiányzik a T-62A-hoz
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Caesar_cart
Olyan 10-15 lehet benne. De 5-10 körül szoktam elpuffogtatni, helyzettől függően.
Rezsinek nincs, neki az amcsi van, de frankó, ha melletted van a táras ágyújával.
Nagyon-nagyon szívesen megyek veled szakaszba vele, én is azt húzom, és kb annyi kell még. Sajnos mostanában sok szakasz felkérést kellett visszautasítsak , mindenkitől elnézést, lassan össze szedem magam, aztán kinyírunk mindenkit.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, kimera70, DarkRaven73
Olyan 10-15 lehet benne. De 5-10 körül szoktam elpuffogtatni, helyzettől függően.
Rezsinek nincs, neki az amcsi van, de frankó, ha melletted van a táras ágyújával.
Nagyon-nagyon szívesen megyek veled szakaszba vele, én is azt húzom, és kb annyi kell még. Sajnos mostanában sok szakasz felkérést kellett visszautasítsak , mindenkitől elnézést, lassan össze szedem magam, aztán kinyírunk mindenkit.
Mindjárt rád küldüm Győzikét hogy dizájnoljon meg!
Mi az hogy nincs T54-em ?!
VAN! DE VAN! DE VAAAAN!
Bár még szűz...
Szedd össze magad bakker, mert elkanászodtak a románok a susnyásban!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, sandorati, Caesar_cart, kimera70, MPeter71, DarkRaven73, lucha_nDall, Katjaton
Üdv! Kérdezném, ha vmit eltüntettünk véletlen gombnyomásra (szabad XP) akkor azt , hogy lehetne visszaállítani? Email, de hova? Kösz!
Ööööööö...
A véletlen gombnyomásos történetek az adminok nagy kedvencei
Jelentkezz be a WG oldalára (ua mint a játékbeli bejelntkezés), support fül, ott nyiss egy ticketet a problémának.
Hivatkozz arra, hogy a macska ráugrott a klaviatúrára, és ugrott a szabad XP is!
Állítólag ez a leggyakoribb indok, ha visszaállítási kérés van
Last edit: 10 éve 1 hónapja by rezsi70.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, lucha_nDall
Üdv! Kérdezném, ha vmit eltüntettünk véletlen gombnyomásra (szabad XP) akkor azt , hogy lehetne visszaállítani? Email, de hova? Kösz!
Ööööööö...
Jelentkezz be a WG oldalára (ua mint a játékbeli bejelntkezés), support fül, ott nyiss egy ticketet a problémának.
Hivatkozz arra, hogy a macska ráugrott a klaviatúrára, és ugrott a szabad XP is!
Szép napot!
Végre Valaki érti. Vagy nem. De az biztos!
Hogyan lehet szabad xp-t egyáltalán eltüntetni kifejlesztés nélkül? Ezt most komolyan kérdezem, mert nem tudom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, lucha_nDall
Ööööööö...
Szép napot!
Végre Valaki érti. Vagy nem. De az biztos!
Hogyan lehet szabad xp-t egyáltalán eltüntetni kifejlesztés nélkül? Ezt most komolyan kérdezem, mert nem tudom.
Nem vagy egyedül, mert én sem értem, hogy mit és hogyan ...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, lucha_nDall
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#143779Írta: empa07
Megválaszolva: empa07
Tank Nap Lešany-ban
Nem tudom, van-e már infó róla, de most szombaton lesz a 13. Tank Nap Lešany-ban (Csehország).
Van itt egy tankmúzeum, ami viszonylag elég jól fel van szerelve tankokkal, és elérhető távolságban van tőlünk. (persze ez azért nem ér fel a Münseri vagy az angol és orosz múrzeumokkal, de azért nem olyan rossz)
Lesz élő haditechnikai bemutató, nehézfegyverekkel, valamint hoztak egy pár cuccot Svédországból is bemutatóra.
Szóval, élő csata szimulációk és sok-sok tank aug 29-én a "közelben".
Nem vagyok artybarát mert főleg a spotter tankocskák a kedvenceim DE havernál tegnap unalmamban futottam a Hummellel pár kört. Nagyjából tudom hová szoktak vele állni. Élveztem a clickerkedést össze is jött vele az egyik meccsen három kill.
Jól szórakoztam, na. Lehet elkezdem a német ágat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, lucha_nDall
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...